Timisoara, Impreuna! (79)
Raspunsuri - Pagina 5
claudia74 spune:
katik te miri si tu de cat confort ai !nu stiu ce sa te sfatui sa manci cu curele tale,eu le fac azi pizza la gorobeti,sa vad cat aluat imi iese poate trag si una cu ton si cu lamaie ptrr sufletul meu ,vii si tu la o portie,o invit si pe Laura ca si-asa nu ave idei azi de gateala.
Ano chiar esti intr-un toyota fan club? eu mi-asi dori un prius sau celika de la toyota si auris e super si-au luat vecinii 2 buc de ele ce fumusele sunt,LC sunt prea mari exact numai de coclauri,poate Rav 4 mai merge la gagicute,imi pare rau de matematician nr.1 Alex,vezi ca sunt tot felul de virusi around,nu e de joaca.
Aida sa dea Dumnezeu sa fie totul bine,drum bun si tinem pumnii.
Dana e sigur o hipotensiune ? si eu am fest probleme de genul asta,inca imi tremura si buzele si imi palpaie pleoapele naiba stie ce e lipsa de Ca sau Mg,incepe acusi si astenia de primavara care nu ma ocoleste deloc,ai grija si bea macar niste multivitamine efervescente.
la toate.
claudia74 spune:
Mai fetelor,am si eu o mare rugaminte,deoarece sunt de o luna numai pe aici cu voi,trup si suflet (de asta sa fiti sigure, cred ca am demonstrat-o deja) va rog frumos daca e ceva cu voi si eu nu stiu si despre care nu vb pe forum dar voi intre voi stiti,spuneti-mi si mie prin PM despre ce e vorba, sa nu bajbai si eu aiurea pe aici pentru ca chiar nu stiu prea multe despre voi,cand ma gandesc ca sapt trecuta cand spunea Aida ca merge cu Emma la eco,eu am postat ceva de genul : 'da ce-i acuma cu Emma,o tine Aida la cura si pe ea sau o fi bolnavioara',imi vine sa intru in pamant in rusine sincer si ma mir cum de nu m-a pus Anda la punct asa cum a facut cu Pisicuta ce,dar chiar habar nu aveam ce s-a intamplat cu Emma ,asa cum nu am stiut nici despre mama Simonei pana nu am bazait eu si mi-a trimis Laura PM, iar acum despre Emma si-a facut mila Katik sa-mi trimita PM sa-mi spuna despre ce e vorba,deci va rog aveti putina indulgenta si spuneti-mi si mie daca e ceva ce voi stiti si eu nu,mai ales asa gravitati ce se intampla in viata voastra.
la toate.
Ana68 spune:
Kati...ce bine..Uite vezi?Cand le ai - curent,liniste,apa si calda si rece - nu iti dai seama cat sunt de necesare....acumaaaa...nah,esti duamna,cu tot confortul,vorba ta.Mah,bine ca ai scris de haleala,ca n-ar strica sa fac si eu frantuzesti d-aia...Buna idee!
Claudia,pai da...intra pe
http://www.club-toyota.ro/forum/
acolo gasesti toate soiurile de Toyota,inclusiv cele care iti plac tie,iar la sectiunea intalniri ai sa gasesti "intalniri timisoara"...In clubul asta este si sotul Andei.Mai poti intra pe
http://www.masini.ro/forum/category/52/Toyota/
si aici...sunt toyotisti din toata tara...si o sa vezi si acolo discutii faine.
Uite,sub numarul de inmatriculare
sigla
si aici
pe parbriz
Cu toate ca formula actuala a clubului nu mai este cu cea de pe masina...forumul exista...si merge brici.
Daca te intereseaza si-ti place...fa-ti cont.Pe mine ma gasesti cu nick-ul AMP,in ambele forumuri.Te pup.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
claudia74 spune:
Ano io ma laud cu Previa noastra care a fost comanda speciala din japan am asteptat 6 luni dupa ea si dupa cum vad acolo pe forum nu au romanasii asa ceva,o gasesc cea mai super masina de la toyota si dintre toate family vagon la fel,zici ca-i sageata serios e super designul si dotarile.
