Puisori de mai 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alycia Dori va primi o masina :)))) evident caci altfel nu ar avea farmec si un trenulet electric pe sine. Ramane sa vad daca reuseste tati sa ii faca pana atunci un montaj ceva ca numai sinele alea insirate peste tot imi lipseau.
De sarbatorit inca nu m-am decis pentru ca pica in saptamana de dupa Pasti si sotul meu e liber iar la mine la lucru nu se stie nimic...asa ca inca nu am reusit sa fac ceva planuri.
Distractie faina in concediu!

DanaMario cum a fost plecata in delegatie?

Danad si asta stie cifrele. Am vazut ca aici la camin fac si ceva matematica. Cu literele nu prea se omoara.

Aici plouaaaaaa dupa ce cateva zile a fost o primavara superba.
Vreme de facut copii:)
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Am aparut si noi din vacanta. A fost foarte frumos, da parca si 10 zile pare putin.
Mai prost e ca aici tot e frig si urat:(( Si m-am speriat cand m-am urcat pe cantar cand am ajuns acasa:)))
DanaMario daca vrei poze si informatii te rog sa imi trimiti adresa de email ca nu am cum sa pun pozele pe public ca sunt prea multe.
In orice caz noi am mers pana la urma la un alt resort, oferta de la cel original. Daca ramai hotarata pe ala iti trimit detalii.
Iar dac anu ati fost in Mexic, parca mai degraba l-as recomanda. Discutam daca vrei.
Aalina, pai ce mai astepti?:)) Noi nici acum nu cred ca am avut prea mult noroc, caci asa cum era de asteptat m-am trezit cu musafirii la plecare. Ca doar calculasem, nu?:(((
Si al meu stie cifrele si literele toate, sa le citeasca, sa le scrie. Isi scrie numele lui si alte cateva (al meu si al unor prieteni). Da cand il pun sa scrie pe cate o felicitare trage un scris, mama mama:))
SI nici macar nu putem spune ca e meritul nostru. Pe mine ma scoate din minti de cand am venit din vacanta ca e numai miorlait, orice spune e pe ton miorlait. Nu stiu ce sa ii fac sa inceteze.
In rest si eu ma pregatesc de ziua lui, drept pt care cred ca nu fac nimic de pasti ca nu ma pot concentra pe mai multe deodata. Plus ca am o leneeeee….
Alycia noi personal nu cred ca ii luam mai nimic important caci ii facem ziua la un loc de joaca si costa ceva, plus ca primeste destule de la prieteni si nu mai sesizeaza:))) Am luat o carte pt un joc din ala care citeste singur:)) cu matematica, si mai vad eu. Apoi ma gandeam la role da tati nu prea e de acord.
Ai vostri merg pe bicicleta fara roti ajutatoare? Ca mi-e frica sa I le scoatem. Ii ziceam sotului ca eu nu merg cu ei cand o sa le scoata:))
Danad cand va mutati?
Parpa mama unde te-ai ascuns? Ange tu?

Hai numai bine tuturor

Mergi la inceput

Noi inca nu am iesit cu bicicleta anul asta dar tati tot asa spune ca trebuie scose rotile ajutatoare. Eu am declarat ca la faza asta o perioada nu o sa merg cu ei pentru ca am mila de neuronul meu. Pe acelasi motiv inca nu ii iau nici role desi pe el il tenteaza.

