Gravidute si mamici de CLUJ - 50
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana13 spune:
Salut
Puisorce bebelina draguta ai!!!!
. Sa va creasca mare, sanatoasa si frumoasa!Cum a crescut numai 30 de grame? E normal sa scada 10% din greutatea de la nastere cit sta in spital. DE unde stiu la Stanca cit a crescut, daca numa scad in primele zile? Nu te stresa. Daca maninca nu ai de ce sa iti faci probleme. Cintar si noi am luat, l-am folosi de vreo 8 ori, de la 6 luni nu il mai putem folosi ca pune picioarele jos.
Abia mai pot scrie pe aici, Patrick cind vede ca ma pun la laptop imediat vrea si el ... sint sertare pe aici si tot felu de lucruir in el care se pot baga in ochisori
Pe linga ca acum e din ce in ce mai activ.. vrea sa stea in picioare si cind doarme.
Acum doarme...
Am vazut fetita frumoasa de Diana... e o dulce si ambitioasa... cit sta ea pe burtica. Al meu la virsta ei 1 minut statea si plingea. Acum e ok, mai si doarme pe burtica (de 2 ori in viata lui)
Ramonela si a ta fetita e foarte activa... prinde deja jucariile in minute...
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
pufulet74 spune:
Puisor, frumos puiutul :)
Eu am cintar si eu sunt pro, cu conditia sa nu te stresezi prea mult. Dar cum la mine vine pediatra acasa, eu il cintaresc pe pitic acum cam o data la 3-4 zile sa vad cum stam cu greutatea, si la inceput il cintaream sa vad si cit a papat.
Centura post-natala am cumparat eu, sunt la Sensiblu, de la firma Sana, insa sincer nu prea am vazut efect. Si ma si enerva de numa ca ma deranja acolo unde se inchidea.
Dar cum crezi tu
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
nrl spune:
Fetelor, multumim de laude
intradevar cresc repede bebeii nostri, Andrei avea ieri fix 5 kg.
Puisor eu mi-am cumparat burtiera da mi s-a parut tare naspa s-o tin pe mine, asa ca doar am probat-o, daca vrei o donez, e nefolosita
.
Eu merg rar la doctor asa ca ma folosesc de cantar, dar de adulti, ma cantaresc eu cu el in brate si fara.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
Raluca spune:
Gabitza, la multe,multe luni si multi ani domnisoarei Sara! V-am vazut prin curte
-din masina
Bex draga ce i-ai facut fetii? ce-i cu verigheta pe nasucul ei, of, of....
puisor, pro cantar!!! Eu il vad necesar, chiar si nuai ptr. psihicul mamei. Centura- fara sens!
Oana ce mai face pui Maria dupa botez?
Alex, tu erai cu storcator kenwood, e ok?
Ramo, ca intotdeauna Bea e grozava!
Flory, cam ce varsta are dr.pediatra-campean? am avut o colega, actual medic cu numele asta...o fi coincidentza...
iko spune:
Buna fetelor
am cumparat bentita pt Szende din Iullius pe care va intereseaza am pus poze
http://good-times.webshots.com/album/070173820ABgEgX
dariandra spune:
PUISOR - Felicitari pentru fetita ta, sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Noi avem cantar si ne este de folos.O recomandare:Nu o cantari in fiecare zi, azi poate sa ia mai mult in greutate, maine mai putin.Cantareste-o odata pe saptamana.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)
iko spune:
pe adresa care am pus mai devreme nu se vad pozele asa ca am schimbat adresa ie in Szende 2008
http://community.webshots.com/user/ildiko770901
redai spune:
Elena tocmai asta am tot repetat. ca sa scapi mai bine de praf trebuie cumparat aspiratorul fara sac, care are filtrare prin apa.Cel care spala are sac ca si cel normal numai ca mai are in plus o chestie cu spuma si ala cu care aspiri spuma. Din cate stiu eu nu sunt 2in1.parchetul vecinului crede4-ma ca era unul de calitate. La aproape 1 mil m patrat nu cred ca era orice.
Nico normal ca nu ai folosit burtiera....la ce sa folosesti mama?daca nu ai butica?[:d]
Eu sunt pro cantar.L-am primit, dar deja nu prea il mai pot cantari pt ca se misca tot impul si de ala de chicco cu balanta, nu e electronic.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
ALEX29 spune:
OANA maine il primesc si o sa ti fac poza sa vezi
de fapt uita te in albumul lui NICO si l vezi acolo pe ANDREI cum se joaca 
RAMO chiar era sa te cred ca mai vrei un bebe asa repede
eu stiu ca e recomandat sa i tzinem pe bebei pe burtica in reprize cat de scurte dar e nevoie pt coloana
Noi am fost afara tu fetelor a fost ok ...nu f rece
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
antoni spune:
fetelor, imi spuneti va rog daca piti plange incontinuu si nu papa, unde sa ma duc? la care urgente?