Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

Deci am reusit sa ma programez la dr. Pop, mai avea liber numai in mai! Pentru mine a fost ok, o sa fac morfologia fetala atunci.

5+

Liniuta noastra

felicitari!La ce clinica l-ai gasit? si deci o sa faci doar ecografia morfofetala la el?Dr Pop lucreaza la mai multe clinici?

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eu m-am programat la Diagnosis, nu stiu daca mai lucreaza si prin alte parti. Am revenit cu un telefon si mi-am mai facut o programare si in iunie, pentru 24 saptamani, dar nu morfologie. Pentru masuratorile din primul trimestru m-am programat la Iosup, pentru 14 saptamani. In rest voi mai face eco la doctorul meu, de cate ori voi merge la control.
Am incercat sa ma programez la Pop pentru fiecare luna, pana la sfarsitul sarcinii, insa nu s-a putut de acum.

5+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si eu iau utrogestan si mi-a zis sa iau toata sarcina, dar asta pentru ca am un chist....intreba cineva ceva de utrogestan mai devreme...

am vazut si eu emisiunea aia aseara si mi s-a parut cutremuratoare si tot atat de utila, adica sper sa se ia atitudine fata de doctorii care-si bat joc de oameni, care nu-si dau interesul!
la urma urmei, nu te poti pune cu voia lui Dumnezeu, dar atunci cand este vorba de neglijenta umana...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

freshanana am luat utrogestan in primele 3 luni de sarcina, pana cand s-a convins doctorita mea ca nu mai sunt in pericol sa pierd sarcina.

Fetelor, eu nu am vazut emisiunea de aseara, dar tot ieri am citit pe site-ul biancai brad povestea pierderii fetitei ei cu 2 zile inainte de cezariana!!! Este o poveste cutremuratoare de-a dreptul, am plans o ora ca disperata, NU O RECOMAND GRAVIDELOR!! Te poate da peste cap de-a dreptul.

5+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Teomaria -- eu am fost la eco la 5 sapt si 2 zile. Nu s-a vazut activitate cardiaca, bine-nteles. A, de fapt eu am vazut ceva pilpiind acolo, care am crezut ca era inimioara, dar dr a zis ca nu s-a vazut. Bine, acum ca sa v-o spun pe-a dreapta, eu am vazut si un al doilea sac... pe care dr nu l-a vazut... Cred ca fiecare din noi se gindeste daca nu cumva are gemeni cind este la inceputul sarcinii. Nu-i asa?

CristinaAR -- iti tin pumnii, si imi pare tare rau ca treci prin asa stress. Cind am citit prima data mesajul tau, am vrut sa dau imediat un reply cu "ce doctor tembel iti zice asa chestii?" -- crezind ca esti si tu in sapt 5 sau 6. Dar m-am uitat la datele de pe prima pagina si am vazut ca esti de fapt mai avansata. Ce sa-ti spun? Pastreaza-ti curajul, incearca sa gindesti happy thoughts si sa nu te stressezi, asta in speranta ca totul este bine cu bebe si ca trebuie sa-l feresti de stress. Am citit despre multe cazuri in care activitatea cardiaca a aparut la o sapt-doua dupa ce dr pusese asa un diagnostic prost. Sper ca asta sa fie si cazul tau. Si daca nu este asa, Doamne fereste, trebuie sa te gindesti ca de cele mai multe ori sarcina se opreste din evolutie pentru ca embrionul nu este viabil.

6+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Gata fetelor m-am linistit total!!!! Am fost azxi la al doilea eco si totul este in regula. Sarcina este normala si toate masurile in parametrii normali, doar ca este mai mica cu o saptamana decat calculele care se fac....am doar 5 saptamani si 4 zile. Ma mai duc la control peste o luna. Multumesc mult pt. suport si sfaturi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare, am revenit! Multumesc de raspuns!
monica, nu trebuie sa-ti para rau, nu e vina ta ca eu sunt paranoia. Acum m-am mai linistit, am trimis un mail cu aceasta intrebare unui dr de pe un site medical si astept \raspunsul.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Felicitari andy! Ma bucur pt tine! Si eu am ovulat mai tarziu, muuuuuuult mai tarziu(la o luna de la cm).
Fetelor, sunt atat de balonata!!!!! Cantarul arata ca am pus 1.5 kg. Stau destul de bine pt trim I!!!!Cum sa scap de balonare??of

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Felicitari andy_galro,
Ma bucur tare mult ca totul este OK. Sper ca de acum incolo sa nu mai ai parte de nici o alarma falsa....si nu uita ca esti intr-o odisee norocoasa!!

Pupici si noapte buna tuturor!!

5+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MJ_mj spune:

Buna viitoare mamici!
Sunt noua pe aici.Ma bucur tare mult ca exista un subiect special pt sept-oct.2008.

Eu am 6 saptamani, data probabila a nasterii este 21.09.08.
Sarcina usoara tuturor!

Mergi la inceput