Durerea unei pierderi de sarcina (59)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
brigita spune:
PEPSI multumesc ptr. ajutor! Ptr. mine este o noutate sa particip la discutii pe forum, deci orice ajutor este bine venit! Sincer , preferam sa nu fiu pe lista voastra mai exact preferam sa nici nu existe o asemenea lista! Dar uneori trebuie sa acceptam realitatea crunta si sa incercam sa mergem mai departe! Nu e usor sa treci peste o asemenea tragedie, ptr mine personal a fost foarte greu dar stiu ca nici voi n-ati reusit sa treceti cu usurinta! Cat adevar este printre randurile Biancai! Poti trece peste asa ceva dar de uitat nu poti NICIODATA! Momentan sunt o mamica fericita avand doua fetite superbe si sanatoase dar uneori ma intreb ce ar fii fost daca....Ptr. fetele care sunt doar aspirante, mult succes si nu va lasati fetelor ca merita! Cu speranta ca nu am plictisit pe nimeni va las ptr ca am doua nazdranene de adus acasa de la gradi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
IreneCAM spune:
Michellica
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Teo2rina spune:
Irene , te cred ca ti-e greu si ca ti-e dor, cui nu i-ar fi in situatia ta? nu e vorba de incrancenare,este dor de mama. dar, vezi ce faci, cand o impingi pe mav in butoi, poate cazi si tu
. ca altfel ma fortez io sa va imping, da' mi-e ca nasc si vreau sa mai astept un pic
ce de formalitati in Romania, bine, e de inteles cu analizele amanuntite, dar sunt o gramada de acte de facut fara rost... e important rezultatul, asta este. si referitor la noul sef, nu te abtine ca iti musti limba daca te abtii si zau ca e rau cu limba umflata
.
de o mie de ori, sper sa nu se mai ia din starea mea proasta la tine si la celelalte fete. a, mi-am amintit, da, io inca vin la gradi, la 7 sunt aici si plec la 2. dar de joi rezolv cu netul si acasa ca degeaba am laptop daca nu-i net sa vorbesc cu voi.
din nou
Marina, o in
cu
Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Michelle81 spune:
Buna fetelor!Gata sunt aproape ziua1 simptome si tot tacamul...asta e sunt trista de nu va pot spune!Doua luni voi face pauza pentru ca am primit un fel"de proiect"pentru doua luni de zile si abia voi fi pe acasa.sper sa reusesc in astea doua luni sa ma destind si implicarea in"proiect" sa ma faca sa nu ma mai gandesc atat de mult!De la mijlocul lui februarie voi lipsi si de pe forum,dupa cum v-am spus abia voi fi pe acasa,voi fi extrem de ocupata!Dar nu va faceti griji pentru mine...va pup pe toate!
Sufletel scump te asteptam
Teo2rina spune:
Michelle,sper din tot sufletul sa te ajute pauza si faptul ca vei fi tare ocupata. te pup, sunt alaturi de tine!
Marina, o in
cu
Mihnea-Adrian 36+
CUNUNIA CIVILA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
BRIGITA iti sunt alaturi si imi pare enorm de rau pentru ce ti s-a intamplat. E groaznic.....
MICHELLE nici nu stiu ce sa spun...eu mereu am avut simptome de ciclu....si totusi eram gravida. Si pot spune ca si eu ma cunosc destul de bine. Sa dea D-zeu!
NINIA bb da, e tare miscaret, ptiu sa nu fie de deochi.
Eu nu am am mai intrat pentru ca au venit nasii mei aici. Au un baietel de un an care din pacate s-a nascut cu probleme la rinichi. Are stenoza pe una din uretere plus multe alte chestii.....au venit aici pentru ca azi ii vor face o sintifigrafie...la ora aceasta e deja inanutru. Sunt asa de daramata.........cat poate sa sufere bietul copil......sper din inima sa le dea un rezultat pozitiv si sa nu fie nevoie de operatie.....ce lume.....
Va pup pe toate fara eceptie, va doresc tot binele din lume, sper din inima sa se reduca lista de aspirante......si D-zeu sa va ocroteasca neincetat.
![](copilas.gif)
Teo2rina spune:
Dana, ma rog pentru nasicul cel mic, saracutul de el! ma bucur pentru tine ca bebe e miscaret tare. cand mergi in februarie la dr care ti-a placut?
Marina, o in
cu
Mihnea-Adrian 36+
CUNUNIA CIVILA
alinushca spune:
Sa va povestesc Eram in metrou cu sotzul ne intorceam de la film. Aveam un pulover cu marsupiu foarte gros de iarna, iar in marsupiu bagat un portofel burdusit (cu hartiutze nu cu bani
). Nu mi-am dat seama, dar daca nu te uitai cu prea multa atentie parea o burta mare. Si au inceput barbatii sa se ridice in metrou sa imi dea locul. Asa ciudat m-am simtit cand mi-am dat seama ca credeau ca sunt gravida.
Oau ce senzatie am avut!
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
TEO da si eu sper sa fie bine, e un copil atat de vesel, adica nu plange la nimeni, chiar daca nu te cunoaste, el iti zambeste....dar cand are crizele alea la rinichi..plang si pietrele.....eu merg pe 8 februarie. D-ne abia astept....atunci voi afla sigur ce am si sper sa ma ajute D-zeu sa fie totul bine cu bb....deja mi-am facut lista cu ce tre' sa intreb, sa-mi arate. Ca sincer m-am saturat sa dau bani degeaba si sa ies de acolo si mai aiurita decat am intrat. Pe 8 februarie la 14,30.
ALINUSHCA sper sa ti se ofere locul cat mai curand posibil pentru ca intr-adevar esti gravida.Sa-ti povestesc ca si eu...intr-o zi m-am dus cu sotul la un magazin.....si ne-am asezat la o casa s aplatim unde erau mai putin oameni. Si deodata caserita: ca veniti d-na ca aveti prioritate ca asta-i o casa cu prioritate la gravide. Vai dar m-am inrosit toata!! Nefiind obisnuita m-am inrosit toata!!! Radea si sotul de mine.
![](copilas.gif)
mariaanna spune:
CINE N-A VAZUT EMISIUNEA ASEARA, DATI DRUMUL ACUM LA TV PE EUFORIA!
Mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729