Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
JulyMorning spune:
Bitza, am raspuns si eu la subiectul ala cu grupele... familie lu' al meu e intr-o situatie de incompatibilitate 100% conform tabelului. Si soacra-mea n-a avut nici o problema niciodata, a avut 2 sarcini absolut normale, finalizate cu 2 copii sanatosi. Deci... pentru linistea ta poti intreba medicul, eu am o mare indoiala cu chestia cu grupele... Cred ca doar Rh conteaza.
_
Our future determines our past
Bebelina de S8+
Nocom spune:
Salutare burticutzelor,
Se vede treaba ca am intrat tarziu astazi, a trebuit sa citest vreo 3 pagini sa flu cine ce noutati mai are...
Vdrag, freshanana, denyy10,Felicitari si bine ati venit in odiseea noastra!!

andy galro, eu am fost suspecta de sarcina extrauterina acum 7 ani, si crede-ma ca aveam multe simptome!! Sangerari care nu s-au oprit 3 saptamani, dureri de burta de cadeam din picioare... NU cred ca e cazul la tine!!! bebe poate fi pur si simplu micutz. Lasa timpul sa treaca, stai calma si vei vedea ca totul e OK. Noi te sustinem!!
claudinna cum fac sa primesc si eu invitatie pentru heppy tree?? Imi poti trimite tu? Pleaseee!!!!!
Maricor si eu avut sangerari maronii la prima sarcina, am luat utrogestan pentru sustinere si am facut un bebe frumos si sanatos!!! Nu e cazul sa-ti faci griji.
5+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
bitza2008 spune:
Eu aici nu vad ginecolog decat in caz de apar ceva probleme. Numai cu moasa ma vad toata sarcina. De asta ma si agit as tare!
Dar voua, fetelor, v-a dat vreuneia sa faceti analize de sange si voi si sotul?
Multumesc de raspunsuri!
8+
Nocom spune:
Exista imcompatibilitati si intre grupe si intre Rh-uri. Stiu ca fratele meu si sotia lui au incompatibilitati si de grupa si de rh, la nastere bebe a avut un icter sever, dar in rest a iesit totul bine. Cred, dar nu sunt sigura, ca ea a luat ceva "tratament" in timpul sarcinii, pentru a putea tine sarcina asta!! Nu sunt foarte documentata dar o intreb si revin cu amanunte..
monica_dicut spune:
Daca stiam ca voi crea panica nici nu mai postam articolul ala.
Intentia mea a fost doar de a raspunde la o intrebare pusa aici pe forum.
Imi pare sincer rau.
Nici eu nu stiam de treaba cu grupele. Dar asta este. Ascultati numai ce spune doctorul si nu va panicati din orice. 
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
Nocom spune:
Bitza2008, pe mine m-a intrebat doctorita grupa si rh-ul sotului la prima sarcina!!! Acum sunt la acelasi doctor si am aceeasi fisa, cred ca de aia nu m-a mai intrebat.
JulyMorning spune:
Monica stai linisitita, nu are de ce sa-ti para rau. Doar d-aia suntem aici, sa dezbatem, sa ne dam cu parerea si sa strangem informarii. 
_
Our future determines our past
Bebelina de S8+
monica_dicut spune:
Uite ca mie acuma mi-a traznit. Si pe noi dr ne-a intrebat de grupa si rh. De rh stiam ca sunt probleme. Dar probabil ca de aia a intrebat si de grupa. Ca injineru meu habar nu are si l-a pus sa-si faca grupa NEAPARAT.
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
musettepink spune:
Buna burtici!
Oau ce panica cu grupele alea,eu auzisem ceva dar sincer nu am auzit nici un dr care chiar sa se intereseze pe bune de asa ceva...deci eu zic sa stati linistite.
Ce credeti la 7s de la conceptie am sanse sa aud inimioara?am emotii...
va pup pe toate!
minunea noastra
asa creste minunea noastra