Durerea unei pierderi de sarcina (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor dan-ny-va transmite salutari la toate,ii este foarte dor de voi si va pupa pe toate!

Sufletel scump te asteptam

INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

of, fetelor, se pare ca azi e zi de plans...
cristina-ana, sper ca esti pe faza cu inregistrarea emisiunii! cand ai timp, poate ne povestesti ce mai face andrei-eric?
miha, te-ai dat la fund? cum te mai simti? hai, fruntea sus! si eu sunt z2, dar nici n-as fi pregatita sa fiu altcumva...
musette, de constipatie scapi daca ai o alimentatie corespunzatoare, insa primul lucru pe care e bine sa-l faci: sa bei dimineata, pe stomacul gol, doua pahare cu apa rece si sa nu mananci imediat (sa astepti cel putin juma de ora). si niste fructe (mere, pere, portocale) ar fi bune tot pe stomacul gol, daca poti si nu te supara, regleaza problema! (eu stiu f bine cum e, am avut mereu pb cu hemoroizii dupa nastere, asa ca...)
mariaanna, am citit povestea nasterii lui alex, primul tau baietel (cat de mare este el acum?)... si m-am cutremurat sa vad semnatura ta din 11 decembrie, cu "AMR 5 sapt"....
irene, cat as vrea sa mearga mai repede cu actele de adoptie si actiunea sa se finalizeze frumos! nu stiu cum se face, dar am observat ca de luni de zile... noi doua suntem cam pe aceeasi lungime de unda... o sa-ti trimit pm...
teo, iata ca deja ai 36s+! mai este atat de putin si iti vei vedea visul cu ochii! trebuie sa fii puternica, bebe sa bazeaza pe tine!
michelle, imi pare rau ca iar esti dezamagita... si eu sunt z2... asta e... oricat de ocupata ai fi, sa intri sa ne povestesti si sa ne pui poze de la bal, da!!!!? ca noi abia asteptam sa te vedem printesa!
cristina26, de ce nu mai scrii? cum mai este ingriduta? avem nevoie sa incurajarile tale...
danangie... pt finutul tau! e groaznic sa vezi ca-ti sufera copilul si sa nu poti sa-i alini durerea...
alinuscha, sper sa vina curand ziua in care sa fii cu adevarat posesoarea celei mai iubite burtici!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Michelle, este foarte bine ca te implici intr-un proiect care o sa mai alunge monotonia zilelor obisnuite! Sper sa ai succes maxim in el! In plus, cine stie? Poate taman asta o sa te ajute mult si pentru proiectul principal (bebe)

Teo2rina, acu imi dau seama ca mai e putin putin pana nasti. Huh! Eram aici cand ai dat vestea ca ai ramas si acum esti aproape mamica de baiet Mihnea! Abia astept! Despre barbati se stie ca "e porci". Dar iin metrou am vazut de muuuuulte ori femei "cu burta pana la gura" care stateau in picioare langa un rand intreg de femei... care teoretic ar trebui sa inteleaga mai bine situatia. Dar nu o inteleg pentru ca daca femeile au inceput sa amane la maxim conceperea unui copil ajung si spre 40 de ani fara sa stie ce e aia sa ai NEVOIE sa stai jos din cauza sarcinii. Eh... suntem o tara saraca si ne-educata, ce sa mai... eu incerc de zor si luna asta chiar daca fac si teste... dar nu prea mai cred ca se prinde ceva... e o chestie total irationala... Cred ca o iau si eu pe Michelle de bratz si mergem la o plimbare mai lunga impreuna.

danangie, exact, si eu m-am inrosit in sinea mea. mai ales ca stiam ca nu e cazul dar ma si gandeam ca pacat ca nu sunt gravi ca nu mai traiesc eu sa vad 2 barbati care sa se ridice unu dupa altu sa imi dea locul

Musette, sa fie un semn? pai daca a fost, numa ca l-am impartasit aici pe forum si nu se mai implineste. ca misterele tre sa ramana mistere. de aici si chestia pe care o ziceai mai devreme. ca o pauza de forum aduce gravidutze inapoi.

irinabobe, Lau-Meli, mav, IreneCAM, blueeyes, baby_r7, mcrissa, mi s-a facut brusc dor de voi. mai povestiti ce mai faceti

yubiiii, povesteste si la mine povestea ta sa facem aici comparatii si calcule ce si cum (adica eu in sinea mea ca tu trebe sa ai numai si numai si numai ganduri frumoase si bune!) Eu mai am pana la testare asa ca mai am timp sa ma gandesc la ce se mai poate intampla si asa mai departe.

