Durerea unei pierderi de sarcina (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

yubi yupii!!!!!!!!!!!!!!! sa fie intr-un ceas bun ! Un sfat: atita timp cit real n-ai motive de ingrijorare,n-ai pete si totul merge bine, nu permite gandurilor negative sa puna stapinire pe mintea ta!

irinel eu sint asimptomatica cind e vb de sarcina...sint in stand-by deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offfffffffffffff daca as avea o putereee v'as lasa pe toate gravide!!!

Yubii felicitarii olteancoo

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Liana esti mortala... Astept sa ne spui ca esti tu graviduta curand. Bine?

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Liana, nu-ti trebuie numai putere, tre' sa existe si un pic de atractie intre noi, ca sa iasa treaba

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

teo, lasa sa mai stai kinder inca putin, vai mai ai atit de putin si-ti vezi si tu visul.....odihneste-te cit poti ca apoi va fi greu adaptarea cu mult nesomn,

consi, cind citesc un mesaj de la tine am in minte pozele de la cununie cum zimbeai tu si cit de fericiti erati, cum te simti?relaxeaza-te cit poti mie mi-a fost tare frica pina am trecut de cele 12s la care pierdusem cealalta sarcina, apoi dupa 20s stresul a scazut, parca atunci abia ramasesem gravida, dar va fi bine ai sa vezi

mariana, nu ai fost deloc o lasa, fiecare reactionam cum credem in situatiile critice, si cum putem,nu esti singura dintre fetele care au pierdut o sarcina mare care a reactionat asa.ingerasul tau stie ca o iubesti, exista o viata de apoi sint sigura de asta, in care cu toate vom avea ocazia sa avem grija de ingerasii nostrii din ceruri

irina, nu reusesc sa deschid articolul , am dat si pe google sa caut situl biancai brad si tot nu il deschide, sint singura care nu poate sa=l vada?cum esti, cum e tratamentul?

musette, ce frumos ti-e linkul din semnatura!daca poti pune in cite saptamini esti. cum te simti?

ninia, ce ma bucur ca v-ati simtit bine la munte

irene, eu chiar ca imbatrinesc, nu mai stiu daca te-am felicitat ptr ca ai depus dosarul de adoptie neuronii astia scad la numar mama lor! da te felicit din suflet acuma, si pote vei avea doi de=o data, unul in burta unul adoptat

cristina, ce mai face andrei?tu?ma gindesc des la voi, multumesc ptr sotul meu

mirelush, cum te simti?

mai fetelor ce ciuda mi-e ca nu reusesc sa deschid articolul biancai, dar sa stiti ca nici aici nu am avut NICI o sustinere, deloc! poate ca era sarcina numa la 12s.....nu stiu, dar dupa chiuretaj m-am trezit intr=o sala la terapie intensiva, plingeam si ma durea groaznic burta.....dar golul in suflet......si tantile alea asistente erau tare dragute, ma intrebau daca ma doare, mi-au dat ceva calmante si atit.....de psihicul sufletul meu nu m-a intrebat nimeni nimic, m-am ridicat de la terapie intensiva mi-am sunat sotul si el saracu a sunat la alt prieten sa vina sa stea cu dominic si a venit sa ma ia, am mers pe jos ca stateam f aproape.....acasa m-am culcat ca eram ametita de la calmante!in rest nimeni nu s-a interesat de mine, de durere, de ideile sinucigase, etc, m-am dus eu la medicul de familie si m-am plins, si m-a evaluat daca sint de luat medicamente sau nu! in rest nimic!daca ceream ajutorul sigur il primeam, dar in clipele alea te mai gindesti?medicul meu in schimb a fost tare omenos, cu el l=am nascut si pe david, si era tare intelegator, are 4 baieti!

michelle, ia vezi ca daca nu apari la apel pe mesenger te sun din nou si te urechez, pai nu am zis noi ca se vor juca copilasii nostrii impreuna? pai si atunci......asa va fi , TU mihaela, vei reusi nu se poate altfel, nu te las eu!

brigita, imi pare tare rau de toata durerea ta, si felicitari ptr copilasi, sa-ti traiasca, va trebui sa scri repede 10 mesaje ca sa poti comunica in direct cu noi, ptr ca primele mesaje sint moderate, si se vede mai tirziu ca scri si ce scri,bine ai venit, desi preferam sa nu fii pe lista asta

medamaya durerea sa stii ca ramine acolo si nu reusim sa uitam, si aceasta durere revine, cel putin la mine, in anumite situatii, dar mie mi-e mai usor ca=mi iau copii in brate si ma simt atit de fericita.imi pare tare rau ca ramii greu gravida, macar daca ramineai mai usor ti-ar fi fost mai usor si tie sa mai speri. ma rog ptr tine

yubi, laura a pierdut 4 sarcini dintre care una a dus=o pina la 40s si a nascut, si uite acuma o are pe thea,teo a pierdut si ea 2 sarcini si acusi naste, si mai sint fete care au reusit chiar si dupa mai multe pierderi deci nu-ti pierde speranta ca ea exista.sarcina usoara si un bebe sanatos

slimatei, nu stiu dar pareai putin suparata din mesaj? sau am inteles eu gresit sau mi-a scapat mie ceva, trebuie sa intri in continuare si sa ne spui ce simti, cum esti, ce face micuta, pai cum sa nu stim noi ce mai face ea?cu alaptatul ma ofer daca vrei sa te ajut cu mare placere pe pm ,cum am mai spus am alaptat 18 luni pe primul si pe david il alaptez de mai bine de 7 luni si am trecut prin mari greutati(fetele stiu) deci daca experienta mea te poate ajuta, cu mare placere

irinel, pina nu e rosu e speranta. cum a fost in vacanta?

liana, tot timpul ma faci sa rid, esti mare figura, dupa ce am tras un plins, hopa apari tu de parca stii si ma faci sa rid, tin pumnii unguroaico sa te lasi si pe tine gravida

va pup tare fetelor sa aveti o saptamina usoara si cit mai putine ginduri negre, si sa veniti cu vesti bune cele care asteptati!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Flavia, a fost frumos. Vremea frumoasa, Danut in apa toata ziua, nu voia sa venim acasa. Dar uneori am sentimentul ca mie astfel de relaxari nu prea imi mai priesc, ca ma gandesc mai mult decat in restul zilelor cand sunt ocupata cu treburile casei. Si vad fetite mici si dragalase si ma gandesc ce frumos ar fi fost... Dar nu pot spune ca n-a fost frumos, chiar foarte frumos. Cat despre sustinerea psihica, in cazul nostru a fost diferit. Si situatia era diferita, poate de-asta. In spitalele de aici au o echipa speciala care se numeste palliative care, care se ocupa de sustinerea pe mai multe planuri a familiilor care au un membru pe moarte. Sunt tare draguti si atenti, am primit chiar un card la un an dupa ce a murit Mariuca mea draga, de la fata care s-a ocupat de noi si ma intreba daca suntem bine, daca ne poate ajuta cu ceva. Intr-un fel, a fost bine, da sincer, la momentul ala nu simteam intotdeauna asa. Era ca si cum stateam cu sabia deasupra capului. In timp ce eu voiam sa sper in continuare, interventiile lor, mi-aduceau mereu aminte ca ei nu cred ca Maria are sanse sa se faca mare. Cu vreo luna inainte de a muri au venit sa vorbim ce sa facem in caz ca face stop cardio-respirator sau daca moare, pe cine sa sunam, ce asistenta, ce doctor sa vina... era morbid si eu nu voiam sa ma gandesc asa. Dar intentiile au fost bune. Mi-au dat niste brosurele despre cum sa vorbesti copiilor despre moartea fratiorilor lor de ex. Cand a murit Maria, fetele de la echipa asta, au venit imediat si s-au ocupat sa fim lasati linistiti, au amenajat camera, au scos aparatele inutile deja, au plans (la propriu) alaturi de noi. Sincer, e greu de spus cum te poate ajuta cineva in astfel de clipe. Dar ma gandesc ca ar trebui sa fie mai atenti si la sentimentele mamicilor care pierd sarcina, nu stiu de ce nu au realizat inca ce groaznic e pentru o femeie sa piarda un bebelus.

Va pup pe toate si ma uit dupa doua liniute pe aici. Michelle eu tot sper ca tu si Idaira ne dati vestea zilele astea.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Yubi, felicitari pentru liniute! Sa ai o sarcina usoara si la termen!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Alinushca,Irinel,Idaira,Liana,Pepsi,Ninia, va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase si de incurajare .Incerc sa merg saptamana aceasta la dr. Tanase ( Liana,ce poti sa-mi zici de ea?),pt. ca as vrea sa stiu daca a mai crescut endometrul.Nu stiu daca doctora de la echo ,la care am fost acum o saptamana l-a masurat bine sau nu ,dar a zis ca era de 8 mm (in ziua 25 a cm.) si am inteles ca ar trebui sa fie mai mare ca sa sustina o sarcina. E posibil ca atunci sarcina sa nu fi fost fixata ,pt. ca eu cred ca ovulatia a fost tarzie ,prin ziua 18 si sper ca a mai crescut endometrul de atunci.http://tt.lilypie.com/4bBqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

fetelor.......nu am mai fost la dr. pentru ca astazi de dimineata am vazut rosu'.
L-am sunat...si mi-a zis sa ma duc sa incepem sa facem monitorizari...ca nu ma mai lasa asa in voia sortii
DAR, nici nu stiu ce mai vreau....cred ca imi voi asculta sotul si ma interesez de adoptie...am obosit, timpul trece....si imi doresc mult inca un copil, chiar doi

Yubi- sa fie intr-un ceas bun si sa ai 9 luni senzationale

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, uitati-va si voi acum pe EuforiaTV, la Femeia conduce!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput