*** LA REDOUTE *** (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am o incertitudine: acum ii iau lui Ale mas 114 si, cum am mai spus, bluzele ii sunt bune (scurte putin), pantalonii 114 sunt lungi. Ea abia daca are 1 m. Acum, am in cos cojocelul ala movuliu, cred ca il stiti. I l-as lua pt la anul dar 126 sa comand mi se pare imens de mult pt 4 ani. Geaca cea roz, mas 114, a purtat-o iarna asta si cred ca ii va veni si iarna viitoare... Asa ca ma gandesc ca tot 114 o sa poarte si la anul...
Avem redutiste de 4 ani? ce masuri comandati? Stiu ca nu mai cresc asa accentuat copiii dar parca n-as vrea sa comand ceva si sa nu apuce sa poarte. Asta vara ii luasem un cojocel din Bulgaria si mi se parea ca e f mare dar acum am avut surpriza sa ii fie stramt, l-a imbracat o singura data si nici nu vreau sa imi amintesc cati bani am dat pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, Matei are 4 ani si 1 luna. I-am luat 114 care ii vin si 126 care ii este foarte mare si stau hainutele in dulap. El are 106 cm (masurat in decembrie). Pentru iarna viitoare chiar nu stiu ce sa spun! Dar 20 de cm nu vor creste ei, asta e clar!

Mergi la inceput

Saru'! Hai ca ma bag sa lansez comanda ca e 7,5 eur cojocelul si imi place cum arata. Sunt bolnava, nu? Am bagat si cele 2 maieuri recomandate de Madau si inca 2 tricouri cu maneca scurta tot pt mademoiselle care deja s-a invatat, ma intreaba cand vine coletu' iar acum era pe tron la baie si cu catalogul pe genunchi ma striga sa imi arate ce vrea. De toate vrea.

Mergi la inceput

aissa, care e cojocelul?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Aissa ai primit cumva catalogul nou pentru 2008?

Monikka

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Nu, catalog nu am primit. asta il ochisem in catalogul toamna-iarna. Chiar ma gandeam ca poate vin si la noi cataloagele de vara 2008.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8661138&SizeCode=00114&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Daaa, il stiam pe varianta maro, nu observasem ca jos e si movului. L-a luat Monica si parca nu era foarte multumita de el...

Mergi la inceput

Da? Too late, deja e in suivi. E, lasa, ca macar nu e o avere.

Mergi la inceput

Scuze, aissa, am ramas cu o impresie gresita. Monica nu l-a primit inca. Nu stiu de ce ramasesem cu impresia asta.

Mergi la inceput