Gravidute si mamici de CLUJ - 50
Raspunsuri - Pagina 13
dpop spune:
hihi elena, noua ne-a facut prezentare acasa (la parinti) la un aspirator dinala, chiar meserias era, dar cand am auzit pretul, stiu ca toti am fost socati, pe vremea aia era jumate de masina.
bex,
am pus chestii noi in albumul din ianuarie. acuma ca merge inspre bine, as veni cu ea la o intalnire neoficiala prin februarie
undeva unde nu sunt virusi, hihi.
a inceput si mie sa-mi cada parul en-gros. si eu care voiam sa profit de concediul asta ca sa-l las lung...
mami de irina
redai spune:
elena eu nu te-as sfatui sa folosesti aspiratorul pt parchet
. Am un vecin care a facut asha si dupa o saptamana a trebuit sa schimbe parchetul.daca vrei spirator pt spalat covoare nu cred ca o sa gasesti ceva mic. Al meu e foarte mare si nu am vazut nicaieri unul mic. www.onestop.ro/produs-aspirator-liv-extra-2000-cu-samponare-si-spalare--pid14678" target="_blank">acestaeste.Asha ca trebuie sa te hotarasti de care vrei.
Soso mersi mult 
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
ALEX29 spune:
LORE mersi de info
CO cred ca ai ceva emotii .am crezut ca botezul e in feb
dar se pare ca e in martie
nu ti face griji daca Doamne fereste se intampla sa nu vina pune ma pe listutza ca iti botez eu printzesuca
oricum sunt asa de mandra ca o sa Botez un baietzel asa de frumossssss
tu fetelor se pare ca eu is cea mai friguroasa ,la mine is 23 de grade in permanentza iar cand ii fac baie micutzei fac si 24 de grade ,mai ales ca ii place tare mult sa stea in curutzu gol inainte de baitza
ANCA draga ca mami nu i nimeni asa i ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
antoni spune:
fetelor,nu am chef de invatat,nu merge nicicum.de fapt, cum incep sa ma concentrez acolo,piti urla...deci, hihi,zau nu stiu.astept sa se culce ca sa pot citi cate ceva.ce bine era cand era mica si papa si dormea numai.adica ar fi bine acum pt sesiune.
pupici
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
PUISOR ai o minunatie de fetitza 
DIANA draga ce scumpai grasunica ta 
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!!!!!
Am vazut niste bebei foarte frumosi!!!
Bebe Andrei care a crescut mare si frumos si mi se pare ca seamana cu mami!!!
Bebe Irinuca care e o dulceata!!!Ce imi plac filmuletele!!!Mai ales cel in care da cu piciorusele in apa!!!
Un Puisor dragut si micut!!!!
Fetelor,Bea mea daca o pun pe burtica nu isi ridica capul deloc.E drept ca o pun ff rar pe burtica.La voi cum e????Tre sa o pun mai des oare????Cand o tin in brate isi tine capul fara probleme.
Gabi nici noi nu am iesit azi afara.Mi s-a parut frig si in plus mi-a venit ciclul si ma doare putin burta...
Ce e interesant,e ca mi-a venit ieri,si ieri am implinit un an de la ultima menstruatie inainte sa raman gravida.
Fetelor,am hotarat sa mai fac un bebe acum,sa se nasca in aceeasi zi cu Bea!!!
Glumeam!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
velenamaria spune:
hmmm..REDAI..am vazut modelul ..pare interesant dar oare ce parchet avea vecinul tau?? eu am 2 prietene care au aspirator cu apa si spala parchetul cu el si nu s-au plans ( mie nu-mi placea modelul ptr ca era mare si face galagie foarte mare).
acum nu stiu ce sa zic..DIANA am vazut si eu pe net discutii despre aspiratoarele minune..care cica purifica si aerul...oricum sper sa nu am nevoie desi edi al meu pare sensibil la nasuc..stranuta foarte des si de 3-4 ori unu dupa altul..de mai multe ori pe zi. sper sa nu fie alergic la praf..eu una sunt obsedata de praf dar nu sunt alergica.
azi a fost foarte agitat si nu am putut iesi afara...:(
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
puisorul spune:
Am mai pus niste poze.
Ma tot intreb daca piticuta mea nu doarme prea mult adica cate trei ore jumate- patru. Imi vine sa o trezesc cateodata sa manance. Is un pic necajita ca o alaptez si lapte e destul dar nu a crescut decat 30 de grame in cinci zile. Asta conform masuratorilor de la Stanca. Ma gandesc sa imi cumpar cantar. Credeti ca merita?
Ati folosit careva burtiera si de unde ati cumparat-o?

Ani de
Stefana (23.01.2008)
OanaAlina spune:
Eu obosita rau de tot… de vreo cateva nopti se pare ca ne trezim de cel putin doua ori noaptea… pana acum nu faceam asa…. Nu stiu ce sa fac! Sper sa fie o chestie de moment...
Bex
– la botez a fost extraordinar! m-au trecut niste sentimente de nu pot sa explic ! unice in viata ! in jucau lacrimile in ochi ! cu exceptia momentului cand Maria a inceput sa planga rau de tot, mai exact cand a udat-o pe cap !
Nicoleta – felicitari ! ai un nazdravan deja ! ce mult a crescut!
Alex – ce centru de joaca ati comandat pentru mamaruta?
Puisorul - noi avem 21,5-22,5 grade ! eu sunt pentru cantar ! insa nu pentru proba suptului ca eu era sa ma nevrozez ci pentru cantarirea saptamanala! Eu am avut burtiera dar nu am folosit-o !
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra