*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ven multumim de raspun...problema e ca mananca si lacom si cam mult uneori,nush...da pana acuma...decat a regurgitat de cateva ori...
si daca ar fi sa fie ce ai zis u ca poate fi...cum se depisteaza?adica dc medicii nu ar fi vazut pana acum?

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

camelia....adica?scaunele cum sa nu fie?ea face legat,chiar f legat asa a facut de prima data...

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

RLC_SANDOR SI SILVYY LA MULTI ANI!!!! SA AVETI PARTE DE COPILASI SANATOSI SI FRUMOSI.
Asa....si acum sa va povestim despre noi....in sfarsit am ajuns acasa. Ieri am fost la control si se pare ca bb Razvan nu are nici un gand sa vina pe lume prea devreme, placenta abia e gradul II-III, cu putinr calcifieri, lichid mai mult decat suficient, si de hranit ce sa spun...in 5 saptamani a luat 1500gr, asa ca se hraneste destul de bine. Deja am ajuns la fabuloasa greutate de 3800G. In conditiile in care nicic nu are ganduri de venire...s-ar putea s-o depasesc pe Ereena. Urmatorul control e fix la 40 de saptamani (si dr parea destul de convins ca nu ne vedem mai devreme). Daca nici atunci nu da semne ca ar vrea sa vina a zis ca imi da un plasture cu estrogeni pe care sa-l tin pana la 41 de saptamani si daca nici atunci nimic atunci la 41 de sapt ma interneaza pt declansare cu perfuzii. Numai ca daca sta pana la 41 de sapt s-ar putea sa creasca prea mare si sa apelam la cezariana. M-am speriat un pic la inceput dar acum m-am linistit...c-o fi natural, c-o fi cezariana, important e ce bb e grasunel si ca e bine.
Deci dupa cum se pare o sa va cam fac galerie pana pe la mijlocul lui februarie....

38+ Razvan Gabriel

AMR 2 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pupici zuzici.

LA MULTI ANI ,FERICITI !!!! sarbatoritelor de astazi. Sa va fie viata plina de impliniri, realizari si bucurii. Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi,frumosi si papaciosi.

Bun venit acasa, fetelor..IRINUKA si CARMILIA.Asteptam povestile nasterilor...cand aveti putin timp . Sa va traiasca puisorii si sa va aduca numai bucurii.

Irinuka... pupe io pe Palugel...ce scumpel e si ce bucalat !!! In pozica in care doarme pe-o parte,acasica,si-si tuguie buzitele ca si cand ne trimite un pupic...e su-perb!!!!!

Pupicei dulcei tuturor.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

FELICITARI MICSUNEA pentru printesa AMANDINE. Sa-ti traiasca,sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Tie refacere rapida iti doresc si te-asteptam, normal, cu pozici si povestea nasterii.

MIRI-scump sper ca n-ai ajuns la limita.Tot pe-acolo sunt socrii sau.... au plecat si, in sfarsit te odihnesti si tu????Pup dulce si imbratosez cu drag.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Acum am vazut ca BDiana a avut programare pentru cezariana, astazi la 10:00. Stiti ceva de ea? Are zuzici pereche????

Scumpa Diana..sper ca la ora asta iti tii bebelusul in brate si sunteti bine. Asteptam vesti de la tine.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Felicitari si noilor mamici,Godzila si Miutza.Refaceri rapide, va doresc ..bebei sanatosi si papaciosi, lapitc pe saturate si multe bucurii.
Va asteptam acasica cu pozici si povestile nasterilor.

De la Eerena are cineva vesti???

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

No ashe.
Ati vazut ca tot insist la fiecare cu povestea nasterii. Dar, pana vine bebe meu, vreau sa citesc povestea fiecarei zuzici... ca sa ma imbarbatez si eu.

Am acaparat pagina asta... scuze. Dar, asta-i al 500-lea mesaj.

Asa ca va pup de 500 de ori pe fiecare.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Bdiana nu cred ca a mai facut cezariana... Cel putin nu putea sa o faca la spitalul universitar. nu am vorbit cu ea dar stiu ca maternitatea unde trebuia sa nasca este inchisa... Pare ciudat sa auzi ca o maternitate este inchisa dar.. asta se intampla in bucuresti, anul 2008 Nu cunosc motivele...
Stiu pentru ca acolo trebuie sa nasc eu si imi tot verific tot felul de simptome sa nu cumva sa prevesteasca ceva...

De exemplu, fetelor care ati nascut... ce inseamna cand simt acolo, jos in vagin, col sau ce o fi ca parca ar fi un aspirator ce trage aer in interior... Nu stiu daca am descris corect... Nu doare dar este un sentiment tare ciudat ... un fel de vacuum...
Ati patit asa ceva ??

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by honey79

No ashe.
Ati vazut ca tot insist la fiecare cu povestea nasterii. Dar, pana vine bebe meu, vreau sa citesc povestea fiecarei zuzici... ca sa ma imbarbatez si eu.

Am acaparat pagina asta... scuze. Dar, asta-i al 500-lea mesaj.

Asa ca va pup de 500 de ori pe fiecare.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

36+
Vali

AMR 4 SAPTAMANI !!!

Si noi pe tine !!!!

Stai, ca nu te las sa acaparezi pagina... Ba bag si eu in seama ca am stat toata dupaamiaza in pat si chiar am chef de vorba!

Si mie tare ce-mi place sa citesc povesti de nastere!
Si apropo de 500 de mesaje facute din martie...
Eu am facut de cand sunt gravida vreo 700 si ceva de mesaje... si inainte de asta aveam vreo 200 facute in vreo 2-3 ani...
Asta spune multe despre cat m-a acaparat forumul acesta cu ocazia maternitatii!!!
Si, o parte din "vina" o purtati si voi pentru ca sunteti asa de dragute si ma simt tare bine sa comunic cu voi !!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput