Timisoara, Impreuna! (79)
Raspunsuri - Pagina 6
Mariaa spune:
mi-e rau, ce mult ati scris nebunelor...
noi suntem ok, pot zice. de ieri de la pranz mama maninca supa,iaurt, pireu si taitei cu lapte...asta a fost meniul pana acum.
moral ok, tonus bun - intrun cuvant : victorie! asa-mi arata cu degetele, semnul victoriei!
restul, escare, stat pe spate, amorteli de sezut...trec pe planul doi.
ma duc sa va citesc...
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life
Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Doris-Alina spune:
No, sara buna...
Azi e o zi mareatza...
Zi a carei data am notat-o pe calendar, asta ca sa uit, peste ani...
Dupa indelungi dezbateri, discutii, mai aprinse sau mai stinse, mi se implineste si mie un vis...sunt tare fericita, am sunat-o azi si pe Anda si pe Maria sa le dau vestea cea mare...
Ines e cea mai fericita...
S-a decis Raducu mamii sa faca scoala de soferi si sa cumparam o masina...nouaaaaaaaaa...
Cele care stiu cat am asteptat ziua asta ma inteleg...pentru celelalte care nu stiu povestea...probabil o sa ziceti, na...mare lucru, sa-ti iei masina...
Acum, o sa apelez si eu la voi, sa ma ajutati, pas cu pas, cu sfaturi, sugestii, idei...
Radu zice Logan, dar nu e batut in cuie...ce putem lua la 10000 de euro?
Daca ramanem la varianta Logan, o sa o rog pe Danitin, sa detalieze, rate, reprezentanta, preturi, tot, tot de-a fira par...
Ideea este, ca dupa ce nu vom mai avea garantie, sa nu ma omoare preturile la piese, cam asta am luat in calcul, la Logan, cred ca asta e singurul pe care ni-l putem permite...deocamdata...
Nu stiu ce sa mai spun, poate in alta zi, o sa va zic cum am plans de bucurie azi, cum am ras de fericire, cum mi s-a putut schimba un cosmar in ceva frumos...
Si azi am mai invatat ceva de la viata...cu dragoste si printr-o buna comunicare, alaturi de infinita rabdare, se pot escalada muntii...
Si da, azi pot sa pun steagul in varful celui mai inalt munte din viata mea...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Doris, incerc si eu sa escaladez muntii tot prin comunicare, rabdare si dragoste ... sper sa si reusesc ... Felicitari pentru hotarare!!
Maria, Doamne ajuta, sa va intoarceti cu bine acasa.
Dana, ai grija cu tensiunea, nu e de gluma, crede-ma.
Va pup
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
Dorisule m-ai spart
Felicitari bey bravos
Daca e vorba de piese de schimb , pai atunci iti spun clar
-NU : Ford si VW
-DA : Opel
Acum depinde si la ce fel de masina va ganditi
Sunteti tari
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aidule, ce-i in capul meu, amalgam de amalgam...
Acu ma vad in masina cu familionul, cu doi caini, in varf de Brasov, acu ma vad la eco vineri, cu morcovu copt, stii tu unde...
Acu visez sa fug la Buzias sa hranesc veverite, acu imi dau pumni in cap cat o sa am de muncit sa achit masina...
Hai sa traim...ca le-om rezolva toate...
Silva, asteapta si tu draga... ca eu am asteptat destul, reusitele astea is cele mai dulci la final, draga...
Dispera si spera, pedepseste si iarta, uita si tine minte, hopa sus, hopa pe jos, da-i in cap, da-ti si tie, si uite asa, dupa un timp....vine si rezolvarea, da ce credeai, ca vine asa, una doua?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
1, 2, faceti toti la fel ca noi...
Cafeaua e servita...
POZE CU NOI
katik spune:
neatza fetele!
doris, sar'na de cafea! vin si eu cu una mare si tare:
bravo, fata, felicitari! mare dreptate ai tu cind ai spus ca toate se rezolva cu comunicare, dragoste si muuulta rabdare!
cit despre masini, e mare problema. noi tot studiem de vreo citeva luni si am ajuns la o concluzie:masina second, cam de 1400-1700cmc, diesel, break(oscilam intre astra si vw) cu ceva km la bord (40-50000). inca nu avem banii, deocamdata cautam finantare dar inca nu vrea sa iasa. sper si eu in curind sa pun steagul pe vf.
cit despre scoala de soferi hotarita sunt si eu dar inca lucrez si la finantarea asta
mariaa, sunteti tari fetele!!!!!! pofta mare la mamika!!!! si cum ziceam, va asteptam cu drag acasa cit de repede!!!!
dana ai grija de tine, baga niste cafea in plus si seara mai cite un vin rosu!ceva vitamine nu cred ca ar strica, acuma, iarna, vezi ce zice dr!
aida, sunteti . baga si tu ceva antiinflamator(nurofen) si ceva masaj, ca acu nu-i momentul sa te intepenesti!
silvana, voi cum sunteti? ai rezolvat pb?
lore, multa sanatate printesei! este f greu in primul an de gradi, asa a fost si fii-mea la cresa, una intr-una antibiotice, mai ales pt otite. dupa ce i-am scos polipii la doi ani si ceva, au disparut si pb cu urechile.pupam urechiusele sa-i treaca repede, sunt groaznice durerile de urechi!
ana, claudia, visul meu: prius hibdrid! dar ramine doar vis!
katik spune:
noi suntem acasa toti trei. asistentele de la gradi ne-au spus ca multi copii lipsesc ca sunt virusati si ar fi mai bine sa tin fata acasa, si asa mai sunt doar trei zile apoi vine vacanta. asa macar ne pune bine pe picioare(desi deocamdata suntem bine, doamne-ajuta!). facem o cura de vitamina C, si cred ca incep sa le dau imunogrip, portia de primavara, ca astia anunta tot felul de grozavii cu gripa, viroze urite in februarie
deci, azi n-o sa am acces nelimitat la calc
va pup, sa aveti o zi buna si multa sanatate bolnaviorilor!
Doris-Alina spune:
Katik, Raducu mamii nu vrea sa auda de second, cica e mai bine noua...
asa ca nu mai comentez, acuma si cu mandra si cu draga, important e ca vrea sa o ia...si noi vom lua credit, habar nu am incotro s-o apuc, desi e destul de urgenta treaba...
POZE CU NOI