Gravidute si mamici de CLUJ - 50
Raspunsuri - Pagina 10
ALEX29 spune:
PUISOR DRAGA FELICITARI PT PUIUTZU TAU 

RAMO ai o scumpete si o dulcica de fatuca ,draga de ea cum tzine de papusa
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Raluca spune:
Co,Nicoleta, am sosit si eu la cafea....
bun venit bebitzei Stefana, o viata cat mai frumoasa!!!
ce de copilasi frumosi am vazut..

Abia astept vremea buna sa-i putem etala prin parc!
meli, referitor la timpul petrecut cu timea, se spune in psihologia copilului ca cel mai important este modul cum petreci timpul cu al tau copil nu cantittea asa ca...iubeste-o no stop cat sta cu tine, mangai-o, vorbeste-i,jucati-va si nu e nici o problema!
(timp de calitate)
gabitza, mihai e bine.Acum o tin pe ilinca acasa o saptaman,a doua ...pana mai trece valul de viroze ca sa nu mai aduca ceva!
mai vin, acu e festival la mine, ilinca se "joaca" cu mihai si el urla de bucurie ca ii acorda atentie
Victo spune:
bex mami, da stefanut inca are program de nou nascut nopatea..se trez si la 2-3...apoi la 6..apoi se apuca de plans...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
Puisorul-Sa ai parte de un bebe cuminte, sanatos, papacios si care sa fie intotdeauna numai un zambet mare!!!!

