Gravidute si mamici de CLUJ - 50

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu LORE draga pai mai stau si eu cu mami de povesti

va pup vb mai tarziu

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex nu stiam unde ai disparut. Am uitat ca ai spus ca vine mama ta.

Ati vazut ce am scris de aspirator. depinde de care vreti. Am vazut ceva in Carrefour cu vreo 4mil (dsaca nu ma insel) , micut, dar numai cu filtrare cu apa.Noi cand l-am luat aveam nevoie de spalare, avem mocheta pe jos, deschisa la culoare.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumim mult pentru felicitari. Am o fetita cuminte si foarte mancacioasa. Deja se trezeste noaptea doar de doua ori.
Am pus si niste pozici cu mamaruta.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Despre nastere a fost naturala provocata din cauza problemei cu rinichiul pe care am avut-o. Am facut si peridurala care nu a prins insa deloc. Oricum a trecut si am avut noroc de un travaliu scurt cu doar doua ore de dureri. Nu am prins loc in salonul privat pentru ca era ocupat de o doctorita de la Stanca. Dar am stat intr-un salon cu baie si a fost OK. Personalul sanitar insa este deplorabil, nu te ajuta cu nimic. Cel mai important este insa ca am ajuns acasa si ca am o fetita frumoasa si sanatoasa. Si dupa ecografia care am facut-o ieri si hidronefroza de la rinichi s-a vindecat de tot.

Mergi la inceput

Cred ca s-a mai discutat dar nu imi mai amintesc. Cate grade aveti in camera la bebe? Ca noi suntem foarte frigurosi si tinem temperatura in camera la 23 de grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

si noi tot 23 in toata casa

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Puisorule noi facem in living 23 de grade, dar in dormitor se fac numai vreo 20-21. oricum noi ziua numai in living stam.desi medicii spun ca e mai vine o temperatura mai mica noua ne este rece. Eu sunt destul de friguroasa.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Puisor, felitari!!!
Sa creasca mare, sanatoasa si cuminte.
Si noi tot cu 22-23 grade stam.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Hai ca m-am apucat de curatenie, dar na am trecut prin fata calc si m-am poprit iar la voi
stati sa imi mai pun o tura de cafea ca vad ca am a doua tura de companie Ralu si Meli;)

Dienutza pup pe irinuca astept sa o vad in realitate!!!!

Ani (scuze, te-am botezat anca la felicitarile de bb nou), si noi tot 23, la baita pun pe 24, dar de obicei nu am rabdare pana swe fac 24 si fac la 23.5. sincer, cred ca si eu ca si lore sunt...cand scade temperatura la 22.5, cat e setata pt noapte,fug si schimb pe 23 ca mi s epare frig:((

Alex, a plecat mami a ta sau sta mai mult??? ce face papusa Tidris?

Sis, ce faceti voi dragelor? Papati sau dormiti?

Ralu,ce fain cu 2 copilasi...si greu

Meli, initial ma gandeam la 3 luni sa o lasm singurica, dar fix acum nu e o perioada buna, ca organizare, ca o sa vina nasa fetitei si ea va dormi in camera mare, iar noi inca nu ne putem muta cu dormitul aici si in plus vrem sa facem o mobila pentru ea, de camera de copilas...dar devreme ce doarme cred ca va fi ok, oricum o sa lasam usile deschise:)
....ce sa zic, ma doare sufletul cand am gandesc ce simti cand pleci de acasa...dar cum cum zic si fetele, bine ca termini si in plus, daca sunteti lipite cand sunteti impreuna e perfect:)

Alexutza, botezul e in 2 martie:) sper sa imi ajunga nebunicii de nasi ca intamplare face ca si nasul tre sa plece in state si nu a gasit zbor inapoi decat pe 1!!! deci vom fi la limita...iar alina se gandeste sa vina impreuna cu el (desi nu se cunosc...), daca nu reusesc sa ia bilete deodata ea o sa vina in 28...o sa am ceva emotii cu venitul lor, asta e clar!!!!!intentionam sa mut botezul in 9 sa fiu sigura ca ajung, dar m-au asigurat ca vin la timp;)

Victo, o sa doarma si Stefanut. Cam cat papa seara? cari de cand a iunceput sa pape constant mai intai 120 si apoi 150 si acum vad ca merge sper 180...nu se mai trezeste noaptea si are interval fix de 4 ore intre mese, mai putin pe timpul noptii.

fetele si baieteii

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

20+21 de grade am eu in camera lui bebe

bex,..pai al meu nu are program ca lumea..cateodata spre ex mananca pe la 7...si mananca bine..adica in jur de 180..

alta data mananca dupa baie, cd e obosit si cred ca mananca mai putin.
la mine e si mai greu sa imi dau seama, cum ii daU SI SAN SI BIBERON

E FRIG RAU AFARA?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput