Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaAR spune:

Buna fetelor, nu am scris de mult fiindca si eu ca si teomaria sunt in aceeasi situatie. Miercuri am fost la medicul meu ( la clinica din Szeged) si nu am primit vesti foarte incurajatoare... se pare ca e prea mic conform UM (3mm-bebe si 18mm sacul).
Doctorul ma programat pe sapt asta joi si sper sa fie doar o eroare de calcul si nu ce e mai rau, oricum el m-a prevenit ca in cazul in care buburuza nu mai creste trebuie sa imi faca o intrerupere de sarcina.
Sunt foarte stresata dar am sperante pentru ca nu am nici un fel de simptom (sangerari, dureri sau altceva)
Sper ca joi sa ii vad si eu inimioara si sa trecem peste acest moment dificil.

Mergi la inceput

Teomaria : sunt alaturi de tine si stiu ce simti sper ca bebei nostrii sa fie bine si saptamana viitoare sa putem zambi iar tot acest stres sa fie degeaba
Pupici si bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nocom cate luni ai luat in timpul sarcinii utrogestan ? ca eu am primit deocamdata pt o luna si as vrea sa stiu dc se da pe toata perioada sarcinii sau numai cat sunt pbleme/sangerari

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Nerantula sunt sigura ca doctorul tau iti va spune cu siguranta cand va fi momentul sa faci cele cateva eco care sunt mai importante. Parerile doctorilor difera iar unii recomanda ecografiile mai importante mai tarziu iar altii mai devreme decat este specificat peste tot. Cred ca este vorba de experienta doctorilor si de cum se dezvolta bebeii!

6+

Mergi la inceput

Fetelor aseara pe Euforia a fost o emisiune care m-a cutremurat ....
legata de pierderea unei sarcini intr-o luna avansata ( dupa 20 de saptamani)
Bianca Brad, Mbela (B1 6 vine presa) si alte cateva invitate au pierdut sarcini in al doilea si chiar in ultimul trimestru de sarcina
Inainte de aceasta emisiune credeam ca odata ce ai scapat de primul trimestru totul e ok ... dar se pare ca nu e chiar asa
Sper ca bebei nostri sa nu se confrunte cu asemenea probleme si sunt alaturi de toate aceste femei care au trecut printr-o asemenea trauma psihica si eu am pierdut in 2006 o sarcina si nu vreau sa mai traiesc un asemenea sentiment
Din pacate sunt din nou intr-o situatie destul de disperat si ma rog la DD sa aiba grija de bebeul meu si joi sa ii vad inimioara batand

CristinaAR

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci am reusit sa ma programez la dr. Pop, mai avea liber numai in mai! Pentru mine a fost ok, o sa fac morfologia fetala atunci.

5+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

buna fetelor,

am o intrebare la voi, ati avut pana acum sau ati simtit cumva ca va inteapa pe col sau vagin? Nu e durere propriu zisa insa sunt cateodata junghiuri care trec rapid.

Daca ati avut, cat v-au tinut si cum au trecut?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

saluatare burtici!!

clau_geo, citeste la caracteristicile saptamanii in care esti si ai sa vezi ca zice ceva de simptomele alea descrise de tine, pentru ca se mareste uterul. eu asha cred...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Claudinna m-am gandit ca poate fi din cauza asta, insa speram ca una dintre voi sa fi fost in aceiasi situatie si sa fi aflat de la medic care este cauza.

Multumesc frumos.

7+

Mergi la inceput