Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

musette ai sanse foooarte mari sa auzi inimioara. 7 sapt de la conceptie inseamna 9 sapt de sarcina. CLar il auzi pe bbe. La mine s-a vazut inima cum bate la 6 sapt si 4 zile de sarcina (4 de la conceptie) deci... clar

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Teomaria, felicitari pentru bebe la eco!
Nu-ti face griji de inimioara, o sa se auda foarte curand! Sa-ti fie sanatos!

Fetelor, as vrea sa ma programez pentru ecografiile mai importante la un ecografist mai bun (Pop, Iosup sau Herghelegiu), dar nu stiu exact cand se fac acestea, ma poate lumina cineva?

5+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Salutare la toate gravidutele! Tare harnicute ati fost cu scrisul! Teomaria, eu zic sa nu iti faci probleme! Fiecare sarcina evolueaza in felul ei si cred ca cel mai bine este sa iti intrebi doctorul cand vei putea face o noua eco pentru a auzi activitatea cardiaca a copilasului tau. Al meu doctor nu vorbeste prea mult. Sincera sa fiu, la ecografie nu a facut nici un fel de masuratori ci doar mi-a aratat ceea ce deja observasem,activitatea cardiaca a ingerasului meu. Nu cred ca aceste masuratori ar avea o mare importanta acum, avand in vedere ca fiecare copilas se dezvolta in felul lui, unii copilasi sunt mai mititei iar altii mai bine dezvoltati. Cea mai importanta eco cred ca este cea morfofetala, unde masuratorile sunt intr-adevar importante dar copilul inca va avea timp suficient sa se dezvolte pana la nastere. Stiu ca este greu dar cred ca singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa astepti urmatoarea ecografie! Si inca un lucru! Daca nu ai inceput sa iei vitaminele speciale pentru perioada de sarcina, intreaba doctorul despre asta si incepe sa le iei, deoarece acum este perioada cea mai importanta in definitivarea celor mai importante organe ale copilasilor.

6+

Mergi la inceput

Nerantula, eu mi-am facut la Iosup la CMU pe data de 17 martie. Programarea am facut-o vinerea trecuta si pe 17 mai avea liber doar la 11 si la 16. Deci... cam cu o luna jumate doua inainte tre sa-ti faci programare. la Pop am inteles de la o prietena ca numa pe pile se ajunge (a fost ea ieri la el) chiar nu stiu ce sa-ti zic, iar de Herghelegiu am cam cautat pe net de mi-a venit rau si intr-un mare final l-am gasit la Euroclinic dar nu am reusit sa fac programare. Eu am ramas la Iosup si sunt multumita.

Cred ca la oricare din ei vei merge va fi ok.

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nerantula mie doctorita mi-a programat 3 ecografii: la 12-13 sapt, ls 22-23 sapt si 33-34 sapt. La Herghelegiu e omor, nu stiu daca mai gasesti undeva liber pentru cea de 12-13 sapt. E ceva de speriat cu doctorii astia supra-laudati !!

_
Our future determines our past
Bebelina de S8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Hai ca mai zic ceva, ca nu mai stiu exact cine intrebase. Herghelegiu face ecografii in urmatoarele locuri: Medsana Primaverii, Sanador de langa Pta Victoriei, la Euroclinic si la centrul medical Mihaela Frunza.

_
Our future determines our past
Bebelina de S8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica nu am 9 saptamani de la UM,m-am exprimat aiurea,eu am ovulat mai tarziu,si teoretic acum ar fii trebuit sa am 7s5z dar eu am 7s.Ai inteles ceva? sa speram ca se va auzi totusi.

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Monica, intrebarea era pentru ce varsta a sarcinii sa ma programez...

5+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Felicitari musettepink pentru cele 7 saptamani! Se va vedea si auzi cu siguranta inimioara bebeului tau! Fii fara nici o grija!

6+

Mergi la inceput

Nerantula ma scuzi . Gravidele sunt mai zapacite de fel.

Pai intre 12-16 sapt din cate stiu eu pt masurarea pliului nucal si intre 20-22 sapt pt morfofetala. Eu asa stiu, acum...

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput