Gravidute si mamici de CLUJ - 50

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Pufu eu nu am avut carucior cu landou. l-am pus direct in carucior normal de la 2 zile cand il scoteam numai pe balcon.lasam cel mai jos apatarul si era bine. Pune-am pe sub el o paturica de carucior.

Elena eu cred ca ii este foame. chiar la 2 ore. de ce nu? cat timp sta normal la san la o masa?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

valena maria, exact asa face si eric, se agita si se screme si se strange chiar si cand mananca, in plus isi scoate biberonul sau sanul din gura cand vine durerea/crampa si incepe sa urle... iarasi mai papa un pic iarasi urla si se strange... se trezeste din somn cand il doare... nu ii place nici o pozitie, nici pe burta, nici pe spate, in brate se mai potoleste dar cand il pun jos sta ce sta si se screme si plange...

ce sa facem cu ei???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

REDAI..o perioada buna papa cam 10-15 min la un san si 10-15 min la altul..dar sa mai intampla ( cand sanii erau plini tare) sa pape si numai 15 min si la un singur san ..sau sa stea si cate 40 de min atunci cand era mai putin lapte si trebuia sa traga din greu ca sa se sature..sper ca se intelege..:) zilele astea a stat, nu exagerez, si o ora la san..nu a supt tot timpul dar cand vroiam sa-i scot sanul din gurita se apuca si mai tare de el....si imi era mila de el si-l lasam sa mai suga. vroiam si sa fiu sigura ca papa suficient ..m-am gandit ca poate papa mai incet.
legat de aspirator...am vazut deja cateva modele..si prefer pe cel care arunca jet de apa si apoi il aspira( daca am inteles eu bine) si cu care sper sa-mi pot spala si coltarul pe care deja l-a patat edi cu laptic :)

PUFU..cred ca daca bebe continua asa doamna doctor o sa fie tare solicitata :) de ieri dupamasa ma tot gandesc sa o sun..dar am zis ca mai astept sa vad cum evolueaza....

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

habar nu am ELADEA...dar trece cumva..ba in brate..ba in scaunul de masina..ba in patut..in fata oglinzii..etc...
macar edi al meu doarme pe burtica..chiar daca numai 20-30 de min ( ziua) nopatea doarme de la ora 7.30-8 pana la 4 dim.

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata
Ce harnicute sinteti
Pufulet si Patrick a avut asa ceva la ochisor. Maseaza-i partea din interior a ochiului(spre nasuc), o sa vezi ca iese mai multa secretie. Dupa ce puneam picaturi se curata cel mai bine. Eu i-am dat Netacin, i-a tecut in 10 zile fix, asa cum spusese o dr de la urgente(ca era mic si noi speriati si am fost la urgenta cu el, simbata)

Nici eu nu am avut landou, dar am avut carucior care se lasa complet drept. L-am ridicat putin pe la vreo 2 luni(spatarul are 7 pozitii, deci un unghi foarte mic a fost ridicarea). Si treptat cite o pozitie... acum numa in pozitia cea mai sus vrea

Elena, Andreea nu cred ca trebe sa va nelinistici, colicile astea... trec ele incetut.

Lore, Meli... cele cu copilasi mai marisori. Patrick le stie si el pe toate acum, vrea la laptop si la sertar.. Jucariile le arunca si el daca nu are chef de ele, sau isi opreste cite una sa o rontaie. Azi i-am dat papucei prin casa si i-a mincat si pe aia. Nu stie ce e cu ei... trebe sa il invat incaltat sa nu iesim afata si sa inceapa sa isi roada papuceii dupa ce calca pe jos. VIN VREMURI GRELE
Isi exprima din ce in ce mai mult dorintele prin miriieli. Cel mai miriit e cind il vede pe taica-su... vrea brate numai la el.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata, dragele mele!
Multumesc mult pentru sfaturi.
ANTONI - Eu zic sa intrebi totusi medicul>ii dau Dariei si lapte de mama (cam de 4 ori pe zi cca. 80-100 ml la o masa) si de 3 ori pe zi formula (cate 135 ml la o masa).
Acum depinde de la bebelus la bebelus.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Andreea intreba de problemele la ochisori
Dar si eu m-am necajit mult cu secretia aia pina i-a trecut..
Tare l-as pune pe bebe in carucior ca as putea sa il scot si singura afara, dar mi-e un pic frica pentru ca nu se inclina f mult si ma gindesc sa nu ii faca rau la coloana, Lore, al tau se inclina tare?
Joshua are deja 2 luni si jumatate dar nu sunt sigura daca e bine sau nu

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mersi fetelor de help!!!

intrebare: de cate ori afceati masajul in jurul ochiului? si cat dura un masaj? dadeati si cu ceva crema ca sa alunece pe pielicica care e foarte fina si subtire?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Pufu nu se face perfect drept.dar se lasa tare pe spate. cred ca toate se lasa la fel.pune o patura eventual mai groasa sa fie mai drept.Dar de ce nu mai folosesti landoul daca il ai? sau nu mai incape in el?Are o inclinatie cam de 10 % spatarul. Acum nu imi mai fac probleme de astea, deja il ridic aproape in fundic.la momentul respectiv,sincer nici nu mi-am pus problema.

Ioana....in loc sa ne incurajezi....vremuri grele zici?mai grele decat cele de acum?ofof....aaa in legatura cu bolul acela. Sa stii ca nu e chiar asha de util. Nu se pooate baga la microunde si acolo scrie ca se poate folosi de la 1 an. nici nu l-am desfacut.L-am pus bine. o sa fie bun cand o sa pape ce mancam si noi.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Andreea, masajul il faceam la baza ochiului, spre nasuc si coboram putin sub ochi, dar fara sa pun nimic, nici o crema
De timp nu mai stiu,cred ca numaram eu de fapt de cite ori il faceam la fiecare ochisor, sa fie egal la fiecare

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput