Durerea unei pierderi de sarcina (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush e un semn!!!!!!!Tin pumnii!

Michelle poate pauza de pe forum va fi de bun augur avand in vedere ca s-a demontrat ca cine lipseste revine gravida!

Irenecam aceeasi mancarime de limba o am si eu.......dar incerc sa ma btin ca sa nu creez dispute!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Danangie tinem pumnii la eco si pt baietelul mic!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Musettepink-nu stiu ce sa zic,eu fac pauza ca asa s-a nimerit,nu era deloc in plan...sper sa imi faca bine!tu ce mai faci?
Alinushca-zic si eu ca Musettepink "poate e un semn"Doamne ajuta!
Idaira-mai ai atat de putin,te rog eu mult sa ne dai vestea cea mare!

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Teo2rina-nu am sa fiu aici cand ai sa nasti draga mea dar am sa ma gandesc la tine si am sa iti trimit numai ganduri pozitive!mai ai atata de putin!Multumesc pentru incurajari.M-am uitat la poze,ai o fata atat de dulce,o sa ai un baietel frumusel foc!

Mergi la inceput

Pepsi-draguta mea am plans cand am citit mesajul tau.Aici sistemul este altfel,de mine au avut mare grija la spital,in fiecare clipa a stat cu mine o hebamme si a vornit tot timpul cu mine,mi-a spus ca nicioadata sa nu ma gandesc ca e vina mea si fel si fel de lucruri care sa ma faca sa ma simt mai bine desi sincer nici nu auzeam ce spunea,eram atat de pierduta.A venit si un preot la mine si a vorbit atat de frumos,a plans si preotul cu mine...mi.a spus ca sunt atat de firava si totusi puternica in acelasi timp...aici au avut grija mare de mine atat doctorul cat si hebamme care este un fel de moasa dar si psiholog desi sincer in acele momente nu auzeam pe nimeni...Am primit carticele despre grupuri de femei care au trecut prin asa ceva,apoi sotul mi-a luat psiholog ca i-a fost frica sa nu fac vreo prostie dar sincer cum ai spus si tu cine nu ar fi avut ganduri sinucigase in acele momente groaznice.Am comanadat o carte in care sunt povestite astfel de experiente traite de femei...Imi pare rau ca la tine a fost asa dar tu esti puternica si ai reusit sa ne demonstrezi asta de atatea ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Multumesc ptr. compasiune DANA! Sarcina usoara si apoi un bebe sanatos, frumos ce mai, exact asa sa fie cum i-ti doresti! Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

IreneCam-te inteleg foarte bine.uite si la mine a trecut 1 an si trei luni si durerea e la fel de mare,dorul e la fel de puternic...imi lipseste enorm si ma doare sufletul ca nu o am aici sa o strang in brate si sa o fac sa simta toata dragsotea noastra!

INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Miha, Teo, Mav, Musette, Irene ,saru-mana. Sper din tot sufletul sa reusesc de data aceasta si totul sa fie bine.http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

yubi-felicitari pentru cele doua liniute!lasa gandurile negre si bucura-te de fiecare zi din sarcina de data asta TREBUIE sa fie bine!ai grija de tine si sarcina usoara iti doresc!

INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Alinushca, cred ca ai dat peste niste domni foarte amabili.mie mi se intampla foarte des, la banca, ieri spre ex am fost la primarie unde sunt cozi... si se uitau toti ca tampitii.si m-am enervat si am zis:da, sunt gravida, stau sa nasc. asta din categoria "traim in Romania". poate la tine e vreun semnpe viitor ca acum ai zis ca faci nste analize, nu?
Dana, eu retinusem data de 18 si mi s-a parut cam tarziu de aia te-am intrebat,ma lasa neuronul de tot.iti tin pumnii, sunt sigura c va fi bine, e foarte bine cu lista. eu ma duceam croita sa pun o gramada de intrebari si acolo mi se stergea totul din minte, noroc ca-si mai amintea sotul ma rog pentru baietel, Doamne ajuta!
Michelle,stiu ca te vei gandi la mine si-mi vei transmite ganduri pozitive, sa dea DD sa fie totul bine. apoi ma voi concentra sa-ti trimit gandurile pozitive inapoi cu bonus pe ale mele. iti multumesc din suflet

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput