Mamici de septembrie - octombrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

gaby bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!
musette la 7s cu siguranat vei vedea inimioara!
eco de trimI eu stiu ca se face intre s11 si s13..
cristina tinem pumnii pe joi, sa fie totul ok cu bb!
andy ce bine ca e totul ok! macar te-ai linistit!
bitza si eu sunt fff balonata, mai ales seara! arat de park as avea vreo 4 luni de sarcina!
MJ bine ai venit! da-ne te rog si data nasterii si data ultimei menstruatii! ...aaa....primele 10-12 mesaje sunt moderate..asa ca nu apar instant...scrie repede cele 11 mesaje!

Oana
9+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

V-am scris ieri ca m-am trezit si aveam o sangerare care ma ingrijora. Am fost la ecograf si am avut o MARE surpriza neplacuta: sarcina mea parea cu 4 saptamani mai mica decat stiam eu. Adica nici nu se vedea. Concluzia medicului a fost ca ori ovulatia a avut loc mai tarziu decat calculasem eu, ori e o sarcina oprita in evolutie. Mi-a spus sa revin peste 10 zile.
Asa ca nu-mi ramane decat sa astept...si e cumplit!
Doctorita ginecolog mi-a prescris Duphaston, cate 2 pe zi, seara.
Sunt cu moralul la pamant! La asta chiar nu ma asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maricar imi pare nespus de rau...poate totusi ai avut ovulatie
mai tarziu...iar daca nu....probabil era ceva in neregula cu bb, si natura si-a urmat cusrul...suntem alaturi de tine! te si te imbratisez!

Oana
9+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata dragele mele!!
Aseara nu am mai fost in stare sa intru intrucat am ajuns f. tarziu de la spital si eram rupta de oboseala. Sunt tare fericita..am facut aseara echo si l-am vazut pe bebe..am 6 saptamani si 4 zile, el masoara 6mm si activitate cardiaca din plin
Mi-a dat de facut analize de sange..cele uzuale si bineinteles ca trebuie sa ma programez de pe acum la cele 2 ecografii importante (cea de la 11 si 20 de saptamani)..o sa incerc sa sun azi pentru Herghelegiu..insa sunt cam sceptica ca voi gasi ceva liber.
In rest sunt ok..tot fara greturi sau stari neplacute..ci doar oboseala si sani durerosi.
maricarofff imi pare atat de rau...dar poate nu e nimic pierdut si doar a fost o ovulatie tarzie..sa stii ca starea de optimism in astfel de situatii ajuta...doamne ajuta sa fie bine
cristinabafta multa pentru joi..tinem pumnii stransi
Pup toate fetele si numai bine va doresc..sa auzim doar vesti bune

+6+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza burticoase dragi.

Maricarsincer imi pare rau dar incearca sa gandesti pozitiv pt ca mai mult ca sigur ai avut ovulatie tarzie noi suntem alaturi de tine.

Mariafelicitari pt inimioara

onutza ce faci? cum te simti?

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neatza burticutzelor,

Maricar gandeste pozitiv si in felul asta il ajuti si pe bebe si pe tine... noi toate gandim pozitiv si in felul asta vom atrage toate energiile pozitive asupra ta!!! Doamn ajuta sa fie o alta larma falsa!! (asa cum au mai fost la noi in odisee)

O zi buna sa aveti burticutelor!

5+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Oanasam

Maricar sper din suflet sa nu fie nici o problema!Tinem pumnii!

Azi merg la eco!Am mari emotii!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata Fetelor,

M-am hotarat,vreau s ma treceti si pe mine pe listuta. Am 5 saptamani deja, uratii nu dau niciun semn, deci sunt gravi! Am incercat o echo tranvaginala vineri, la 4 spatamani si 2 zile, si nu s-a vazut nimic. Mult prea mica sarcina!

Iata si datele mele:
DN:02.02.1980
UM:26.12.2007
DPN:02.10.2008

Va pup si... sa fie cu noroc!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Maricar, multa bafta sa fie bine! Ramai optimista, e ceea ce poti face cel mai bine pentru bebele tau!

5+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Codrutza, ma bucur ca te-ai hotarat si ca esti optimista asa te vreau. Prin urmare bine ai venit, sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen

musette si tin pumnii strans strans. O sa fie totul bine si o sa te linistesti dupa aceea, ai sa vezi.

POZNICI CU NOI

7+

EL NINO

Mergi la inceput