*** LA REDOUTE *** (73)
Raspunsuri - Pagina 5
aissa spune:
stai lini, ce ar fi fost prima teapa? eu, cum am spus, il ochisem din catalog, unde e poza cu varianta movulie si mi s-a parut dragut. nu ma astept la mare minune...dar pt 7 eur...nu mai comentez. sa vezi ce porcarie era ala pe care l-am luat din bulgaria (mi-e si jena, nu stiu cine era in pielea mea cand l-am ales) si pe care am dat in lei cca 2 mil...asa ca....
Bratu Monica spune:
Am luat cojocelul maro scurt blanita la maini si pe piept.Nu mai este link-ul sa-l pun.Era dragut si acela dar dupa parerea mea prea scurt si mi-a parut ca nu prea era de fetite.
Cel mov urmeaza sa vina.Cnad apare va anunt.
Monikka
lbelciug spune:
Poohy, multumesc!
Am luat 2 camasi pt mine si imi sunt cu un nr mai mic. Probabil ele corespund ca marime si cred ca a fost greseala mea ca nu am ales cu unr mai mare. Dar lasa ca poate mai slabesc si reusesc sa le imbrac. Deja am dat 3 kg jos (in 3 sapt). Nu stiu daca mentin ritmul, dar startul e bun.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
claujro spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Am luat cojocelul maro scurt blanita la maini si pe piept.Nu mai este link-ul sa-l pun.Era dragut si acela dar dupa parerea mea prea scurt si mi-a parut ca nu prea era de fetite.
Cel mov urmeaza sa vina.Cnad apare va anunt.
Monikka
Asta era! Stiam ceva...dar am incurcat borcanele.
Bratu Monica spune:
Nu-i nimik,o scoatem noi la capat.
Si nu uita: SUNTEM DE MULT TIMP O ECHIPA!
cel putin asa cred eu.

Monikka
adeea_ro spune:
Sunt fete pe aici care si-au cumparat costume de baie de pe site? Vreau si eu asta... dat nu stiu daca va fi tanga sau normal. aveti cum spun ei in franceza la "tanga"? Ca sa stiu ce sa evit.
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces.aspx?productid=324116898&documentid=389608&categoryid=23110257&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
valentinag spune:
Mai sunteti nefericite ca mine care n-au aviz pentru comanda din 9?
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
aissa spune:
Adeea cred ca tot tanga. Uite de ex aici http://www.laredoute.fr/achat-lingerie-slip/culotte-string/tanga-fantaisie.aspx?categoryid=22938206 sunt chiloti string/tanga deci cred ca si la costume de baie ar scrie la fel. Eu mi-am luat costum de baie dar la masura mea cred ca nu se fabrica tanga asa ca nu ma temeam ca o sa primesc asa ceva. ![]()