Puisori de mai 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
alycia spune:
Gata...a trecut concediul al naibii de repede...a fost superb, acum ne pregatim de petrecere..MIRCEA de cand s-a trezit ma tot intreaba la ce ora sosesc musafirii.I-am facut un tort cu Spiderman (preferatul lui) si am reusit sa-i gasesc la SCS in Viena un costum de spiderman cu muschi ,cred ca o sa fie foarte incantat(sper!)va pup acum si petrecere frumoasa si voua Cristian, la multi ani si sa fiti sanatosi si voinici!Apropo...Daiopri fi sigura ca nu o sa va pierdeti bagajele ..aveti paznic de nadejde...va pup!
Mulumim de urari Aalina..
Alycia si cei doi flacaiasi!
dana d spune:
Buna mamici!
Tocmai ne-am intors si noi dintr-o minivacanta pe litoralul bulgaresc.
Nu stiu cum putem sa ramnanem de caruta in prea multe domenii dar mai ales in turism. Bulgaria ne-a luat-o mult inainte la turismul de la malul marii, si doar e vorba de aceeasi mare, aceeasi clima..
Multumim pentu urari, am petrecut aniversarea celor 5 anisori la Mc Donald's impreuna cu 10 prieteni, mai mult prietene. S-au simtit bine, s-au distrat, iar eu am scapat fara balamuc in casa. Am si niste poze dar nu am apucat sa pun in album, am poze si de la mare dar nici nu le-am descarcat.
La multi ani Mircea si Cristian chiar daca cu intarziere, va doresc ce le doresc si fetelor mele: o viata frumoasa si implinita.
La multi ani Dori pt maine, sa fii sanatos si sa te bucuri de copilarie.
Nu-mi vine sa cred ca a mai trecut un an si iar a inceput seria aniversarilor, iar noi imbatranim....pe mine aproape m-a intrecut Alexa la inaltime.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
alycia spune:
La multi ani Dori!
La multi ani Francesca!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Dana_d pe mine m-a intrecut de anul trecut Andrei in inaltime, are 1,76 si 42 la picior. Deh traieste pe picior mare domnisorul "buletin". Acum vin tezele nationale sa vad ce branza o sa faca de data asta, ca cu invatatul tre sa-l imping mereu de la spate.Sper ca Mircea sa fie mai constincios decat Andrei la scoala.
La cei 5 anisori impliniti Mircea are 1.20 inaltime si 25 kg.I-a placut mult cadoul primit,toata ziua acum ne imbracam si dezbracam de costum . Ai vostrii se imbraca singurei?
Dana D asteptam poze de la party...
pupici tuturor si petrecere frumoasa celor care isi aniverseaza ziua de nastere!!!
alycia spune:
am pus si cateva poze cu nastrusnicul spiderman...
flacaii mei:http://community.webshots.com/user/Penciu
Aalina spune:
La multi ani Francesca!!!
Noi am petrecut 3 zile. Si in wk urmator mai facem o tura. Eu una m-am saturat de facut torturi :))) Dar copilul a fost incantat ca a avut el invitati, la fel cum i-a placut si ca am fost intr-un loc de joaca. Plus ca la gradi trebuia musai dus tortulet...
Dori s-a bucurat ca a primit role (si acum in parc mai am o grija sa il car pe role). Mare trecere au avut masinile, ca de obicei, si trenuleul pe care il astepta. Isi mai ocupa timpul mult cu un joc de construit diverse. Astea mereu l-au incantat.
Sper sa pun poze cat de curand.
Alycia super costumul :))) Si posesorul. Dori se imbraca singur cand nu ii e lene si ma chiama sa il ajut :))
Danad pe mine de ziua lui Dori m-a incurajat sotul meu zicand "la anu' se duce la scoala draga"...asa ca...
Fetelor multumim de urari!
Va pup
alycia spune:
La multi ani Francesca!Petrecere frumoasa, sa cresti mare si ssanatoasa!
Aalina sa sti ca io chiar ma ingrozesc, cum mai sa-i dam deja la scoala???cand naiba a trecut timpul?Sincer nu stiu daca il dau la 6 ani la scoala,mi se pare ca i fur din copilarie..asta nici gradinita nu a facut-o calumea ca a fost tot bolnav.
Ce fel de joc de construit i-ai luat lui Dori?lego....sau ce?Cred ca i-ar placea si lui mircea...joc de construit.
Fetelor voiam sa va intreb ce faceti cu mormanul de jucarii care se aduna si se tooot aduna?Aalina voi mai aveti loc de atatea masinute?
Dana_d cum stati cu pregatirea pt tezele nationale?Al meu in loc sa traga tare ca mai are o saptamana, mi-a venit acasa si mi-a zis ca l-au selectat in nu stiu ce echipa de pompieri si acum pierde timpul cu antrenamentele pt chestia aia...i se rupe in 14 de tezele nationale..offf..baietii astia...(sau cel putin al meu!)
flacaii mei:http://community.webshots.com/user/Penciu
dana d spune:
Francy, la multi si frumosi ani! Si nu ne uita de tot mami Lumy. Vezi ca esti datoare cu un telefon.
Alycia, lasa mai, mai bine asa, fie-mea se da d eceasul mortii ca vin tezele, nu poate dormi de grija. Nici asa nu-i bine, dar las aca trec ele si vine vacanta cea mare iar la anul 6 teze
Ilinca are 110 cm si vreo 20 kg, din punctul meu de vedere e perfecta, cineva trebuia sa spele onoarea familiei de grasane.
Hai ca incerc sa arunc acum cateva poze in album unele plimbate de la mine la Adita si acum inapoi la mine la serviciu.
Fetele mele
parpalak spune:
Intru scurt de tot, ca nici sa citesc n-am timp, sa zic La Multi Ani la puii mici si iubiti si numai de lucruri bune sa aiba parte-n viata!
Va pupa mama.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
dana d spune:
Gata, am pus cateva, vedeti ca am scris si niste explicatii mai jos sub poza. Mai pun cateva si de acasa.
Aalina, cum la anul ii dam la scoala? ii dati la 6 ani? Eu nu.
Fetele mele
Aalina spune:
Alycia am pus ceva poze din care sa se vada jocul ala.
La noi nu prea se aduna jucariile pentru ca pe masura ce le-am cumparat Dorian le-a stricat si le-am aruncat. Masinile mai mari le are inca si alea sunt insirate la el in camera. Mai are rafturile pe care isi tine jucariile si i-am mai luat cutii de plastic in care sa isi tina chestiile mai mici sa nu le vad insirate. Se poate juca cu orice dar regula este ca seara trebuie sa le stranga...chiar daca le pune la gramada in cutie da eu sa nu ma impiedic de ele ca le arunc. O buna parte mai are la tara iar cele ce le avea cand era mai mic le-am mai dat .
Dori are 120 cm si 24 kg.
Fetelor eu nu stiu cum va fi cu scoala. Parca nici nu l-as tine pana la 7 ani jumatate...
Va pup.