Puisori de mai 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Dana_d frumoase pozele, se pare ca s-au distrat pe cinste.Si ce mare a crescut Ilinca!!!
Aalina esti sigura ca Dori are doar 1.20?Mie mi se pare asa de inalt in poze...si taree mai e rumen la obrajori...cred ca petrece mult timp pe afara...Am vazut jocul despre care scriai...cautam si eu ceva de genul ala pe aici..insa deocamdata nu am vazut...iar cu torturile alea mi-ai facut o pofta ca e musai sa imi cumpar acum ceva dulce..mi-a ramas gandul la ele...

Alycia si cei doi flacaiasi!

flacaii mei:http://community.webshots.com/user/Penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Vreau sa-l vad si eu pe Dori, unde il vedeti ca eu nu gasesc albumul.
Am mai pus cateva poze de la ziua lui Ilinca.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dana uite aici:
http://community.webshots.com/user/aalinador

Ce mari sunt si copilasii lui adita.

Alycia mie asa imi iese la masuratoare :)) El in week-end sta la tara numai pe afara si pe dealuri caci tare ii lipseste perioada petrecuta asa. Acum e atat de rumen ca a stat in vacanta o saptamana acolo si l-a si prins soarele.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

LA MULTI ANI la toti copilasi de mai.

M-am uitat la toate pozele intr-adevar e o incintare sa-i vezi cit de mari au crescut.

Parpalak iti raspund si aici in caz ca nu primesti mesajul de pe messanger Confirmarea e DA

Mergi la inceput

La multi ani Alex!!!
Sa cresti mare si voinic,.

Mergi la inceput

La multi ani Emma!
La multi ani Robert!

Mergi la inceput

La multi ani Josh!!

Mergi la inceput

La multi ani josh!!!Sa cresti mare si sanatos!!!
Mircea e pescuitor de virusi...dupa 4 zile de gradi a racit din nou!!!...nu rezista mai mult de 4-5 zile si se imbolnaveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Multumim de urari.

O sa pun citeva poze pe web de la petrecerea de ziua lui care a fost simbata.
Lui i-a placut a alergat , s-a jucat (cel mai mult cu Paul) la un loc de joaca iar acum simbata mergem la ziua lui Paul.

Lui i-a placut mult de tot mie nu prea a fost prea mare agitatie, prea multi copii si acasa prea multe cadouri de despachetat mi-au facut casa depozit :)

La Multi ani la ceilalti Puisori de mai care inca nu si-au serbat ziua.

Alycia stiu ca ai tot incercat sa-i dai lui Mircea diferite tratamente de intarirea sistemului imunitar dar ai incercat si cu " tunctura de echinaceea si goldenseal" la noi a mers asa bine nu a fost racit nici macar odata in iarna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA tuturor copilasilor! Celor care s-au sarbatorit si celor care urmeaza.
Eu nu am reusit sa pun poze inca dar cu prima ocazie.
DanaMario asa si la noi, s-au distrat copii minune dar eu ies ametita de acolo.
Noi suntem numai pe fuga, si nu stiu cum da nu imi ajunge wk si pace. Ajung tot obosita lunea la servici.
La sf lui iunie ne vine si noua iar bunicul, si poate atunci mai reussesc sa ii gasesc si alte activitati motanului.
Intre timp incercam si noi sa mai facem ceva miscare, am mai jucat tenis, l acare l-ampus la incercare si pe baiat si tare s-a mai amuzat:) Acu ma bate gandul sa il inscriu la lectii de tenis, ca mai greu cu ascultatul de noi:)
Noi inca asteptam primavara, ca tare rece si aiurea a mai fost pana acum. Mi s-a dus is bronz si tot pana am sansa sa imi scot cotonoagele batrane la aer:))
Parpa mama da tu ce tot trebaluiesti pe acolo de nu mai dai si pe la noi?
DanaMario mai mergeti in vacanta?
Eu acu ma gandesc sa incerc o vizita la vara prin Mtl cica sa ii aratam bunicului:)
Vazut poze tare frumoase de copilasi. Astept si pe celelalte:))
Ce sa mai zic avem copii mari, desi al meu vrea sa fie mic, caci a vazut un baietel cand era alaptat si vrea si el:))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput