Durerea unei pierderi de sarcina (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Mav, intrasem sa scriu acelasi lucru!

Ma uit pe Euforia si plang... e asa de trist... Sa dea DD sa ne gasim mai repede linistea!

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Nu prind aici Euforia tv,poate totusi inregistreaza cineva emisunea si o pune aici sa vedem si noi.

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Michelle, imi pare rau ca eu nu am avut cum sa inregistrez emisiunea... Vroiam sa cred ca am trecut peste pierderile mele.... dar si acum mai plang...
Uite ce am gasit pe site:

FEMEIA CONDUCE
Gen program: Talk-show
Difuzare:
luni 20:00
marti 20:00
miercuri 20:00
joi 20:00
In reluare:
marti 12:45
miercuri 12:45
joi 12:45
vineri 12:45

Poti sa citesti despre subiectul emisiunii www.euforia.tv/emisiune_62/femeia_conduce.html" target="_blank">AICI

...Si daca poate vreuna dintre fete sa inregistreze maine reluarea emisiunii... asteptam... Oricum, se pare ca asta a fost doar prima emisiune dintr-o serie, campania continua...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, o sa incerc eu sa inregistrez maine emisiunea in reluare si sa ti-o trimit. Nu iti promit ca o sa reusesc, iti zic maine dimineata ce am rezolvat. Mi-a promis sotul ca o sa ma ajute sa o puna pe un link de unde sa o descarci tu. Oricum, emisiunea a fost super reusita, am privit-o cu ochii in lacrimi. SI este doar prima dintr-o serie care o sa continue saptamanile urmatoare.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

nici eu nu prind euforia

miha, imi pare tare rau draga de tine, demareaza si adoptia asa vei avea doi bebelusi odata poate

irinel, ma bucur ca macar ati iesit putin si s-a simtit piticul bine,sigur si aici este sustinere ptr situatii in care ati fost voi, dar nu este nimic din pacate ptr femei care pierd sarcini, poate si din cauza chiuretajelor la cerere lumea banalizeaza fatul/embrionul care este in tine, ca atunci ce s-ar intimpla cu cele care aleg sa=l dea afara?(scuze de of topic chiar nu vreau sa ma lansez in discutii ca eu sint tare contra acestor proceduri)

vad ca sint singura care nu vede linkul dat de irina!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

off,fetelor, cred ca Flavia are dreptate, parca prea multe femei fac avort la cerere... daca va amintiti,dupa ce am pierdut si a doua sarcina (exact in ziua aceea) isi da seama cumnata-mea ca era gravida in cinci saptamani (adica ramasese chiar odata cu mine)... si s-a tot plans ca nu vrea copil, ca nu-i momentul, ca nu-i trebuie si tot soiul de astfel de cuvinte. si in saptamana de dupa Pasti a trebuit sa faca intrerupere de sarcina ca avea o boala ce nu putea fi tratata in timpul sarcinii si afecta fatul. eu am zis atunci ca asta a fost pedeapsa,dar mi-a fost mila de ea pentru ca apoi imi spunea ca se obisnuise cu gandul (doar atat) si ca-i pare rau. e adevarat ca multe dintre femeile criminale de care dau la fiecare editie de stiri de se zbarleste pielea pe mine nu au nicio remuscare, dar nici DD nu le pedepseste, sau asa mi se pare mie... asata este... vorba Lianei daca as putea... off,dar trebuie sa mergem inainte, stiu ca veti spune ca e mai usor sa spun asta ca sunt aporape de nastere,dar nu-i asa. mie mi-e groaza si v-am mai spus asta... nu vreau sa se intample nimic rau. evit sa stau pe acasa unde dau cu ochii de patut, de lucrusoare. acum, din pacate, nici sotul nu ma mai poate tempera ca efectiv nu mai are nici el rabdare, mi-a spus ca nu mai suporta sa vada hainute de bebe la uscat si sa nu-l vada si sa nu-l auda pe bebe. si el intotdeauna a fost echilibrat si calm. va dati seama ce isterie si panica e la noi in casa... dar TREBUIE sa mergem inainte, TOATE, ne vom indeplini aceasta dorinta, nu se poate altfel.ne dorim prea mult ca sa ne dam batute. eu v-am spus ca as vrea 7 copii... pai rezist eu la fiecare sarcina sa plang aproape in fiecare zi si sa-mi macin sufletul putin cate putin.? cred ca voi rezista ca imi doresc copilasii acestia. si voi face tot ce se poate ca sa va sprijin pe voi pentru ca sunteti minunate si nu meritati sa treceti prin asa o durere. va pup pe toate si vreau sa stiti ca, de cate ori ma duc la biserica (si asta se intampla in fiecare duminica de ma intreaba mereu preotul la sfarsit daca ma simt bine si cat mai am de gand sa ma duc), aprind o lumanare si pentru voi si ma rog. si stiu ca totul va fi bine. Michelle, scumpo, stiu ca uneori nu mai poti crede ca va fi bine, e greu sa-ti pastrezi speranta, dar tu esti puternica, nu glumesc, spun asta pt ca eu, in locul tau, eram internata in ospiciu. trebuie sa mergi inainte, sper sa va lamureasca analizele sotului.ce mult dureaza analizele lui! cand ar trebui sa fie gata?
Yubi, felicitari,ma bucur tare mult pentru tine!sa ai o sarcina usoara cu un bebe sanatos, e tot ce-ti doresc!
revin mai tarziu, sunt obosita rau, sunt epuizata, degeaba am dormit 14 ore,sunt chiauna rau si nu stiu de ce.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Flavia, nici la mine nu merge linkul pus de Irina...
Felicitari pt reusita sotului tau! Sunt convinsa ca in mare parte se datoreaza si sustinerii din partea ta! Ma bucur mult ca lucrurile incep sa fie mai bune pentru voi!