Ana68 spune:
Claudelu',stiu cum arata Previa,e mai maricica ca si Corolla Verso....am vazut vreo doua Previa in Timisoara...sunt la dimensiune cam cat un WV Sharan...faina masina,intradevar,ca ni s-au scrantit gaturile si mie si lui Marius dupa ea....Pai fa tu acolo topic cu Previa?De ce nu?
Ana68 spune:
Bay Doris,de azi am revenit la vechiul meu birou si,in sfarsit,am reusit sa vad si eu pozele de Craciun si filmarea cu maseluta....Bey...e beton fii-ta si are o logoree si-o guritzaaaaaa....ptiui sa nu se deoache mandra!Bay,asta mica presedinta Romaniei ajunge..sa mor io...parca te vad peste 20 de ani in functia de regina-mama!
Mah,sa va traiasca minunea,tzucu-i-as guritza ei!Si tu si cu cameranu sa fiti sanatosi!
danitin spune:
Mai, merci de preocupare da stati linistite, nu-i nimic grav ... A venit o prietena cu tesiometrul si mi-a confirmat ce credeam. Am 70 cu 40 si de aici problemele. Numa eu sunt de vina, is in perioada aceea sensibila din luna si ieri am carat si ridicat la ghivece de flori vreo 2 ore, plus mutat biroul din loc asa ca am facut hemoragie. Acu ma duc sa stau cumintica in pat sa-mi treaca pana maine ca maine chiar am o gramada de lucru... Bine ca a venit mama sa ia spiridusul si imi e si sotiorul acasa, ca eu is ametita rau de tot. Pupici.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
claudia74 spune:
Ano Previa le da clasa la sharan,alhambra (seat) si galaxy (ford) family vagon toate,Previa e la clasa Chrysler,e mai mare ca normalele family,pai sa stii ca m-am gandit sa deschid un topic,vad eu cand am vreme.
Fetele pizza e gata,am facut amestecat si cu sunca presata si cu ton,ciuperci,porumb,masline,ustoriu,oregano si mult cascaval .
DANA 70 cu 40 pai ma tu esti pui de gostat,asa imi zicea mie asistenta la prima sarcina cand imi lua tensiunea tot timpul,dar oricum asa ceva nu am avut sau poate nu stiu,serios ti-a dat ceva,ai ceva pastile,e chiar prea mica,nici eu nu depasesc 90 cu 60 dar sunt mai nervoasa ca tine oricum.
lore03 spune:
Buna seara.
Scuze pentru absenata ,dar am asa multe pe cap.
Laura duminica noaptea cand credeam ca totul este OK s-a trezit si a plans ca o doare urechea.Asa ca luni am dus-o dimineata la gradi ,am mers pe la 10 si am dus-o la control la ORL-ist.Care cica ce ureche o doare stanga eu zic nu dreapta ,se mai uita odata si zice a da dreapta ,are dreptate copilul.Apoi o lasam asa ca ii trece nu este prea grav,apoi ma intreaba ce tratament a luat si zice nu ii dam antibiotic.Asa ca iar antibiotic ,nu de alta dar a luat in fiecare luna de cand este la gradi..
Ma gandesc ce fac acum cu fata ca nu mai poate merge la gradi.Asa ca o sun pe mama mea ,care il are si pe tatal meu bolnav si o chem la mine .A ajuns aseara la 21.
La lucru nebunie .Asa ca nu am prea avut timp sa mai scriu .Scuze pentru ca nu am mai pus semne de punctuatie dar sunt obosita si nu mai am rabdare.
Va pup pe toate si poate o sa imi gasesc timp sa citesc ce ati scris si sa va iau la rand pe toate
un suflet trist
aidaciolac spune:
Claudia stai calma , nu face nimic. Dar chiar nu vroiam sa te incarc si cu ale mele. Pai eu cand citesc ce probleme ai chiar mi se scoala paru' la ceafa de draci
Ano felicitari pt reluarea biroului in primire.
Danitino may fato , ai grija de tine si ia ceva minerale ... nu stiu ce draq.
lore draga si ai grija de tine.
Eu sunt rupta in gura de oboseala. Am fost cu Emma in oras si ne-am distrat si noi cum am putut si acum nu mai pot de spate. Am stat in curent la chef la cumnata si acum tare imi e ca o sa raman intepenita , ca vad ca de ieri nu ma lasa durerea.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune