Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Neata !
M-am trezit de dimineata cu niste sangerari care s-u oprit pentru moment, dar sunt foarte, foarte speriata. La ora 13 am programare la ecograf, sa vad ce se-ntampla. Mi-e foarte teama! Voua vi s-a intamplat? Ati avut dureri, crampe? Doctorita ginecolog a zis ca nu se poate pronunta pana nu vede ecografia, dar nu m-a incurajat foarte tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Maricar, nu ai luat nimic de sustinere? In cate sapt esti? Era sange sange? Nu vreau sa te descurajez, e totusi bine ca s-a oprit. Durerile foarte tari si sangerarile nu sunt ok.
Repet, e bine totusi ca s-a oprit si e foooooarte bine ca te duci imediat la dr. MULTA MULTA BAFTA !!!! Iti tinem pumnii sa fie totul ok.

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata!!va pup pe toate
Maricardoamne ajuta sa fie bine..mergi cat mai repede la doctor sa vezi ce zice; dar daca sangerarea s-a oprit si eu zic ca e semn bun..tinem pumnii sa fie bine
Abia diseara ajung si eu la doctor..abia astept
Va pup si va doresc o zi linistita

+6+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata fetelor! Ai sunt mai linistita , ieri eram foarte speriata dar mi-a mai trecut...vedem diseara ce zice alt doctor.
Maricar te asteptam vcu vesti bune!!!!!
Va pe toate !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

maricar am patit la fel ca tine acum o saptamana
am fost la dr ginecolog si mi-a recomandat sa stau in pat cateva zile si sa iau 2 medicamente pt mentinerea sarcinii
si sa merg la ctrl din 2 in 2 saptamani
iti tin pumnii sa fie totul bn pt bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, fetele!

Maricar stai linistita, daca s-a oprit sangerarea e foarte bine. De asemenea e important sa nu ai dureri. Si eu am avut o sangerare in saptamana 6, a durat cam jumatate de zi si a doua zi la eco s-a vazut activitate cardiaca si totul ok. Apoi am mai avut de 2 ori sangerari, destul de mici. Doctorita mi-a zis ca e ok daca nu e cantitate mare si se opreste singura. Curaj si fruntea sus!

Si eu ma duc astazi sa vedem daca pot face o ecografie, sa fiu eu linistita si sa scot gargaunii . Va anunt mai pe seara rezultatele.
Apropo, in s12 mi-a zis doctorul ca trebuie facut morfofetala (ceea ce stiam) si tot atunci mi-a zis ca imi va da de facut Dry Test-ul... din prezentarea de pe pliantul de Medsana am inteles ca este un fel triplu test.. adica testeaza pentru sindrom down, hipoacuzie si inca ceva... fibroza chistica parca. Testul costa 500 de lei... si se face cand cobor de la eco.. deci o sa ma coste ziua aia cam scump . A auzit careva de acest test? Stiti daca e ceva mai precis decat triplul test care am inteles ca da rezultatul in procente si nu e prea... precis...

_
Our future determines our past
Bebelina de S8+

Mergi la inceput

Mama mia. Io nu am auzit de dry test... 500 de RON???? Ma voi interesa.

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Sunt in saptamana a 8-a. Nu, nu a fost o sangerare mare, dar m-am speriat foarte rau, mai ales pentru ca la prima sarcina n-am patit asa ceva.
De dimineata am sunat-o imediat pe doctorita mea si mi-a raspuns cu calm la toate intrebarile mele. Nici nu m-a speriat, dar nici nu m-a incurajat. M-a sfatuit sa merg la ecograf, sa vada ce se-ntampla. Eu aveam programare la o doctorita buna la ora 16, dar nu mai pot astepta atat, asa ca am sunat la o alta clinica si m-am programat la alt medic.
Sunt super ingrijorata, mai ales ca azi ii fac celui mic vaccinul de 1 an si exact asta imi mai lipsea.
O sa va scriu dupa ce vin de la medic.
Multumesc mult pentru incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Da, monica, asa scrie in lista de preturi de la Medsana, unde o sa fac testul. La care se mai adauga si pretul la morfofetala care e mai sscump decat o eco obisnuita...
Pe net nu am reusit sa gasesc decat inca un topic in romana, in engleza nici atat nu gasesc ceva. Sunt ceva informatii despre testari pentru sindrom down in saptamanile 11-15, dar nu scrie clar ca s-ar numi dry test. Deci is in ceata un pic. Daca afli ceva, de pe undeva, poate ne zici si noua.

_
Our future determines our past
Bebelina de S8+

Mergi la inceput

maricar, tinem pumnii sa fie totul ok. Si va fi

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput