*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Oficial am intrat in saptamana 40. Cu siguranta bebe al meu are macar 37 de saptamani deci e la termen! Ieri a fost suparat ca i-am indesat intre picioare prea multe fructe si a fost o adevarata revolutie in burtik. Nu stiu ce-i face Nospa dar cum am luat cum s-a potolit.

40 Tudor Gabriel
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Felicitari!!!!! pentru noile mamici:
Irinouka,
Bienzutza,
Creata,
Ereena,
Gogzila,
Miutza,
Micsunea

Sa fiti fericite sa va reveniti repede si sa va fie puisorii sanatosi si mincaciosi!

Anca si Stefan (13.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Carmilia, Irinouka bine ati venit acasa. Felicitari pt. puiuti. Sa fie sanatosi si mancaciosi.

Irinouka am vazut pozele. Ai o dulceata de baiat.
Daca s-au intarit sanii nu sta asa, fa dusuri fierbinti si mulge cu pompa pana se desfunda canalele si curge laptic.
De ce spui ca lui bebe ii e dor de biberon? I-au dat bibe in maternitate? Daca e asa tb. sa-l tii mult la san si nu-i mai da sub nici o forma bibe.

Micsunea felicitari! Sa va bucurati de puiut!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

An-k vazut poze. Ai niste copii superbi!

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

Markus a plecat azi dimineata la Intorsura. Motiv sa mai bocesc o tura buna Nush, oi fi nebuna, da' asa ma simt de vinovata ca tre' sa plece copilu' de langa mine, zici ca-l trimit in Siberia, nu la bunicii lui.

Credeam ca numa eu bocesc aproape in fiecare seara de cand am trimis copilul mare la bunici si credeam ca e de vina doar depresia postnatala. Da copilu meu mare n-are decat 1 an si 7 luni si nu stiu cum sa ma descurc si cu el cu burta taiata.
Si uite asa ma uit la poze, sau il mai aud la telefon si ma buseste plansu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Roli, join the club :) daca eu is nebuna, atunci esti si tu :) daca nu, o fi normal. Eu sper sa fie a doua varianta :)

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

bibi a vomitat in jet dupa masa de dim si la fel dupa masa de la 4...numai ca dupa cea de la 4 a vomitat de 3 ori.are legatura ca nu am reusit s-o fac sa ragaie?...si faptul ca s-a agitat si ea?

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura, cred ca are legatura cu faptul ca n-a ragait si s-a mai si agitat. Important e sa nu se repete prea des....
Asa-s unii copii, mai "vomitaciosi"
Oricum, si daca e sa fie vreun reflux gastro-esofagian, I've been there cu Markus, iti pot spune ca s-a vindecat cu tratament. Si-ti stau la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri :)
Chestia asta tine si de imaturitatea bebelusului (ceea ce poate fi cazul la Bibi), si dureaza o vreme pana se inchide ca lumea orificiul ala dintre esofag si stomac (pilor se numea oare?)
Anyway, relax si incearca sa o tii putin mai sus si cand ii dai sa pape, si dupa-aceea. Si neaparat sa ragaie (stiu ca asta este imposibil uneori :)

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI: MICSUNEA, EREENA, GODZILA SI MIUTZA. sA DEA DD SA AVETI COPII SANATOSI SI MANCACIOSI, IAR VOI SA VA REFACETI RAPID SI SA AVETI MULT LAPTIC.

38+ Razvan Gabriel

AMR 2 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bine ati venitacasa Irinuka (ce copil frumos ai!) si Carmilia.

Lala cel mai probabil Bibi a vomitat din cauza ca nu a ragait. Dar urmareste cu grija sa nu se repete, ai grija si la scaune sa nu fie vreun inceput de enterocolita, Doamne fereste! Bebeii mici se pot deshidrata foarte repede.

36+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput