*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Cati, si noi ii dam picaturi pe baza de simeticona (Espumisan). Insa inainte de fiecare masa, cate 4-5 picaturi, in lingurita. Mie asa mi-a zis dr. sa fac. Sau picurate direct in sticluta cu lapte.

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Cati... am fost o curioasa si m-am uitat pe o harta de aia de satelit de pe Google sa vad si eu unde locuiesti. Mai... da' frumoasa zona aia. O minunatie. Numai copaci, case putine. O splendoare...

Cam cum e vremea acolo? Si cam cat costa o casa in zona voastra? Doar de curiozitate intreb. Aici in Canada, cu toate ca au pamant mult se inghesuie fraticule unii intr-altii. Noi avem 80mp de curte si o consideram maricica.

Monica-Matz 39 si Andreea Bianca

AMR oricand...
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Monica, sa stii ca, intr-adevar, zona este foarte frumoasa..este mai "la tara" ca sa zic asa..este un orasel suburbie a Detroitului ...Sunt multe lacuri, rezervatii naturale, in general foarte aerisit, paduri...este frumos...Noi nu stam permanent aici..suntem doar temporar (stam cu chirie, intr-un complex super dragut de case)...dar, am niste prieteni romani, stabiliti aici, la doar o mila de noi si au cumparat casa, acum vreo 2 ani cu vreo 350.000-400.000 $ cam asa...acum am inteles ca este o scadere pe piata vanzarilor de case (se vand mai ieftin)..unii zic ca acum ar fi un moment favorabil sa-ti iei casa aici..
Acum este zapada, la noi..a nins dar nu cantitati industriale...si este destul de frig...Azi a fost super soare afara si ma gandeam sa ies cu bebe dar este foarte frig..-5 gr. C...am zis sa ies cand s-o mai incalzi putin...

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, ce cantar ati luat? Prietena mea neonato zicea ca e f.bun cel de la Balanta Sibiu (nu ar da erori). Mai rau e ca nu prea ai ce face cu el dupa. Am vazut unul de la Chicco care devine cantar de bucatarie...

Tina, gata cu examenele? Eu am scapat de ele de luni...marti erau deja afisate notele.

Ozi ma dispera cu nasul si gatul...tati la fel e gripat. Eu am ras 2 kg de citrice...am un cimpoi umflat fix pe funduletzul lui Tudor...saracul nu zice nimic.

39 Tudor Gabriel
AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Fetelor, ce cantar ati luat? Prietena mea neonato zicea ca e f.bun cel de la Balanta Sibiu (nu ar da erori). Mai rau e ca nu prea ai ce face cu el dupa. Am vazut unul de la Chicco care devine cantar de bucatarie...

Tina, gata cu examenele? Eu am scapat de ele de luni...marti erau deja afisate notele.

Ozi ma dispera cu nasul si gatul...tati la fel e gripat. Eu am ras 2 kg de citrice...am un cimpoi umflat fix pe funduletzul lui Tudor...saracul nu zice nimic.

39 Tudor Gabriel
AMR 4 zile

Am scapat si eu marti de examene, gata...

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 22 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Intelesesem ca la 8 zile se citeste o dezlegare, ceva?! Ca m-as duce sa il intreb pe popa, da' daca nu am voie cu lohiile dupa mine si ma afuriseste?

Mitsu se face molifta de 1 zi si 8 zile si apoi molifta de 40 de zile. Pentru cele de 1 zi si 8 zile teoretic poti chema preotul acasa daca ai nr. de tel al lui sau de la biserica, sau poti trimite pe cineva. Daca nu ai cum sa-l chemi, mergi la biserica si vorbesti cu persoana care vinde lumanari acolo la intrare sa cheme preotul si ii spui despre ce e vorba. Si vezi daca iti face moliftele acolo la intrare sau va veni acasa. Nu stiu exact cum face, pt. ca la mine a fost sotul la biserica si preotul i-a zis ca vine acasa.
Important e sa nu mergi la altar si la icoane.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Fetelor, n-am mai avut rabdare pana la 12 noaptea si am schimbat semnatura... Avem 37 de saptamani implinite!!!

Tinna 37+ cu si mami de Andrei (7 ani)

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 21 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Fetelor la cate saptamani implinite e sarcina la termen?

raluca,35+Sonia Andreea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rlc_sandor

Fetelor la cate saptamani implinite e sarcina la termen?

raluca,35+Sonia Andreea

Dupa 37 de saptamani implinite, bb nu mai e prematur, deci daca se naste e considerat la termen.

AMR maxim 21 de zile !!!

Mergi la inceput

Fetelor noapte buna! Eu ma duc la nani!
V-am pupat!

AMR maxim 21 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

TinnaS,multumesc eu maine implinesc 36 de saptamani si intru in sapt 37;vroiam sa stiu daca mai exista risc de nastere prematura sau ok

Mi-ar fi placut ca eu si bebe sa fim din aceeasi zi,dar poate va fi dintr-o zi cu tatal meu 13 febr ...vom vedea

raluca,35+Sonia Andreea

Mergi la inceput