Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabytta spune:

Scuze. Mamici de Septembrie-Octombrie.Si am uitat sa va spun ca sunt din Brasov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana10 spune:

Buna ziua fetelor...pe burtici, care chiar daca sunt mici vor creste mari in curand.
Vroiam sa intreb la cate sapt este indicata prima eco...adica sa poata vedea medicul ceva si eventual care eco este mai indicata transvaginala sau cea pe burtica?? Eu sunt aprox in sapt 5+, dar as dori sa mai astept putin.
Maricar...multa bafta si te asteptam cu vesti!
O zi frumoasa va doresc tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

oana, , era varsta de la UM sau masuratorile de la eco?Stii cat masura?

MON BEBE6+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele

a3a minune

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by teomaria

oana, , era varsta de la UM sau masuratorile de la eco?Stii cat masura?

MON BEBE6+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele

a3a minune

era varsta de la UM...dar masuratorilor corespondeau cu varsta lu' bb... si avea asa...sacul gestational 14mm...si bb de 4mm; ce mai citisem eu pe net (am citit de nebuna despre activitatea cardiaca) era ca activitatea cardiaca este detectabila la bb >de 4mm....deci si eu am fost la limita
uite un link fain cu eco
http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html#week6

Oana
9+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

teo eu am fost la eco la s6 si 4-5z (de la UM) - eram dupa sangerare - si doctorita de acolo a zis ca se vede activitate cardiaca, eu n-am vazut nimic ca eram tare aiurita si bulversata. Dar sacina parea mai mica (s5 si z6) si la masuratoare avea 3,3 mm CRL - crl inseamna lungimea cranio-caudala. Dar nu e musai ca la tine sa se vada la fel, depinde si de ecograf si de cum stie sa vada si doctorul. Fii pe pace, avem o odisee norocoasa, o sa fie bine

_
Our future determines our past
Bebelina de S8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytta spune:

Si eu cand am fost la doctor saptamana trecuta mi-a zis ca nu se pot vedea bataile inimi asta fiind a 6 saptamani si imi va arata pe 7 februarie cand voi merge iara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

July, chiar m-ai linistit , exact la fel am avut: 5S si 6z si 3,2mm.Ma gandeam ca-i prea mic!

MON BEBE6+

a3a minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare, burtici!
Vad\ca s-a marit lista cu mamici in devenire! Tuturor o sarcina usoara va doresc si bebei sanatosi, voiosi,voinici1
Fetele, care e pana la urma treaba cu, compatibilitatea grupelor sanguine? Du[pa tabelul pus de monica, eu si sotul avem probabilitate conflict 66%!!!!!!!!! M-a apucat isteria!. Eu una n-am auzit decat de incompatibilitate Rh.Cand am facut analizele premergatoare sarcinii, dr nu a zis sa faca si sotul vreo analiza.
Va rog sa ma lamuriti ca sunt total in ceata!
Pupici tuturor!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

teo pai e ok, lasa fasolica in pace . Am inteles ca ddiferente intre UM si masuratorile la eco ar fi ok, doar sa nu depaseasca cam 10 zile. Deci noi suntem in grafic. De asemenea am citit urmatoarea varianta: sarcina de s6+, la masuratori iese de s5+ iar la eco de s9 a iesit masuratorile au coincis cu UM. Pana la urma se dezvolta si ei in propriul ritm, chiar asa mititei cum sunt :)

_
Our future determines our past
Bebelina de S8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

bitza2008,nu te nelinisti,si la noi era aceeasi probabilitate si a fost mai mult de cat ok cu alex.Sper sa fie la fel si acum .denyy10,bun venit si sarcina usoaraIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput