Gravidute si mamici de CLUJ - 50
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
mersi redai!! sunt niste dulci copilasii nostri dragi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
redai spune:
![]()
Gabi.......

Cred ca o sa aleg varianta mea. Daca mai fac un bb si e tot baiat?cui mai pun bentite?ca atunci chiar il imbrac numai in haine de fete
La mai multe luni pt pitica.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
iko spune:
multumim de urari fetelor m-am uitat si eu la poze aveti niste bebelusi frumosi
fetelor un viitor tatic ne intreba despre medicu Zolog si de Stanca poate dam niste raspunsuri
Adrianpup eu nu il cunosc personal pe Zolog dar am avut o colega de salon care a nascut cu el cand am nascut mie mi sa parut un medic foarte prietenos dar dupa cate am inteles asteapta sa primeasca cat mai multe cadouri ,vizavii de Stanca e un spital ca oarecare din tara si restrictii ? nu stiu la ce te referi poate mai ai si alte intrebari mai concrete si poate iti raspund si fetele
Ioana13 spune:
Lore lasa ca si baieteii sint super meseriasi!!! Mai ales ai nostri
. O sa vorbeasca amindoi pina la urma... P nu a mai zis nimic de aproape 10 zile.
Cred ca si chestia aia (farfurie cu ventuza de la chicoo) care s-a dat cadou e f utila. Am vrut si eu sa cumpar si cind am vazut cit costa
am zis pas. (vreo 60 ron la miniblu).
pa, ca m-a vazut P la birou...
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
Meli,daca nu reusesti nicicum sa o calmezi incearca sa-i pui muzica,sau sa o tii lipita de tine sau cu fata in jos si corpul ei sprijinit pe antebratul tau,poate o doare burtica eventual fa-i masaj in sensul acelor de ceasornic!
cam astea faceam eu cand avea S cate o criza de plans.
La urgente se merge cu copilasii-bb pe Motilor la UPU(UNITATEA DE PRIMIRE A URGENTELOR),nu e nevoie sa stati cu bb in hol unde sunt copilasi bolnavi mergeti innauntru doar cand va vine randul .
la celelalte spitale nu este cab de urgente,dupamasa sunt doar medici de garda(carora nu le prea convine sa mergi acolo)bine cu exceptii.
SOSO (20 dec 2005)
nrl spune:
quote:
Originally posted by adrianpup
Buna ziua. Numele meu este Adrian. Am "dat" de forumul dvs recent, ieri. Sotia mea, Diana, si cu mine asteptam un copil. DPN 15 aprilie.SUNTEM INCEPATORI, la primul copil.Maine mergem la un control in cluj. Avem atatea intrebari si atata neliniste in noi.... . Noi suntem din salaj, iar la primele controale (8 sapt, 3 luni, 5 luni ) am mers la zalau. Tarziu dupa luna a 5-a ne-am gandit sa ne indreptam spre cluj, mai precis la clinica stanca. Am auzit ca conditiile sun bune, in orice caz cred ca sunt mai bune decat la zalau. Si pentru ca am zis ca avem multe intrebari, va rog sa-mi permiteti sa va pun primele 2 -3, sau patru .....
O cunostinta ne-a recomandat pe Dr Zolog Dan. Ce ne puteti spune despre el? Cum e ?
Cum se desfasoara lucrurile la stanca?
Este restrictionat inr-un fel accesul la serviciile lor?
O sa revin cu intrebari dupa ce ne ajutati cu acestea.
Multumim
Buna Adrian si bine ai venit
Primele 10 mesaje iti apar mai greu, adica dupa ce le aproba un moderator, asa ca s-ar putea ca noi sa nu le observam, cum se pare ca s-a intamplat si cu asta. Eu am vrut doar sa-l aduc in atentia fetelor care te pot ajuta cu informatii, eu am nascut la Gine1
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
ALEX29 spune:
LORE
pai ce mai stai pe ganduri ,vb lui GABI fa o fetitza 
MELI cum e puiutzu ?
CO pe unde esti ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ELADEEA draga tare scump e bebele tau ,e asa de dragalash in poza in care si tzine manutza pe fatzucaaaaaa
va pup fetelor si o seara superba
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
soanso spune:
adrianpup, sarcina usoara sotiei tale,eu nu am inteles daca vreti sa veniti la cluj sa supravegheze un dr sarcina sau doar sa nasca la stanca?
noi nu am mers pt controale in clinici pt ca e de stat pe la cozi si la cabinetele particulare e de asteptat dar ai siguranta ca te primeste dr. pe cand la clinica pot interveni urgente si risti sa vii degeaba.
despre Zolog nu stiu mai nimik(sa nu-l confund e cel care fumeaza pe rupte???????????parca asa am citit peaci mai demult!
daca vrei ma pot interesa cum se procedeaza la internare daca esti din alt judet!
mai scrie cateva mesaje pe forum sa scapi de moderare!!!!!!!!!!
MELI,CUM E PITICA TA??????///
SOSO (20 dec 2005)
antoni spune:
fetelor,acum am ajuns acasa,am fost la upu de pe motilor,i-a facut eco,cica nu are nimic dar daca tot asa continua sa pape, maine trebuie sa-i puna perfuzii.asta daca nu-si revine cu papa.sunt disperata.e maraita numai daca incerc sa-i dau papa.azi dimineata a papat cam 170ml lapte, la 11 a papat 70 suc , la amiazi mi-a refuzat supica, a papat numai cateva guri, dupa-masa a refuzat papica,iar a papat numai cateva guri....ce sa ma fac? e normal? astia de la urgente au spus ca ar trebui sa pape vreo 800 ml pe zi.iar asta nici vorba...