Gravidute si mamici de CLUJ - 50

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Si noi avem cam 21-22 de grade in camera lui bebe. in restul casei e cam la fel.
e un pic mai cald decit zice "la carte", adica 20 de grade, insa mie mi se pare frigutz la 20...mai ales ca eu nu ii pun nici caciulitza pe cap in casa...

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna mamicutelor si bebelusilor,
AncaB ce ma bucur ca te-am prins!Tu ai zis ca ai nascut cu Butnaru si as vrea sa te intreb daca ai nascut normal si daca ti-a facut epidurala?
Merci mult!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

mutumesc de raspunsuri...sper sa gasesc ceva aspirator care sa-mi spele si covoare dar si parchetul...Mami care au bebei care circula prin casa , voi cum va descurcati cu curatenia? cred ca am mai intrebat o data. parchet sau covor( mocheta????) e drept, parchetul se curata mai usor..dar aluneca..e mai rece ...

mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noi raportam inca o zi buna la papa. Asa frumos papa si ii place mult! Azi a papat aproape 80 ml suc de mar, sa vedem cu supa, dar si aia ii place mult, deocamdata sintem numai la lichide, treptat facem trecerea la pireuri.Nu ne grabim.Vreau sa fie o placere papa, de aceea nu fortez nimik, e totul o joaca. Are si ea lingurita si mami, nu va spun cum arata dupa.
Azi, de ziua ei, mi-a facut un cadou minunat, a ras in hohote mult. Asa dulce era.

Raluca, ma bucur ca e bine Mihai, mai bine cu Ilinca acasa la ce virusi circula…
Victo, lasa ca vine ea vremea cand doarme toata noaptea nazdravanul. Si la mine asa a fost 5 luni, si san si si bibe, veci n-am stiut cat papa. Dar de crescut a crescut frumos si asta conteaza. Acum nu mai vrea sa suga, decat la prima masa.
Nico, ce mare a crescut baiatul! Cu supararea asa e, bebe simte tot, si eu am patit-o!
Pusiorule, bine ai revenit! Ai o fetita superba! La inceput si la noi erau 23 grade, dar am incercat sa tot micsorez, in prezent stam la 21-22 grade.
Ramo, eu n-am iesit afara, pare cam frig...oare numai mi s-a parut?

Am mai pus ceva poze.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Scuze. Nu am pus pozele, doar le-am facut si INTENTIONAM sa le pun...deh...neuronul ala...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

DIANA..eu cand spuneam ca nu conteaza pretul nu ma gandeam chiar la 1000-2000 euro...vai de mine..nu as da atata pe un aspirator
dar sper sa gasesc unul la un pret rezonabil....
mai caut si pe net..
mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianpup spune:

Buna ziua. Numele meu este Adrian. Am "dat" de forumul dvs recent, ieri. Sotia mea, Diana, si cu mine asteptam un copil. DPN 15 aprilie.SUNTEM INCEPATORI, la primul copil.Maine mergem la un control in cluj. Avem atatea intrebari si atata neliniste in noi.... . Noi suntem din salaj, iar la primele controale (8 sapt, 3 luni, 5 luni ) am mers la zalau. Tarziu dupa luna a 5-a ne-am gandit sa ne indreptam spre cluj, mai precis la clinica stanca. Am auzit ca conditiile sun bune, in orice caz cred ca sunt mai bune decat la zalau. Si pentru ca am zis ca avem multe intrebari, va rog sa-mi permiteti sa va pun primele 2 -3, sau patru .... .
O cunostinta ne-a recomandat pe Dr Zolog Dan. Ce ne puteti spune despre el? Cum e ?
Cum se desfasoara lucrurile la stanca?
Este restrictionat inr-un fel accesul la serviciile lor?
O sa revin cu intrebari dupa ce ne ajutati cu acestea.
Multumimmailto:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabi-hihi, inseamna ca eu am vazut pozele vechi.si in alea mi se pare ca a crescut tare. dar atunci daca mai pui noi, hihi? asteptam poze.

Victo-asa ca nu esti suparici pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

am facut si epidurala, dupa 16 ore de travaliu, la insistentele mele. butnaru nu prea a fost de acord pt ca era de garda o anestezista tinara (nu stiu cum o cheama ) si i-a fost frica. mi-a zis direct chestia asta...daca ar fi fost alt anestezist de garda ar fi facut-o mai repede si fara sa ezite...
pina la urma a fost bine. eu recomand la toata lumea epidurala, mai ales daca au travaliu declansat cum am avut eu...altfel te chinui cu dureri false ore in sir
sper ca ti-am fost de ajutor

quote:
Originally posted by Andree27

Buna mamicutelor si bebelusilor,
AncaB ce ma bucur ca te-am prins!Tu ai zis ca ai nascut cu Butnaru si as vrea sa te intreb daca ai nascut normal si daca ti-a facut epidurala?
Merci mult!

Andreea 21+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

Puisor ,felicitari ,sa ai parte numai de bucurii alaturi de bebelina ta!foarte mult imi place numele !!!

Alex,ce bine de tine ca o ai pe mamicuta ta langa tine!!!mi-e si mie dor de mama desi vb f des la telefon.

Gabi,ce ma bucur ca papa bine scumpa de Sara,mare noroc ai!cand ma gandesc ce rau manca S ,de fapt si acuma face figuri la mancare desi nu se vede!

Co ,harnicuta fata,spor la facut curatenie!!!

Redai,vaaaaaaaai ce scump e David si ce a crescut,fetelor avem cei mai frumosi copii !!!!!

ieri m-am tuns scurt!!!!!!am fost si la cosmetica ,tare bine ma simt!
numa chef de invatat nu am ,da poate am noroc, nu ca cei de pe Titanic care au avut sanatate da nu au avut noroc,hihihi .

va pupic.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput