Scoala Step by step in BUCURESTI!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Am vorbit la Fundatia SBS Romania. Mia-u dat un nume de invatatoare SBS Scoala 172 - Andreea Voicu. Mi-au explicat ca in prezent aceste cadre didactice nu mai sunt evaluate si de catre ei deoarece nu mai au fonduri pentru asa ceva.

Daca reusesc sa iau legatura cu aceasta d-na va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Pentru doritoarele de clase "step by step", am ajuns si eu la scoala relativ apropiata de domiciliul meu, respectiv scoala 70. Am cunoscut-o pe una dintre invatatoarele clasei a IV9care va lua cls. a I-a la anul) si am fost destul de incantata de ceea ce mi-a povestit, cel putin pentru prima intalnire, neanuntata si fara a fi recomandata de cineva.
Am gasit o persoana deschisa si calda, care-mi spune ca seria pe care o are acum este prima serie de step by step pe care a avut-o in peste 25 de ani de invatamant, dar e foarte mandra de ce a realizat si vrea sa continue. Desi initial a fost reticenta, dupa acesti 4 ani e foarte incantata de principiile acestui tip de invatamant. Dupa 4 ani de Step by step, acesti copii stiu sa gandeasca, sa gaseasca solutii, sa faca legaturi intre disciplinele studiate, sa colaboreze intre ei, sa lucreze in echipa, sa se puna in valoare, sa comunice intre ei si cu cadrul didactic, au incredere in ei insisi. Spunea ca sigur a avut copii buni si in clasele de traditional, dar erau cu precadere copii care invatatu mult, foarte silitori si ambitiosi, dar in fata unei situatii practice, arareori stiau sa-si foloseasca cunostintele, altfel destule.
Cred ca ne vom inscrie la aceasta scoala.

Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Stiu ca sunt mesaje veci de acum 2 ani, dar poate mai este cineva pe forum de atunci. As vrea sa stiu si eu daca v-ati inscris copilasii la stap by stap. Mie una imi place forte mult aceasta idee, Singura problema este ca nu am o scoala de acest tip pe linga mine. Cea mai apropiata, la 30 minute de mers cu masina, este scoala de la ORIZONT. Eu as vrea sa le inscriu pe cele mici in anul 2012 in clasa 1. Stiu ca este devreme si multe se pot schimba pina atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Si eu sunt interesata daca este vre-o mamica pe forum cu copil in clasa I, la clasa step de la scoala 5.

Mergi la inceput