Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
maricar spune:
A! Inca ceva! Eu inca imi alaptez copilul de 1 an si il mai iau si in brate de multe ori,desi e cam grasunel pentru varsta lui. Credeti ca asta mi-ar putea aduce neplaceri?
monica_dicut spune:
July eu pt eco la 14 sapt (m-a corectat cea care mi-a facut programarea ca nu e morfofetala ca este eco de prim trimestru unde se masoara pliul sau cavitatea nucala) dau 190 RON la CMU. Tu cat dai?
Ma voi interesa acolo si de dry test sa vad daca stiu ceva. POsibil sa fie tot TT dar sa-l denumeasca ei altfel. Nu stiu ce sa-ti spun. Banuiesc ca e tot de sange analiza...
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
Juliuta spune:
Maricar, nu te speria de sangerare. Si eu am patit la fel ca tine, norocul meu era ca exact in dimineata in care a inceput sangerarea aveam programare la eco. S-a vazut bebe cu activitate cardiaca iar sangerarea era de la un hematom care se elimina. S-a oprit pina seara dar tot a mai picurat cate un strop maroniu 3-4 zile. Sper sa fie la fel si la tine.
Eu ma simt foarte rau, imi e tare greata, dimineata am vomitat rau de tot, sint ametita si simt ca functionez la 50% din capacitate. Ma bucur insa de simptome, inseamna ca totul e bine cu bebe .
Felicitari tuturor gravidutelor noi. Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc.
Joi am programare la doctorita mea, imi va face si eco si nu mai am rabdare..
Legat de analize, eu le-am facut inainate sa ramin insarcinata pt ca pierdusem o sarcina, si IGG si IGM pt citomegalovirus au fost pozitive. M-am speriat rau de tot si am repetat dozarea la Institutul Cantacuzino unde IGM se negativase. Ideea e sa repeti analiza si daca Igm scade, chiar daca nu se negativeaza inseamana ca nu e un puseu acut .
va pup
ClaudiaH spune:
Buna dimineata!
Oanasm, bineinteles ca mai scriu si pe aici si mai ales citesc doar ca simt ca nu pot tine pasul cu toate mamicile, suntem tare multe.
Monica_dicut, ma scuzi daca te-am suparat! N-am insinuat ca ti-ai alungat pisica de acasa, spuneam doar ca nu e bine sa facem asta cu pisicile noastre. Daca e la mama ta e cum nu se poate mai bine pana afli cum stai cu analizele. Oricum probabil ai facut boala mai demult ceea ce-ti confera acum imunitate.
Maricar, nu stiu ce sa-ti spun despre alaptat. Despre luatul copilului in brate nu cred ca sunt probleme. Daca tu te simti bine e ok, mai ales ca muschii si corpul tau sunt deja obisnuiti sa-l ridice in brate; intreaba si medicul ca sa fii sigura. Oricum si eu il mai iau in brate pe flacaul meu uneori desi el e mare dar totusi nu rezist tentatiei de a-l lua in brate din cand in cand.
JulyMorning, nu stiu ce sa-ti spun de dry test. Poate e vorba totusi despre triplul test si s-a facut undeva o greseala de scriere/exprimare...
Freshanana, despre dormitul pe burta pot sa-ti spun ca la mine a devenit posibil la prima sarcina pe la 12 sapt. iar acum, la a doua vad ca deja pot sa dorm pe burta.
Acu' va urez o zi superba tuturor si s-auzim de bine!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
9+
iata minunea 2
teomaria spune:
Buna , fetelor!
Aseara n-am mai intrat si-mi cer scuze.
Am fost la eco si mi-am vazut buburuza, dar activitatea cardiaca nu era perceptibila, a zis dr. ca e mai micut conform ecografului 5S si 6 zile (in loc de 6S si 3 zile)si sa nu-mi fac griji ca in general dupa 6s sau 6,5S se aude bine.Am gasit si asta pe net si m-am mai linistit" Saptamana a 6-a de sarcina:Inimioara lui incepe sa bata. Nu va descurajati daca bataile nu pot fi ascultate inca. Aceasta se intampla de obicei mai tarziu. "Stie cineva de la ce vine prescurtarea LCP=3,2mm (eu banuiec ca inseamna Lungime Corp P...).DSO=23,5(Dimensiune Sac Ovular??)Asa-i???
vdrag, bine ai venit printre noi si o sarcina usoara iti doresc!!Poti sa-mi spui daca varsta sarcinii si ce s-a vazut la eco sunt in concordata sau difera nr. de saptamani/zile??![]()
In legatura cu pisicile si mie imi e cam frica.Eu stau la casa in aceeasi curte cu socrii si la ei sunt vreo 5 pisici si mi-s tare dragi , numai in brate le tineam cand intram la ea in casa.Dar stau si ma gandesc ca si la celelalte sarcini am avut pisici (pe-atunci nu stiam de toxoplasmoza)si mai gaseam cate una dormind si-n camera mea si n-am avut nimic;dar erau invatate sa-si faca treburile numai afara.
MMimi, am vazut ca tot 6S ai ; ai fost le eco?
denyy10,freshanana bine ati venit printre noi si o sarcina usoara va doresc!
andy_galro, imi pare rau ca nu s-a vazut nimic , poate ca intr-adevar ai ovulat mai tarziu sau nu era un eco performant.Te-asteptam azi cu vesti bune si ma rog la DD sa nu fie SEU
maria2004, maricar va asteptam cu vesti de la eco.Sa-mi spuneti si mie cate saptamnani arata la voi ecograful, va rog.
maricar, ,la a2a sarcina baietelul meu avea 10 luni si il tineam mult timp in brate , drept pentru care sarcina s-a cam lasat si-am purtat-o jos.
Am si eu o rugaminte la fetele care au auzit inimioara deja sa-mi spuna exact cate sapt/zile aveau???Pliiissss!!!![]()
Pupici dulci 
MON BEBE
6+
www.onetruemedia.com/shared?p=362c001f0a8cfa674179f9&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
a3a minune
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
monica_dicut spune:
Claudia da nu m-am suparat fetitza. Departe de mine gandul asta. Eu am zis doar ca nu am alungat-o ci ca o dusesem la mama ca sa nu stea singura acasica. Si nici nu am de gand sa o fac. Eu as pupa-o si in botic (mai ales ca e murdar) daca as putea
ca mi-e draga de mor. Stiu totusi ca nu e bine. Oricum , sunt atatia copii care s-au nascut si au crescut cu animale, asa ca nici nu ma gandesc sa nu am animal in casa.
POZNICI CU NOI
7+
EL NINO
gabytta spune:
Buna ziua fetelor!! Ma numesc Gabi, am 29 ani si vreau sa intru si eu in grupul vostru mamici de august -septembrie.MS
oanasm spune:
teomaria noi am vazut inimioara la 6s 1z....data viitoare sunt sigura ca vei vedea si tu inimioara! 
denyy welcome to board!
Oana
9+ 
o noua viata