Daiopri ma inscriu la faza cu lenea. Cat despre ce astept...sa vina :) si sa ma apuc de treaba dupa aia. Sau stau si ma rog sa nu mai vina... inca nu imi e foarte clar ce astept deci :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Iaca am venit si eu cu o "brosha" noua, asa-mi trebuie daca ma bag in vorba acolo unde stiu ca nu ma pot abtine.
Noi ne pregatim de aniversare, am rezervat vaporashul la Mc Donald's pt 28 apr. la ora 18 si tiparesc invitatii sa le dea Ilinca la gradinita cui vrea ea.
Saptamana viitoare suntem la expozitie, avem standuri si la Romcontrola si la Exposecurity, asa ca nu prea cred ca scap de stat la stand, zambit frumos si dat explicatii tehnice clientilor.
S-au gasit si astia chiar in saptamana mare cand tot omul are treaba acasa nu sta pana seara la munca. Sper sa ma aleg cu vinerea viitoare libera, macar atat.
In rest Ilinca si-a primit deja cadoul de la noi, i-a luat tati un rucsac din ala cu role, casca si altele pt protectie si a fost tare fericita primele zile, ar fi dormit cu ele noaptea. Din pacate sau din fericire pentru mine ca am scapat de iesit toata ziua afara cu rolele, incantarea si interesul a scazut mult, cred ca a si uitat de ele. Acum cred ca asteapta alt cadou de ziua ei.
Problema e ca nu vreau sa mai fac achizitii ca mi-e groaza de cate o sa am de impachetat.
Pe la mijlocul lui Iunie speram sa ne mutam, adica cel tarziu pe 20 trebuie sa eliberam apartamentul. Cred ca o sa-mi fac ziua pe camion, calare pe boarfe .
In rest.. aici am avut o saptamana ploioasa si rece dar sper ca de azi sa se indrepte. De 1 mai am luat bilete la Albena, 3 nopti 365 Euro toata familia 4 stele all inclusive. Cred ca am facut o afacere buna macar sa tina si vremea cu noi.
Gata, va pup ca am de lucru si iar uit sa plec acasa ca ieri.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

gata fetelor, totul e pregatit maine plecam hai hui prin Europa 10 zile,doar eu si sotul fara copilasi...oricum ei nu sunt incantati de vizitat castele si muzee asa ca lor le rezerv vara cand o sa-i ducem in CROATIA la balaceala..sper sa-i gasesc ceva lui Mircea pentru ziua lui la outle-tul de langa Budapesta, am auzit ca e mai grozav ca Pandorfu-ul de langa Viena si la pret si la calitate...singura mea grija e ca nu cumva sa se imbolnaveasca asta miku si sa faca vreo figura urata, dar am asigurat-o pe mami cu medicamente pt toate variantele posibile plus ca-mi activez rooming-ul asa ca la nevoie o sa dau consultatii on line(sper sa nu!!!!)...o sa fie 10 zile de vis...abia astept sa ajungem in Praga, am auzit ca e f frumoasa si i se mai spune Parisul Estului..orasul celor 100 de turnuri ...va pup.. si Dana D pentru ca voi o sa fiti primii sarbatoriti va spun de pe acum petrecere frumoasa si LA MULTI ANI!

