*** LA REDOUTE *** (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Merci mult fetelor! M-ati luminat si pe mine, acum inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, am folosit deja colis la 2 comenzi, si inca mai merge

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by corap
azi sunt binedispusa. ia uitati ce s-a intors pe site http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear.aspx?productid=324098592&documentid=389608&categoryid=32411507&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Doamne ca oribili mai sunt ! Eu ii mai am si acuma pentru ca am fost refuzata de o "peizanca" cand am vrut sa ii ofer pe motiv ca's prea urati si ca o sa rada vecinele de ea

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by alexia3

multumesc pentru lamuririle cu codurile... sa va explic ce nu inteleg eu...aici voi puneti coduri in nr...
am si eu eu cod primit si care acum l-am descoperit 92550

asa...de unde stiu eu ce se afla in spatele acestor numere? cum sau unde pot verifica? asa...inca ceva...am pus un cod...din cel oferit pe-aici. daca ma razgandesc il pot schimba (inainte de a plasa comanda)? eu m-am uitat dar , nu prea am gasit pe unde si cum...
poate par puerile intrebarile...dar , credeti-ma ca inainte sa le pun...m-am tot dat cu capul de pereti ca nu reusesc sa deslusesc...va multumesc mult celor care veti avea timp si pentru "marile mele probleme"

Depinde de unde iei codul...daca il iei de aici, de pe forum, de regula fetele trec si cadoul, nu numai codul, si chiar fotografii ale cadoului. Daca iei codul de pe forumurile/site-urile indicate in ghid, si acolo scrie ce aduce un astfel de cod. Sau, in ultima instanta, cand adaugi codul, in cos iti apare si numele cadoului: parka (geaca), montre (ceas), etc.
In ceea ce priveste schimbarea codului, dupa ce ai introdus un cod in campul "j'applique mon offre" si ti l-a luat, il poti schimba fara sa te deloghezi. Ei te intreaba daca vrei sa pastrezi codul introdus (care iti apare cu rosu in campul din stanga jos, in dreptul totalului comenzii) sau sa adaugi un alt cod (acolo campul este liber) In campul acela liber introduci codul nou. Si dai clic tinand ctrl apasat (recomandabil). Sper ca ai inteles explicatiile.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello,
am primit si eu primul colet de la LR. Sunt multumita de hainele pt copii, cele pt mine sunt din pacate mici. O sa pun si linkurile maine.

Zicea cineva ca au aparut hainele de vara pt copii. Este cumva vreun link direct? Merci anicipat pt cine il posteaza aici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, uite aici link-ul
www.laredoute.fr/achat-la-nouvelle-collection-teasing.aspx?categoryid=39084202" target="_blank">colectie noua
Ti-ai luat cu o masura mai mica decat aici si nu a fost ok?

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by corap
azi sunt binedispusa. ia uitati ce s-a intors pe site http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear.aspx?productid=324098592&documentid=389608&categoryid=32411507&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Doamne ca oribili mai sunt ! Eu ii mai am si acuma pentru ca am fost refuzata de o "peizanca" cand am vrut sa ii ofer pe motiv ca's prea urati si ca o sa rada vecinele de ea

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

eu i-am dat mamei sa-i duca la tara si le-am pierdut urma, nu mai stiu ce s-a intamplat cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Din categoria NU LUATI ASTA va "recomand" pantalonii astia, sunt absolut hidosi si nici masurile nu corespund (40 era un 44). Eu i-am luat anul trecut in februarie la primele comenzi, bineinteles ca mult mai scump si i-am aruncat direct.

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-longueur-80-cm.aspx?productid=324073623&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!
Azi duminica fiind am avut si eu timp sa caut si sa incerc pe coduri.
Am gasit asa:
39195- FDP 0
43079 si 43109 - set 3 vase ceramica rosu si verde + 20% reducer la prod cu pret intreg( eu am avut in cos 2 perechi de adidasi la pret intreg si a redus din fiecare cata 20%), insa cadoul este disponibil doar peste 3 saptamani
36986- pandentif marron
34584- set bagage ( 2 piese)+ 20% din pretul intreg ( aici mi-a redus doar un sg produs)
40797- nappe gris
43230- sac shopping maron - esprit

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

vl-ad, multumim pt coduri. Pt 43079 si 43109, cadoul este dispo abia peste 3 sapt. Bun si-atunci.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput