*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Mitsule, mersi mult de incurajare..sper din suflet sa ii treaca repede repede...ca saracuta ..o trezesc la 2 ore sa pape..iar ea ca un inmgeras cuminte cuminte papa..iubita lu mama...

Fetele care ati nascut..referitor la molifta aia de 8 zile..sa vedeti ce am patit eu..azi l-am trimis pe iubitul de tati sa cheme preotul acasa sa imi citeasca..s-a dus aici la noi la parohie..si popa i-a dat o stical de 2 litri de agiazma ..si i-a zis sa stropesc cu ea prin casa..si sa beau eu..sau sa ma spal..nu mai stiu...si ca el nu vine acasa ..ca aici la noi asa se face...cum spuneam maica-mea la mine...cum..trebuie chemat sa citeasca...du-te la alt popa...il trimit la altu..care nu e de aici din parohie..evident..i-am zis sa il acuca el cu masina daca e nevoie..dar..nu a putut ca cica ala nu vine la alta parohie...nu se baga pentru ca exista discutii intre ei si ei nu se baga in parohia altuia...
acum..eu ca sa fac...pai daca poap asta a zis sa stropesc..fac cum a zis el..ma gandesc ca daca nu e bine e pacatul lui asa-i..eu sunt foarte dredincioasa.,.dar toate astea ma dezamagesc..ce-l tinea daca venea ..nu inteleg ..pai..daca si popa e comod..apoi....
Voi ce ziceti...oricum.sotul meu saracu a zis ca la al treilea popa nu se mai duce..acum..o sa imi citeasca la 40 de zile si poate e suficient ..nu?
Danybv..tu ce sfat imi dai?

Alina si Stefania

ALINA, nu stiu de ce reactioneaza asa preotii dar asa mi-a zis si mie.Eu am fost sambata dimineata sa-mi citeasca...tocmai plecam la spital pt cezariana.I-a spus sotului meu ca in maxim 8 zile de la nastere sa vina cu o sticla de apa plata,busuioc si niste lucruri de ale lui bebe.....si ca pe mine ma asteapta la 40 de zile sa vin cu bebe la biserica....atat.Eram terminata cu gandul la operatie ca nu am maui pus alte intrebari...de genul: dar dvs nu veniti acasa?Daca mai aflu ceva te tin la curent.Pupici.
Diana37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinukaaa bine ai revenit acasa! rareselu este un frumos si un scump! sa stii ca si eu am avut crize de plans din cauza laptelui care nu mai venea .. acum avem din belsug!

laurici .. eu si sotu am fost aseara in club .. am stat ca pe ghimpi ... bitzi a papat biberon si cand am ajuns acasa m-am `muls ca ma dureau sanii ca dracu .. am scos 110 ml si tot mai iesea ca la balamuc .. macar i-am detensionat ..

rlc_sandor si sillvy LA MULTI ANI!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ellenutsa is Irinouka, fetele...si eu intru in categoria mamicilor plangacioase..sincer..daca imi zici ceva de rau..mai ales daca are legatura cu ingerasul meu..ma buseste un plans..de numa numa...la fel si eu in maternitate cand o asistenta imi zicea ca am lapte, una ca nu am , una ca nu am sfarcuri, alta ca am..puii mei..eu stiam doar atat..bebe sugea putin putin...si apoi adormea...ce sa fac eu..apoi cand o babeta mi-a zis ca fata doarme ca nu ii dau sa manance si asa fac copii nehraniti..atunci am fost pe buza prapastiei..am crezut ca ma duc cu capul..mai ales ca ele..cretinele nu faceau nimik..si i-am zis..pai daca nu ii dau bine dati-mi ceva..lapte, glucoza..si vad eu...ma mulg si fac lapte....apoi cand am venit acasa fata sugea de nu aveai treaba..iar lapte curge suvoi...Cretinele naibii..pot sa te bage in nebunie niste asistentye din astea...

Mitshule, Mary..multumesc mult.....sper din suflet sa reusesc sa ma mai detasez..oricum..mi-am dat seama ca numai ingerasul conteaza si are nevoie de o mama sanatoasa la cap care sa se concentreze numai pe ea...:)

Cat despre molifta...o sa ma sui in masina sapt viitoare si ma duc la biserica sa imi citeasca in curte...intre timp fac faza cu apa..stropesc si ne spalam cu apa sfintita data de perotul asta de aici...

Mary..nu imi vine sa cred..ai ajuns la termen..adik..chiar la termen termen..nu asa..37 sapt...bravo..sa stii ca e foarte important sa fie copilutzu la termen;..e mai viguros..si..altfel trage din tzitzi, altfel face fata primelor zile de acomodare...de aceea iti spun multa sanatate, si ma bucur tare pentru tine ca ai reusit sa ajungi pana aici...

Cat despre colici..noi inca nu avem slava Domnului..si de cand am citit ca berea face bine...in fiecare zi beau cate o bere fara alcool..cat despre ceaiuri am cam tras chiulul..nu am baut..probabil daca va fi cazul...

Mergi la inceput

Fetelor, sa stiti ca am admirat pozele tuturor bebilor, ne iertati ca nu nominalizam..dar stiti ceva...eu am vazut numai bebei unu si unu..sincer...pai in maternitate erau cu noi in salon inca 4 mamici..si bebeii lor nu erau atat de frumu ca cei de la noi de la odisee..serios..am zis eu ca toti bebii sunt frumosi..dar ai nostri..sunt si mai frumosi:D

Mai am o rugaminte la voi..noua ne curge un ochisor..si se lipeste..o sterg cu ser fiziologic..dar imediat bse face la loc...ce ma sfatuiti..asta se intampla cam de azi noapte...nu stiu...nu am vazut buba sau rana..dar ..voi ati intampinat ceva asemanator..o voi inscri la med de fam si poate vine sa o vada, insa pana atunci..ma bazez pe sfatul vostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Gata, scriseram si povestea, a iesit quite a story, o gasiti AICI... Pupici!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lala20 si Gugushtiuc, Babycalm de la Fares, se gaseste la plafar. E foarte bun. E o combinatie de fenicul, chimen, menta musetel. Mie Baby Drink nu mi se pare prea natural. Daca nu gasiti Babycalm, luati pur si simplu ceai de chimen si de fenicul.
Dar dati-l bebeilor doar daca ei papa lapte praf. Daca alaptati beti voi ceaiul asta.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Alinatudor
1. ala numai preot nu se poate numi. Preotul de a carui parohie apartii are obligatia sa vina acasa sa-ti citeasca molifta de 1 zi si 8 zile, Iar la cea de 40 zile mergi tu la biserica. Mie mi-a zis chiar sa merg si cu bebe.
In cazul asta cu acest individ, ca preot nu-i pot spune eu as zice sa mergi la alta biserica sa rogi iti citeasca afara ca ai patit ce ai patit. Din pacate de la alta parohie nu au voie sa mearga la domiciliu.
2. la ochisor insista cu ser fiziologic si comresa sterila, diferita pt fiecare ochisor si vezi ce se intampla 2-3 zile. Ar trebui sa treaca.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, nu numai tie ti s-a intimpla: uite ce am patit eu azi:
azi am implinit 2 saptamini. il trimit pe tati la biserica, la prinz, sa vb cu popa...sa vedem cum facem vine el acasa, merg eu la biserica ca sa ne citeasca rugaciunile cu pricina (v-am zis ca eu sint paralela cu chestiile astea). si ne cheama la biserica la 4 jumate...eu l-am intrebat pe sotul daca i-a zis popii cind am nascut...cica nu, nici popa n-a intrebat...asa ca ne ducem...

si ne-a certat popa, ca am iesit asa repede din casa, ca daca stia ca numai de 2 saptamini am nascut nu ne chema, ca una, ca alta, ca in in carte scrie ca la 40 de zile se citeste mamei ... samd. reactia lui a fost naspa. si eu i-am si zis ca in ziua de azi nu se poate sa stau in casa 40 de zile, ar fi aberant!!!

pina la urma ne-a citit , daca tot am fost la biserica. acum cred ca nu mai trebuie sa merg la 40 de zile...ca sotul a vb cu el direct de botez...

oricum...toate astea imi intaresc convingerea ca am dreptate sa nu prea am incredere in preoti si sa cred in d-zeu asa cum consider eu.

am crezut ca numai eu sint "norocoasa" si dau tot peste cite unul din asta.

quote:
Originally posted by alinaatudor

Mitsule, mersi mult de incurajare..sper din suflet sa ii treaca repede repede...ca saracuta ..o trezesc la 2 ore sa pape..iar ea ca un inmgeras cuminte cuminte papa..iubita lu mama...

Fetele care ati nascut..referitor la molifta aia de 8 zile..sa vedeti ce am patit eu..azi l-am trimis pe iubitul de tati sa cheme preotul acasa sa imi citeasca..s-a dus aici la noi la parohie..si popa i-a dat o stical de 2 litri de agiazma ..si i-a zis sa stropesc cu ea prin casa..si sa beau eu..sau sa ma spal..nu mai stiu...si ca el nu vine acasa ..ca aici la noi asa se face...cum spuneam maica-mea la mine...cum..trebuie chemat sa citeasca...du-te la alt popa...il trimit la altu..care nu e de aici din parohie..evident..i-am zis sa il acuca el cu masina daca e nevoie..dar..nu a putut ca cica ala nu vine la alta parohie...nu se baga pentru ca exista discutii intre ei si ei nu se baga in parohia altuia...
acum..eu ca sa fac...pai daca poap asta a zis sa stropesc..fac cum a zis el..ma gandesc ca daca nu e bine e pacatul lui asa-i..eu sunt foarte dredincioasa.,.dar toate astea ma dezamagesc..ce-l tinea daca venea ..nu inteleg ..pai..daca si popa e comod..apoi....
Voi ce ziceti...oricum.sotul meu saracu a zis ca la al treilea popa nu se mai duce..acum..o sa imi citeasca la 40 de zile si poate e suficient ..nu?
Danybv..tu ce sfat imi dai?

Alina si Stefania

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Gata, scriseram si povestea, a iesit quite a story, o gasiti AICI... Pupici!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Gratiela mie la cezariana trecuta mi-a zis sa iau 2 dulcolax seara la culcare si am stat pe wc toata noaptea. Asta in conditiile in care mi-a stabilit operatia seara la consult pe la ora 7, pt a doua zi dim., ca eu tot speram la o naturala, da nu vroia bebe sa iasa.
La cezariana actuala nu mi-a mai zis nimic (credea ca stiu de data trecuta). Da' eu m-am gandit ca nu mai vreau sa pierd iar noaptea pe wc. Am papat normal pana in ziua dinaintea operatiei. In ziua aia am papat micul dejun consistent pe la 11 dim. si ceva usurel pe la 4 dupamasa. Am luat vreo 2 supozitoare cu glicerina pe parcursul serii si am facut vreo 3 drumuri la wc. si un singur dulcolax la culcare, asa de control, ca eram cam goala si am mai facut un singur drum dimineata da nu a mai iesit mare lucru.

Mergi la inceput