Gravidute si mamici de CLUJ - 50
Raspunsuri - Pagina 22
Ioana13 spune:
Andreea eu ii faceam masaj de cite ori ii punem picaturi(de vre 2 ori pe zi??) si ii mai faceam si cind imi aminteam.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
iko spune:
Andreeia si noi avem probleme cu ochiu sting la noi defapt pina curind nu i sa format punctul lacrimal acuma il are dar tot avem probleme cu secretia acea galbena noi am fost cu ia la spitalu oftamologic si doctorita nea recomandat NETACINA ca cica nu contine conservati si masaju respectiv da sa nu dai cu crema cind masez ai sa vezi cum iese o secretie dc a zis cat mai des eu o masez cind o alaptez dar cu toate recomanderile noastre arfii mai bine daca teai duce la medic
vizavii de greutate noi in doaua luni am luat 2 kg si dupacea am stationat trei saptamini si acuma saptamina trecuta sa ingrasat cu 500 gm mie mi se pare ca ie foarte lunga sa nascut cu 53 de cm si acuma are 65 de cm copilasi vostrii cit au crescut in lungime ?
noi stam pe burta ne ridicam caputu dar nu multa vreme ca se apuca de plins dar cred ca ieri am pus o poza unde tine capu sus
si seara dupa ce facem baita eu o masez si pe spate si atunci o pun pe burtaica
antoni spune:
vai da repede mai scrieti, hihi, nu va ajung din urma.
Velenamaria-da, pe motilor am fost, sunt foarte draguti numai ca noi am asteptat o gramada pana a venit medicul care i-a facut eco.nu pot fi colicii?
Raluca-poti sa-mi scrii mai multe, cum ai patit tu? asa e si la noi, cu bunicii papa, numai la mine nu. si nici la sotul. dar e tare vesela, eu nu cred sa aiba ceva, ca atunci nu s-ar juca toata ziua si nu ar dormi asa bine, nu? cand ai timp, pleaseeee!mersi mult
adrianpup spune:
Va multumesc pentru primirea calduroasa.Azi am fost la control si deocamdata totul este bine. Se pare ca sarcina este putin mai avansata.
Acum totusi se impun cateva intrebari:
Cum se procedeaza in """""ziua 0""""? Cine anunta medicul? Tatal, in speta eu, pana unde are voie sa insoteasca sotia? Ce tarife sunt(aici eventual PM)? Ce ar mai trebui sa stim?
Deocamdata ne rezumam la INTREBARI, MULTUMIRI SI DORINTE DE BINE TUTUROR