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Multumesc Alycia si distractie placuta, drum bun si sa aduci poze multe sa vedem si noi frumusetile.
Fetelor eu aseara am trait o aventuta teribila de care nu am mai avut parte si sper s anu mai am parte toata viata.
Prietena cea mai buna a lui Ilinca a fost lovita de o masina pe o alee chiar langa parculetzul unde ne facem veacul in fiecare dupamiaza. Ilinca si Simonica erau dincolo de alee umblau dupa niste pisici cand o masina venea sa parcheze ca acolo nu erau decat locuri de parcare, drumul fiind infundat si foarte ingust. De fapt cred ca ala e un trotuar pietonal dar daca oamenii si-au facut parcari pe marginea parcului ala e singurul drum de acces la parcari.
Stiam ca fetele sunt dincolo de alee si vedeam cum vine masina aia cu prea mare viteza dar eram la o distanta de vreo 15-20 m vreo 5 mamici pe o banca. La un moment dat am auzit scartait de frane si o bufnitura puternica.. Nu stiou cum am rupt-o la fuga spre locul ala disperata ca o sa-mi gasesc copilul mort sau cine stie in ce stare. Ilinca statea stana de piatra dincolo de alee si tremura speriata, Simona s-a sculat de jos si a rupt-o la fuga disperata in parc unde a prins-o in brate una dintre mamici si a incercat sa o linisteasca.
Era julita pe tot obrazul si urla cat putea, am cre4zut noi ca doar de sperietura si am rasuflat usurate si i-am multumit lui Dumnezeu ca copila e constienta si merge. M-am repezi ca un uliu la soferul ala si am urlat la el ca o nebuna, nu eram eu insami in momentele alea. L-am acuzat ca a venit cu viteza prea mare acolo unde nu e strada de circulatie auto iar el ne-a acuzat ca stam pe banca si nu supraveghem copii si imi tot arata urmele de frane de pe trotuar. Apoi mi-am dat seama ca urmele alea erau dovada faptului ca el circula cu viteza unde nu era locul potrivit. Mai tarziu am simtit ca ma doare in gat si abia atunci mi-am dat seama cum am urlat la omul ala.
Am studiat-o pe Simona cat am putut sa evaluam situatia si am observat ca sa tine de o manutza, in rest plangea cat putea ca nu vrea la doctor dar toata lumea am fost de acord ca trebuie dusa la spital pentru investigatii.
L-am chemat pe Ovidiu sa se duca cu ele la spital ca sotul prietenei mele lucreaza la o televiziune si avea emisiune in direct, deci nu putea fi deranjat si oricum era prea departe.
La spital au descoperit ca are mana fracturata si ai facut mai multe investigatii ca inteleg ca din cauza adrenalinei nu simti durerea si poti sai leziuni pe care nu le simti asa ca le-a oprit si peste noapte.
Plecasera si nu ma puteam opri din tremurat iar Ilinca era atat de cuminte si statea lipita de mine ca mi-am facut griji si pentru ea ca toata actiunea s-a intamplat sub ochii ei.
Nu pot sa uit cum am alergat spre masina nestiind pe cine o sa gasesc acolo intins pe jos, imaginea asta nu mi se sterge din minte.
Prietena mea Gianina e si mai shocata si e de inteles, si ea la fel, nu-si poate scoate din ochi imaginea copilei alergand spre masina si zgomotul loviturii.
Nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat mai rau si ca Ilinca e bine.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!
Nu am mai intrat de foarte mult timp pe DC.
ANGI,ma bucur ca plecati in plimbaruri..dar ma gandesc cu groaza cati bani se cheltuie....Eu una inca nu am un astfel de standard.
Deocamdata am rezervat locul de joaca pentru Stefan pentru 31 mai.Mancarea ne intereseaza pe noi...si o sa iau pizza atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.Drept cadou i-am si luat role,pentru ca-si dorea.O sa i le dam atunci de ziua lui.
Dana..si sotul meu a fost ieri la Exposecurity,ca e in domeniu.Nasol la voi in Bucuresti cu traficul de acolo.Eu una nu m-as muta in Bucuresti.....niciodata.Am cunostinte care isi cauta servicii in Buc pentru a se muta acolo.Ma oboseste aglomeratia aia.

In rest..ne pregatim de vacanta de Pasti.Vreau doar sa ma odihnesc.Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Fetelor Sarbatori Fericite!

La multi ani Ilinca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hristos a Inviat!
La Multi Ani Ilinca! Sa cresti mare si sa ii bucuri pe parintii tai. Danad mare sperietura. Bine ca totul e bine. Si eu am un stres continuu cu chestii de genul asta caci al meu e tare nastrusnic. Am uitat sa va povestesc cum era sa-l pierd in aeroport cand ne intorceam. Am dat bagajele cele mari si ne dadea cucoana aia biletele, cand ma uit ia baiatul de unde nu e. M-am uitat in toate directiile, nimic. Am crezut ca mor. Cand colo el, grijuliu nevoie mare, se dusese sa urmareasca linia sa vada unde ne iau aia bagajele. Nu zic, ca l-am lasat sa vedem ce face si se cam speriase cand a vazut ca nu ne mai gaseste nici el.
As vrea sa urez tuturor sarbatoritilor nostri LMA cu sanatate si nazdravanii, caci nu stiu in ce masura o sa reusesc sa transmit la fiecare in parte, caci o sa mai fiu plecata.
Asa ca sa ne traiasca copilasii dragalasii si sa ne mai intalnim aici sa ii sarbatorim in fiecare an.
Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

La multi ani Cristian!
La multi ani Mircea!

Sa cresteti mari!

Mergi la inceput