Irene, in ce stadiu mai sunteti? Ma gandesc la tine...

Yubi, felicitari si nu ai voie sa gandesti atfel decat pozitiv!

Vreau sa va trimit fiecareia cate o imbratisare!
...Azi sunt sub nivelul marii... ma duc sa ma adancesc in munca, sa n-o iau razna....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata fete dragi!

Yubi felicitari din suflet!nu te mai gandi la lucruri rele,va fii bine ai sa vezi.

Pepsi ma simt ok mai putin ma omoara constipatia.....si din cauza asta sunt irascibila.....dar sper sa treaca.Ma bucur ca desi nu ai avut suportul necesar dupamchiuretaj acum esti bine si fericita mamica a 2 baietei superbi!

Michelle sper ca esti mai bine azi!Ma gandesc la tine

Consi tu cum esti?

Va pup pe toate!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna, fetelor!
Am urmarit si eu emisiunea ,,Femeia conduce" si am plans din nou...Am vazut-o si pe Bianca Brad pe B1 la ,,Sase, vine presa!".S-a discutat despre realitati din tara noastra, despre indiferenta altora si neputinta noastra ...Am vazut cum o femeie puternica precum Bianca a inceput aceasta campanie.Nu se poate opri neprevazutul, dar macar atunci cand ai nevoie de ajutor, sa il primesti.Sa fii tratat cu omenie si sa ti se respecte durerea.
Va multumesc ca sunteti alaturi de fiecare dintre noi.Poate ca numai cele care au trecut prin asa ceva stiu ce inseamna durerea.De aceea nimeni altcineva nu ne poate intelege mai bine.
Va pup pe toate si sa ne dea Dumnezeu la toate farama de fericire la care tanjim:sa fim mame!

Mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna dimineata!

Ati scris mult-mult, abia am avut timp sa recuperez.
Liana, m-ai dat gata cu ce-ai scris, sincer m-ai binedispus pt toata ziua!

Teo, graviduto, stiu ca e grea asteptarea pe ultima suta de metri, dar mai rezista putin ca si kinder! Tu mai mergi la gradi? Eu zic sa dormi cat poti, ca apoi bebe mancacios o sa va faca el un program de toata frumusetea:). Multumesc ca te gandesti la noi si aprinzi o lumanarica si pt noi

Mav, , uite te trag eu de sub nivelul marii si te pun fix in butoiul de optimism al Lianei. Ca are pt toata lumea! Imi pare rau ca esti necajita, si pe mine ma ajuta munca, macar nu am timp sa ma gandesc...Legat de adoptie,de-o saptamana suntem in acelasi stadiu, trebuie sa ne facem un certificat medical destul de complex, numai la stomatologie nu ne trimit sa ne "cautam" de boli, in rest...

Flavia, nici eu nu pot sa deschid link-ul Biancai Brad. Mai incerc! Nici eu nu inteleg de ce ceilalti nu constientizeaza ca pierderea unui copil nenascut este o tragedie pt femei si ca este de neacceptat sa incerci sa le consolezi cu texte de genul "lasa ca faci altul".

Miha, imi pare rau, sincer...Cumsecade dr., macar te incurajeaza, nu te lasa de izbeliste. Si eu imi doresc doi copii. O sa reusim noi, nu ne lasam invinse asa usor.

MedamayaAsa e, apropiatii nu stiu ce sa spuna, toti sunt bine intentionati, dar orice ar spune doare...Imi pare rau ca inca trebuie sa mai suporti intrebari. Eu am un raspuns standard, ca nu stiu ce explicatii le-as putea da cand ma intreaba de copil: nu ma intrebati! Treaba lor ce gandesc, chiar nu am puterea sa explic. Culmea e ca inca ma mai intreaba, persoane care ma stiau de cand eram gravida si pe care nu le-am vazut de mult...

Yubi, felicitari!

IrinelDoamne, e suprarealist ce povestesti, prin ce ai trecut

Musette, o sa treaca si neplacerile astea, ai putintica rabdare, sa se obisnuiasca organismul cu gagalicea.

M-am uitat putin pe Euforia aseara, m-am jelit...am prins povesteai Mbellei, atat. Offf!
Eu sunt cu nervii prastie, nimeni nu-mi intra in voie, la lucru ma concentrez sa fiu diplomata si amabila, fac eforturi maaari, pt ca tocmai acu' mi s-a schimbat si seful, cu o persoana pe care nu o agreez si nu o respect, asa ca ma mananca limba constant
In rest, mi-e dor tare de baietel si nu stiu ce sa fac sa-mi treaca! Abia pot sa adorm noaptea, ma gandesc mereu la el...sotul imi zice ca sunt prea incrancenata, ca trebuie sa accept ce s-a intamplat. Are dreptate, dar nu stiu cum sa fac asta...A trecut un an, si eu sunt exact in acelasi stadiu, parca nu mi-a trecut de loc durerea:((.

Va mai scriu mai tarziu, ca nu vreau sa va mai intristezNa, si tocmai azi nu ma vad cu seful, ca poate daca il enervam putin ma simteam si eu mai bine

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput