*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*
Raspunsuri - Pagina 21
raca spune:
Nemary . Incepusem sa ma simt invizibila .
Gugu, felicitari Luca e superb.
Mitsu am citit povestea nasterii. Mi-au dat lacrimile.....
38+ Razvan Gabriel
AMR 2 SAPTAMANI
Vine Barza!
anca.b spune:
mitsu, am citi povestea...f emotionant..mai ales ca m-am si regasit in unele pasaje...
Anca si Stefan (13.01.2008)
roli25 spune:
Mitsu, foarte frumoasa povestea. Am .
Sa te bucuri de bebe Conrad, sa fie sanatos, sa aiba o viata frumoasa si tu alaturi de el.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Laura Ioana spune:
Mary am scris povestea si am pus-o la semnatura.
Elenuta ce fain ca ai atata laptic Cum te mulgi? Cu pompa? Eu nu reusesc sa scon nik la pompa, cred ca nu sunt desfundate toate canalele. Pe mine simt cum ma ustura in sani, uneori; cred ca e laptele care se aduna, nu? Ce pofta mi-ai facut de mers la club!
Mie mi-a facut molifta de 8 zile un prieten care e preot si a venit acasa. La 40 de zile cred ca mi-o va face tot el.
Am fixat data botezului pe 23 februarie si cumatria o facem pe 24, dupa scaldusca.
Gugule cica cel mai bun pt colici e ceaiul de chimen. Dar e foarte puternic pt bebe si se pun doar 3 fire dinalea la o cana de 200 ml.
Alina fata mea a avut probleme cu okisorii inca de la nastere si faceam asa: o stergeam cu ser fiziologic la fiecare okisor (cu cate o compresa sterila pt fiecare) apoi ii puneam unguent canamicina (incerci sa-i pui intre pleoape, chiar daca le tzine inchise si masezi pleoapele usor, fara sa atingi crema, asa incat sa se inmoaie si sa-i intre in oki).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by bdianaquote:
Originally posted by alinaatudor
Mitsule, mersi mult de incurajare..sper din suflet sa ii treaca repede repede...ca saracuta ..o trezesc la 2 ore sa pape..iar ea ca un inmgeras cuminte cuminte papa..iubita lu mama...
Fetele care ati nascut..referitor la molifta aia de 8 zile..sa vedeti ce am patit eu..azi l-am trimis pe iubitul de tati sa cheme preotul acasa sa imi citeasca..s-a dus aici la noi la parohie..si popa i-a dat o stical de 2 litri de agiazma ..si i-a zis sa stropesc cu ea prin casa..si sa beau eu..sau sa ma spal..nu mai stiu...si ca el nu vine acasa ..ca aici la noi asa se face...cum spuneam maica-mea la mine...cum..trebuie chemat sa citeasca...du-te la alt popa...il trimit la altu..care nu e de aici din parohie..evident..i-am zis sa il acuca el cu masina daca e nevoie..dar..nu a putut ca cica ala nu vine la alta parohie...nu se baga pentru ca exista discutii intre ei si ei nu se baga in parohia altuia...
acum..eu ca sa fac...pai daca poap asta a zis sa stropesc..fac cum a zis el..ma gandesc ca daca nu e bine e pacatul lui asa-i..eu sunt foarte dredincioasa.,.dar toate astea ma dezamagesc..ce-l tinea daca venea ..nu inteleg ..pai..daca si popa e comod..apoi....
Voi ce ziceti...oricum.sotul meu saracu a zis ca la al treilea popa nu se mai duce..acum..o sa imi citeasca la 40 de zile si poate e suficient ..nu?
Danybv..tu ce sfat imi dai?
Alina si Stefania
ALINA, nu stiu de ce reactioneaza asa preotii dar asa mi-a zis si mie.Eu am fost sambata dimineata sa-mi citeasca...tocmai plecam la spital pt cezariana.I-a spus sotului meu ca in maxim 8 zile de la nastere sa vina cu o sticla de apa plata,busuioc si niste lucruri de ale lui bebe.....si ca pe mine ma asteapta la 40 de zile sa vin cu bebe la biserica....atat.Eram terminata cu gandul la operatie ca nu am maui pus alte intrebari...de genul: dar dvs nu veniti acasa?Daca mai aflu ceva te tin la curent.Pupici.
Diana37+
Si la mine la fel a procedat. Si acum si acum 7 ani .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Mitsu-bishu spune:
alinaa, la ochisor noi nu mai reactionam la serul fiziologic, fie el cat de steril (punem pe compresa sterila, tragem cu seringa sterila dintr-un bidon de plastic prevazut cu capac de cauciuc, deci totul e cat se poate de steril...). Am trecut pe antibiotic. A mai zis si jelimoni de el - se cheama Genticol, d'ala o sa iti dea si tie dr. sa ii dai, I bet... Pui o picatura in fiecare ochisor de 3 ori pe zi, timp de 5 zile... E pe baza de gentamicina... Succes!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Ne facem maaari!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Buna zuzici. Sper sa nu ramana si asta un mesaj "invizibil" ca celelalte. Recomandati-mi si mie un alt ceiutz in afara de Baby Drink, numai sa nu aiba zahar in compozitie.
Foloseste careva Debridat pt colici? Bebitzu meu il vomita.
Mai are careva in "dotare" un bebe vomitacios ca al meu?
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU BEBELUSHUL MANCACIOS
Ceai Baby calm de la Fares, ceai de chimen de la Milupa ( granule) dar daca alaptezi nu-i musai sa-i dai ceai.
Debridat folosim si noi. Il dau cu seringa, putin cate putin. Nu il vomita.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
greta4you spune:
quote:
Originally posted by nemary
greta4you felicitari inca o data pt.printesa voastra, emotionanta povestea ta, la fel ca toate celelalte. am pus linkul catre povestea ta in dreptul numelui tau, la lista cu mamici.
LauraIoana, si eu cred ca ar trebui sa faci subiect separat pt. povestea nasterii. sa-ti spun si eu ca mi-au dat lacrimile?!
AMR 2 ZILE???
Mari 39+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
...multumesc ...
Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
crissandrada spune:
Salut zuzici.
Treceti-ma si pe mine la nasteri in ianuarie.
PE 13 IANUARIE, ORA 6 DIMINEATA, O FETITA ALESSIA IOANA DE 3400 GRAME SI 50 CM. NASTERE NATURALA, APGAR 9.
A trecut ceva de atunci dar de abia acum am intrat pe net ca acum pot sta si eu pe scaun ca un om normal
Criss de Alessia si Andrada