Gravidute si mamici de CLUJ - 50
Raspunsuri - Pagina 15
ALEX29 spune:
PUISOR draga eu n am avut stare pana n am cumparat cantar desi aveam unul electronic mi a trebuit unu special pt bebe ,nu regret ca l am cumparat dar nu l folosesc decat o data pe saptam
imi amintesc chiar cand l am cumparat cum faceam si de 3 ori pe zi proba suputului ...ce nebunica eram :))) dar asa eram eu linistita la momentul respectiv
parerea mea e sa l cumperi daca crezi ca asa e mai ok pt tine
iar burtiera chiar am folosit o si noaptea de multe ori dorm cu ea dar NICI un REZULTAT cel putzin la mine
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
Iko, e scumpa de nuami pitica ta:) si are niste ochisori..si cu bentitele e ff scumpa, a crescut mult de cand nu am mai vazut poze:)
Ralu draga, nu eu, iubitul de tati s-a distrat cu verigheta pe nasuc;)
Ani, Stefana e un bb adorabil !
Ramo, incerac sa o pui in fiecare zi pe burtica, dupa baita, noi asa ne jucam pe burtica si atunci isi ridica automat caputul. si in timp sa vezi ce fain sta, eu ii zic ca sta ca un cocosel tantos:))
diana, e scumpa irina de numa in filmuletul pe burtica:) e o luptatoare adevarata!!!
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
ALEX29 spune:
RALUCA draga inca nu le am primit ,sper sa le primesc sapt asta
MELI draga nu stiu unde sa ti zic sa mergi :(
sa stii ca si puiu meu a fost cam agitat ,a fost asa de obosita ca de abea a putut dormi
IKO si noi avem bentitze ca voi
ANDREEA mersi mult mult
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Meli scumpa cum plange incontinuu?Nu se linisteste daca o iei in brate?Nu stiu unde trebuie sa mergi cu ea. Oare ce are? Poate e foarte obosita .....chem-o pe bunica ta sau cu cine sta mai mult,poate o linisteste mai usor.draga de tine.
Iko, Alex, Co de ce imi faceti ciuda cu bentitele, rochitele,volanasele printeselor voastre? poate vin o data la intalnire cu David imbracat in rochitza si cu bentite. ce ati mai zice atunci ?hmmmm 
Iko...tare dulce si grasunica e Szende.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
eladea2005 spune:
salutam fetele si bebeii!!!
nici noi n-am stat degeaba, am crescut si ne-am schimbat de cand am ajuns acasa....![]()
avem si noi poze noi...![]()
ce ziceti, suntem maricei?![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
Ioana13 spune:
Meli plinge bebelina ta? Nu e de la dintisori? Cred la Spitalul de pe Horea se merge la urgenta cu bebeii. Poate mai bine sa suni un pediatru sa nu o duci acolo, daca e de la dintosori sa nu ia alte boli mergind la spital. Eu nu stiu nr de telefon de pediatru care vine acasa, dar poate stiu fetele.
Cine vrea cintar de la Chicco mecanic il vind eu!!! E inca in garantie vreo 5 luni.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
redai spune:
Eladea superb puiutul. imi plac pozele unde e cu o caciulitza galbena in cap si el vrea sa doarma si ai 2 in care e imbracat in albastru inchis. e tare dulcic.
Meli draga ne pui pe jar si dispari?poate s-a mai linistit pitica...Al meu asha plange , de nu-l mai poti opri cand e obosit si se apropie de el o persoana pe care o cunoaste mai putin.
Poze David Vlad
nrl spune:
Meli, eu am fost la urgente la Pediatrie 2, nu e chiar pe Horea, e o straduta in dreapta de pe Horea cum vii de la gara, daca vrei suna-ma sa-ti mai explic. Am fost multumita de cum s-au purtat cu noi
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
redai spune:
Ioana tot am vrut sa iti spun...apropo de vorbitul lui Patrik. cand ai zis ca noroc ca l-ai filmat ma gandeam ca ai vb prostii. Nu am avut chef sa-mi filmes fiul cand ma facea "bababa" si a doua zi tot cu camera dupa el,ziceam eu bababa, dae el nimik...
Deci...tu poti arata, eu numa zic ca nu am ce arata. las ca vine perioada aia cand mai zice..nu?aaaasi mersi inca o data ca mi-ai zis de scaun. E super. Cred ca e obiectul cel mai folosit dupa biberoane.Ii place sa stea in el sa se joace...
Poze David Vlad
Gabriela77 spune:
Diana, ce fetita frumoasa ai, ce ochi are….
Ramo, eu chiar te-am crezut…cu bebe2…hihihi…pana la urma am iesit pe la 2, nu a fost frig, dar nici cald.
Pune-o pe Bea zilnic pe burtica, inainte de masa, cateva minute, asa isi dezvolta ei musculatura spatelui. Asa, in reprize scurte, inainte de masa.
Puisorule, si eu sugerez cantarirea saptamanala, e cea mai concludenta si linistitoare.
Raluca, multumim de urari. Azi avem 5 luniiiiiiiiiiiii!!!!! Si rade continuu in hohote, iar eu nu mai stiu cum sa ma prostesc sa o provoc. Da, eu eram, azi m-am invartit ca leul in cusca in fata blocului…hihihi…Cand ne mai pui poze cu Mihai si Ilinca?
Meli, nu cred ca trebuie sa mergi la dr, or fi dintisorii, e agitata.sa ne zici cum mai e piti.
Iko, e dulce bebelina ta!
LOre, eu zic mai bine sa mai faci o fetita decat sa-l imbraci pe David in rochita...hmmmm????
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)