ce m-as face fara voi? mersi de incurajari,asa bine vine cand imi scrieti asa, si eu incerc sa gandesc asa, dar cateodata ma apuca panica ca nu sunt o mama buna si nu fac fata.
Pufulet-a fost in dimineata asta d-na doctor Dana Campean la noi, imi place \tare mult de ea, ma bucur ca am chemat-o.mersi mult.
piti sta cocotata in varful patului, si se joaca cu jucariile, e o dulce.imi mai pove din cand in cand, hihi, va saluta!
Nico-ai o minune, ce a crescut, yuyyyy!ai dreptate ca simt copii, dar mie asa mi-e de greu sa nu ma necajesc si saracuta de multe ori simte. imi pare tare rau ca ai si tu parte de zile nasoale, uita-te la Andrei si te inveselesti un pic, el e tot ce conteaza, cand iti zambeste, te rasplateste pt tot raul din lume.
Alex-scumpa ce faci? cand mergem la niste papanasi in mall?yammmiiii!numai sa termin cu examenele si ma folosesc de invitatia ta la o cafeluta, hihi, n-am uitat,n-ai cum sa scapi!
Bex-pofta la cafeluta, si eu ma alatur.poti s-o lasi linistita pe Carina in alta camera daca te gandesti la mutat, nu v-a pati nimic, ai sa vezi.
Raluca-mersi, ai perfecta dreptate, dar e tare nasol sa te obisnuiesti cu iddea ca nu copilul e pe primult loc momentan.
Lore-si noi pe acolo am fost, ce frumoase locuri...erau in apropiere si niste bai care mie tare mi-au placut, de asta te intrebam.
bine scumpelor, ma duc sa mai citesc cate ceva, dar va mai verific, hihi.
velenamaria spune:
buna dimineata..ia uite ca ma incumet si eu sa beau o cafeluta..sunt super obosita..desi bebe doarme relativ bine ( se trezeste doar pe la 3 sa pape)..de 2 nopti nu mai pot dormi dupa ce-i dau sa pape mai ales ca si el are chef de vorba si adoarme tare greu( cam dupa o ora..si mie imi sare somnul:( )
NU-mi raspunde nimeni in legatura cu ASPIRATORUL CU APA??? nu aveti careva ? vreau sa iau unul bun si nu prea mare...pretul nu prea conteaza...nu stiu insa de care( firma??)
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
pufulet74 spune:
Bine ai venit Stefana, sa ai o viata minunata si sa fii o lumina pentru cei din jur !
Meli draga, ma bucur ca ti-a placut de Dana Cimpean :) Teoriile atasamentului spun apropo de bebici ca e bine sa aiba alaturi pe cineva mai mult timp, sa nu se schimbe persoanele f des, ca sa poata sa se formeze o relatie de atasament, dar cum la tine sta cu bunicii e ok pentru ca sunt ei tot timpul aproape, Si apoi e si iubita si rasfatate de numa cred, asa ca sa nu iti faci probleme. Cred ca problema e a ta, ca nu te simti bine din cauza ca nu stai cu ea, insa o sa treaca repede anul asta si o sa ai mai mult timp pentru ea. 
Ramona, nu am reusit inca sa vad video-urile, o sa ma uit
Lore, superb piticotul tau :)
Nico o sa ma uit si la pozele voastre :)
Velenamaria, eu am aspirator cu apa, dar e mare si greu si am ajuns sa il folosim tot pe ala mic si pe cel mare doar din cind in cind ca mi groaza sa il car, spal dupa aia, etc...
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
redai spune:
Buna dimineata si de la noi.
Alex tare scurta esti in dimineaa asta....Ce imi face papusica?
Meli scumpa si noi suntem mai ciudati. Eu as fi riscat sa merg la bai, dar cu cine? Sotul merge vara la mare si iarna la munte, nu le amesteca
, sper ca intelegi....asha ca nu ne-am mai pus costumele de baie. Stiu ca erau bai, undeva spre Mayrhofen sau zell am ziller.Voi la ce hotel ati stat?Nasioi mei au fost in aceeasi perioada ci tine si au stat la un super hotel, cred ca anul viitor tot acolo mergem.
Incearca sa fii tare pentru ca mai este numai un pic cu plecatul tau la Oradea, dupa aceea ii vei acorda tot timpul piticutei si o sa recuperati.
Velena eu am aspirator cu apa , dar am varianta mare, adica cea imensa.L-am cuymparat de vreo 3 sau 4 ani, chiar cand a aparut.nu te pot ajuta. Tu vrei cu spalare sau cu filtrare prin apa?Cele cu spalare sunt mari majoritatea. gasesti mic numai cu filtrare cu apa.
Nico e bine ca ti-ai propus sa nu te mai superi. David si acum daca eu sunt agitata e agitat si el, chiar daca nu-l mai alaptez.
Si noi mergem la Dr Campean, este o draguta si imi place ca are rabdare sa imi raspunda la toate intrebarile.
Eu ma simt foarte rau.Au venit "zilele de sarbatoare" si parca ma scurg toata.Va pup pe toate, profit ca doarme si David si mai trag si eu un pui de somn, parca nu am dormit deloc azi noapte.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
dpop spune:
elena, aspirator dinala am vrut si noi sa luam, si atata ne-am tot uitat dupa asa ceva pana ne-am decis ca nu are rost, ca nu is chiar asa grozave. daca chiar nu conteaza pretul, sunt vreo 2-3 dinalea care cica uis super-grozave, la zepter, unu' rainbow si inca unu' cica proiectat de nasa, am uitat cum ii zice (bine, cred ca is abureli) si care merg in minim 1000 euro. dar noi am luat un electrolux fara sac cu autocuratare de filtru, si sunt multumita. parerea mea e ca nu are rost sa dai chiar 1-2 mii de euro pe un aspirator, iar la preturi normale, sigur astea cu apa nu fac cine stie ce diferenta fata de unul de firma fara apa.
iar cu sughitul, si irina sughite de cateva ori pe zi, dar e normal, pe ei nu-i deranjeaza cica.
mami de irina
ALEX29 spune:
VELENA si pe mine m ar interesa un aspirator cu apa ,asa ca orice informatie mi ar prinde bine si mie ,hai ca poate stiu fetele ceva
NICO draga nu mai pot dupa ingerasu ala mic si scump ,e un dulce de copilash si un ingerash mic
MELI pai sa nu uitzi sa vii ,de abea astept
ANDREEA ce bine ca vine si mamicutza ta ,eu is asa de ralaxata acuma cu mamai langa mine
CO mai ai un picutz si faci botezul ,cu ce te imbraci
cand vine Alina ?
ALEX29 spune:
LORE ti am vazut pozele sunteti niste superi amandoi iar bebele vostru stii ca e pt fetitza mea nu ?mor cand ii vad ochisorii aia frumosi
AZI trebuie sa primim centrul de j.pt mamarutza de abea astept