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mav, bebele meu nu sta locului o clipa, cel mai fascinat este de laptop, efectiv se repede in taste si butoneaza cu o bucurie evidenta. Am pus si poze sa-l vedeti si voi ce mare calculatorist este. Cind nu eram atenta mi-a schimbat niste setari, mi-a redenumit niste fisiere, mi-a inchis calculatorul, etc. Si pe locul doi este telecomanda, s-a prins cum se schimba canalele si se distreaza de numai poate cu asta. Jucariile normale nu-s de el.
Fetelor, eu am inregistrat emisiunea, si va spun diseara cum pot sa v-o trimit la cine doreste. Zicea sotul ca o pune pe nu stiu ce link de la el de la serviciu, va zic eu diseara mai multe.

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va puuuup, fug acasa ca am depasit programul cu jumatate de ora, deh, se intampla si patronilor sa astepte sa o zbugheasca acasa,deja cred ca merit prima!
Alinushca,ai mare dreptate in privinta femeilor.din pacate.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 36+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, eu zic sa lucrati in continuare la bebe, chiar daca o sa fii mai ocupata. AI sa vezi ca bebe vine cind te astepti mai putin!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

cristina-ana, pozele lui andrei-eric mi-au inseninat ziua, multumesc mult! este minunat zambariciul cu gropita in obrajor!!!!!!!! lasa-l tu de acum cu tastatura... si sa vezi pe la 3-4 ani ce jale o sa fie... seb ar sta la calculator cot la cot cu mine (am doua si lui i se pare natural ca daca eu lucrez la unul, el sa se joace la celalat!)...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Fetelor, am inteles ca aceasta campanie initiate de Bianca va fi difuzata in fiecare luni de la 20.00.
Teo, nu ai voie sa te gandesti la lucruri triste acum! In burtica ta e un bebelus care o sa vina in curand pe lume, de care trebuie sa ai grija si pt care trebuie sa te bucuri. Fii optimista, fii pozitiva, ai ajuns pana aici pt ca esti puternica, nu lasa nostalgia sa te copleseasca. Sapte copii???
Mav, sper ca ai iesit din vagauna de sub nivelul marii si acum ai inceput sa vezi soarele !
Yubi, felicitari si sa fiti sanatosi!
Musette, in general sunt bine, fizic de fapt chiar sunt bine, psihic imi vine cateodata sa o mai iau razna, dar trec eu peste toate. Am avut si eu ceva probleme cu constipatia, acum se pare ca s-au cam rezolvat, mai am ceva greturi din cand in cand si un somn mare cat casa. Tu ai ceva simptome ? Sapatamana viitoare merg la eco, mi se pare o vesnicie pana atunci. A inceput sa creasca burtica ? Cand mergi la eco ?
Irene, si eu am o verisoara care vrea sa infieze un bebe, se vaita de acelasi lucru ca si tine, hartii, aprobari, lispa copiilor din sistem, etc. Sper la voi sa fie un pic mai simplu.
Miha, si maine e o zi…
Michelle, cred ca e o idee buna sa te mai detasezi de tot ceea ce doare, implicare profesionala intr-un proiect, balul pt care te pregatesti, toate vor fi menite sa te faca sa traiesti altfel. Ma bucur ca s-au ivit aceste oportunitati in calea ta !
Dana, ma bucur ca bebele e bine! Cand afli ce o sa fie?
Alinush, sa fie un semn oare ?? Doamne ajuta !
Idaira, tin pumnii !
Lau, tu ce mai faci? Sper ca esti bine si nu te-a napucat brusc vreo nostalgie…
Myry, Mirela, Stefania, Laura-Ioana, Ninia, Mariana, Liana si restul pe care (iertare!) am uitat sa le mentionez, sanatate si optimism!

Eu am gasit aseara in cutia postala o felicitare de la sotul meu. El a fost plecat o saptamana din Bucuresti si de unde a fost a cumparat o felicitare cu un bebe mic, roza, pe care scrie “Felicitari!” In interior scrie “sper sa ma faci cel mai fericit tata de pe planeta...multumesc”. Va dati seama ca am inceput sa plang instant cand am citit-o. Ma gandeam : daca nici de data asta nu o s fie bine ? O sa accepte situatia ? Dupa care a picat emisiunea de la Euforia… Noroc ca am fost singura acasa si am putut sa ma manifest in voie… Ei, TREBUIE sa fie bine de data asta !

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by consi_s

Eu am gasit aseara in cutia postala o felicitare de la sotul meu. El a fost plecat o saptamana din Bucuresti si de unde a fost a cumparat o felicitare cu un bebe mic, roza, pe care scrie “Felicitari!” In interior scrie “sper sa ma faci cel mai fericit tata de pe planeta...multumesc”. Va dati seama ca am inceput sa plang instant cand am citit-o. Ma gandeam : daca nici de data asta nu o s fie bine ? O sa accepte situatia ? Dupa care a picat emisiunea de la Euforia… Noroc ca am fost singura acasa si am putut sa ma manifest in voie… Ei, TREBUIE sa fie bine de data asta !

ziua in care am spus DA

Super-frumos!! Dar sa stii ca sunt convinsa ca by now intelege si el foarte bine cum e cu "reproducerea" asta la oameni. Cred ca e un gest minunat din partea lui si cred ca stia foarte bine dinainte cat de mult o sa iti placa acea felicitare. Sti ce? Cand am ramas ultima data gravida mi-am luat eu o astfel de felicitare superba. Ca deh... sensibilitati de gravidutze... si am pastrat-o si inca o am pentru data viitoare cand sigur o sa fie bine! Hai ca nu mai e mult si treci de perioada cu intrebari din astea si o sa il faci cel mai fericit tatic de pe planeta!

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Flavia nici eu nu am putut deschide linkul Biancai Brad. Am impresia ca e trafic prea mare acolo si nu mai permite nimanui sa vada continutul. Fetelor daca reusiti una din voi sa deschideti, copiati si la noi continutul sa putem citi.

Teo eu sunt convinsa ca totul va fie bine. Uite Laura isi tine in brate fetita sanatoasa si era la fel de panicata inainte de a naste. Cat despre restul de 6 bebei :-), eu cred ca totusi panica va fi putin mai mica, pentru ca vei sti ca se poate sa fie totul bine de la bebelusul pe care il vei avea in scurt timp. Nu puteti sa va lasati coplesiti amandoi de ganduri negre tocmai acum cand se apropie clipa asa frumoasa a nasterii puiului. Incercati sa va destindeti cumva, stiu ca e usor de spus greu de facut, dar macar incercati sa iesiti la plimbare (daca mai poti cu burtica si pe frig :-)), la un film, la prieteni... si discutati, aveti rabdare sa discutati unul cu celalalt despre fricile voastre, dar si despre ce frumos o sa fie cand va veti tine pruncul in brate, caci cu siguranta totul va fi bine. Multi pupici.

MIchelle, sa stii ca si eu zic ca Dana, faptul ca ai simptome puternice de ciclu nu spune nimic pana nu vine cu adevarat. Si eu aveam dureri de ciclu normale cand am ramas gravida si de-asta nici nu am considerat ca se poate sa fie bebe. EU inca sper pentru tine si parca sper putin si pentru mine, desi n-as vrea sa mai sper ca sa nu cad de sus. O imbratisare calda. Asteptarea asta e dureroasa uneori, dar sa vezi cata fericire va veni.

Irene te pup cu drag. Si mie mi-e dor, tare dor de papusa mea scumpa. Sincer eu nu prea discut cu sotul despre ceea ce simt in privinta asta, caci stiu ca nu poate sa inteleaga. Si lui i-a fost greu si o iubeste mult, dar simte altfel, cred ca simte cam ca sotul tau, asta e, nu putem schimba trecutul, ce rost are sa ne gandim. De fapt si eu incerc sa nu ma gandesc foarte mult dar tot ma mai napadesc amintirile si simt golul acela pe care nici macar alt bebelus scump nu cred ca il va putea umple.

Miha, rau imi pare ca nu e bebe. Dar nu trebuie sa iti pierzi speranta.

Neuronii mei isi terminara sarcina si nu mai stiu ce voiam sa spun si cui da va pup pe toate si va doresc o zi buna. Hihihi la voi se cam termina ziua pana sa scriu eu.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput