Gravidute si mamici de CLUJ - 50
Raspunsuri - Pagina 20
Raluca spune:
gata...am inchis muzica! Mihai a adormit, aproape instant.
La multe, multe luni Maria!!!
Cu greutatea...binisor, adica creste da si-a redus drastic rata de crestere. sa vedem cum incheiem luna a 4-a.
Loredana, fericitooo, al meu a dormit o vreme 5-6 ore legat, acum iar ma pedepseste si se trezeste la 3 ore
Flory, mai au ei zile rele. al meu e asa cand nu iesim afara.....tot am vrut sa te intreb, ii place lui bb in cada mare? am vazut in poze ca face baitza cu tati...
Andreea, la al meu a functionat Maxitrol o pictura /zi in fiecare ochi, 7 zile-din a doua secretiile au disparut da dr a zis sa continuam pana la 7 zile sa fim siguri de rezulatat
dpop spune:
pai meli, deja la varsta ei nu trebuie sa mai creasca asa mult in greutate, nu?
nu e un oic ragusita? a mea nu manca finca o durea gatul.
sau poate are bubita in gura?
mami de irina
eladea2005 spune:
Adrian,
bine ai venit, sanatate sotiei si nastere usoara!!!
eu am nascut la Stanca, ti-l recomand pe dr. Diculescu, eu consider ca e un medic bun si un om cu care poti povesti orice...
personal, am stat in salonul 5, care e privat, deci din punctul meu de veder conditiile au fost super!! dar cred ca e ok si in celelalte saloane, din cate am auzit..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
redai spune:
meli asha face si david. urla catodata de nu mai pot de durere de cap. se crizeaza., ii trebuie una, dupa aia nu e buna, vrea cealalta, daca nu-l bag in seara se face negru de suparare.ca sa taca am mai strigat si eu de cateva ori la el....hmmmm,dar ce sa daca din urlatul ala, din crize incepe si rade in hohote. oricat de nervoasa sunt el face misto de mine
, la 6 luni..offf
de dormit...asta chiat as schimba din program. Seara doarme o tura pe la 21 si se trezeste. orice am facut el de la 22:00 e treaz pana la 23:30 noaptea sau chiar 12.daca incerc sa il culc...se crizeaza ca de obicei.
oana....deci ...
tu astepti baiatul...eu fata....
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
eladea2005 spune:
mersi Raluca, o sa incercam si noi cu picaturile astea, daca zici ca sunt ok.
pufulet74 spune:
Andreea, secretie galbuie, asa e secretia lui Eric? Si eu am avut probleme cu piticul meu si il curatam cu ser fiziologic de 3 ori pe zi, dupa aceea ii puneam cite o picatura de Tobrex in ochisor si ii faceam masaj.
Raluca, acuma mi-am adus aminte ca Dana Cimpean a lucrat in Franta un an jumate din cite am inteles, rezidentiat cred, daca te ajuta la identificare :)
Joshua e innebunit de placere in cada, adoarme de multe ori pe pieptul meu sau al lui tati :) Si e asa de relaxat ca il tinem de spate un pic si de caputz si pluteste :)
Uff, nu stiu ce e cu piticul meu da sper sa isi revina repede :(
Sa va mai intreb ceva, de la ce virsta pot sa il pun in carucior normal si nu in landou?
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
dpop spune:
hm degeaba se modernizeaza spitalul daca tot scarbele alea de asistente si moase sunt acolo.![]()
![]()
le dadeam 100.000 si tot nu ma ajutau cu nik.
eu la bb nr 2 cred ca merg la stanca.
eladea, fa masajul acela. eu doar lapte propriu si masaj, si in cateva zile s-a rezolvat. in plus, nu pune ceai, pt ca poate are granule fff fine de planta care nu se strecoara, si poate si alea agraveaza
mami de irina
velenamaria spune:
buna mamici...sunt cam ingrijorata..de ieri puiul meu este foarte agitat..,habar n-am daca e de la colici sau nu, dar nu stiu ce sa mai fac cu el...plange foarte tare mai ales daca il las la el in patut...in brate se mai potoleste dar tot plange...un fel de marait amestecat cu gangureala...cand zambeste cand plange... la san se potoleste desi mai da din picioruse de parca ar fugi..apoi adoarme( vreo20-40 min) dupa care se trezeste ..se agita..plange...abia trec 2 ore -2ore jumate ca trebuie sa-l pun iara la san . oare sa-i fie foame atat de repede??? ii dau si ceiuc...se calmeaza momentan dar nu-l tine mai mult de 10 -15 min..si urla din nou. am incercat toate metodele de calmat colici.doarme si dintr-o data se trezeste plangand .....dar daca e vorba de altceva....daca e tot asa si azi sun la doctor...
PUFULET..am vazut ca si puiul tau e plangacios azi..oare ce-o fi cu ei??
ANTONI..ati fost la urgente pe motilor sau nu am inteles eu bine??? cum e???
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
pufulet74 spune:
Velenamaria, exact asa e si piciul meu :(
Cred ca azi sau miine o sun pe pediatra sa vedem ce zice :(
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
eladea2005 spune:
mersi pufulet si dpop, o sa incercam... da , e galbuie secretia si i se lipesc ochisorii, in plus se si intaresc urdorii pe genute... of, of... sa scapam cu bine..:0