Puisori de mai 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Aalina, a fost bine. Numai ca tare mult de mers cu masina.
Si numai ce m-am convins de "frumusetile" bc-ului. Nu stiu ce tot zic astia ca "vai, ce sa mergi in vacanta in alte parti, intai sa vezi in BC cat e de frumos", ca drept sa zic nu vaz mai nimic impresionant:(
Baietii mei au fost bine, motanul al mic a zis ca "intr-o zi nu ai fost acasa":))
Al batran a facut fata cu brio, numai cand am venit i-am gasit certati:)) Desi aici e si nitel vina mea, ca eu inca ii dau eu sa pape motanasului, ca deh, pe cine sa alint si eu, plus rabdarea mea limitata, si cand taica-sau l-a pus sa manance singur va dati seama ca a fost fara succes. Drept pt care tatal a aruncat mancarea la gunoi (??? Ca doar nu o facuse el:))) iar baiatul bocea ca i-a aruncat mancarea si el vrea sa manance:))
Eu sunt tare "fericita" de eveniment ca daca nu ii dadea prin cap lui al mic sa arunce mancarea in loc sa manance, acuma stie ce sa faca:(( Noroc ca el parea marcat de eveniment in sensul ca il deranjeaza ca I se arunca papa. Stiu si eu ce o fost in mintea sotului….
Acuma astept cu drag vacanta. AMR 2 saptamani. Yeiii
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pai Daiopri, asa ai plecat, fara "instructiuni de folosire"? :)
dana d, bravos pentru mica harnicutza. Daca te hotarasti sa schimbi metoda de disciplinare, iti tin pumnii sa ramii consecventa cu ea, ca altfel copiii or sa creada ca-i o faza de-a ta si-o sa astepte sa-ti treaca.
Aalina, vacantza placuta - vacantzuieste si pentru mine! :)
ange, La Multi Ani sanatosi si fericiti mai!
alycia, tinem pumnii sa mearga tura a doua la gradi mai bine. Oricum, a mai trecut sezonul de raceli, poate scapati si voi mai usor pin'la iarna.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Daiopri, sotul tau a procedat corect...hiihih..asa copilul stie ca cu el nu e joaca atunci cand e vb de mancare..cu el nu cred ca o sa mai faca mofturi...de multe ori stau si ma gandesc acum ar fi trebuit sa fac asa..insa inima de mama...nu ma lasa...se pare ca la soti e mai usor...
parpa din pacate iar "am comis-o" mircea numai bine ce de 5 zile e bolnav si nu prea are de gand sa se potoleasca...gat rosu, febra, muci , tuse la greu...

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pe Dori il apuca ordonatul numa daca stau cu gura pe el. Ce ii cer este ca dupa ce isi imprastie jucariile in toata camera, seara inainte de culcare sau cand se apuca de altceva sa le stranga. In rest cand fac eu curatenie s-a trecut pe lista la sters praful...si il sterge cu atat elan, chiar mai bine decat mine, asa ca i-am cedat activitatea :)))

Daiopri prima plecare e mai grea :))) La restu' incepe sa iti placa. Distractie faina in vacanta.

Parpalak m-am "vacantuit" pentru tot anul. Adevarul e ca eu in Iasi ma simt atat de bine ca ma ia cu rau cand tre sa plec...

Alycia sanatate multa.

In rest noi suntem ok, lucru si iar lucru...dupa o perioada in care aveam chef acu' sunt iar in faza de nu am chef de nimic...o fi de la primavara... Ma bucur ca Dori s-a adaptat tare bine la camin si cu programul de acasa. Se pare ca virusii de oras sunt mai "fraieri" ca aia de la tara ca pana acum nu ne-au rapus. Sper sa o tinem tot asa.
Fetelor si imi e o lene...
Aici e soare de cateva zile asa ca noi am deschis sezonul de gratare...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Aici ploua si e summit. Fetele vor sta acasa singurele ca mama are niste probleme si se tot plimba pe la doctori. Eu sunt si voi fi singura la serviciu toata saptamana, sa vad cum voi reusi sa ajung maine si poimaine ca in oras e jale mare.
In rest am capul mare de cifre si tot n-am terminat actele dar am luat o pauza ca nu ma mai pot concentra si am de reperat o greseala in balanta undeva. De maine sper sa respir si eu si sa mai frunzaresc dc-ul.
Mai, ai vostri stiu literele, cifrele? Ca Ilinca am vazut ca stie sa-si scrie numele si mama, tata, stie cifrele dar le cam suceste, de exemplu pe 1 il scrie in oglinda, parca si pe 5, de ce oare? I-am arata de cateva ori ca 1 e invers si ea tot sucit in face. In rest ma bucur ca e interesata, vine mereu la mine si ma intreaba cum se face o litera, o cifra, macar sa o tina interesul si cand va fi la scoala.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

hihih..ce bine ca la noi nu vine Bush si restul flotei...ca era jale si pe aici.Mircea doar cunoaste cifrele si stie sa-l scrie pe 1, la cifra o e jale parca face niste oua de strut.Ai vostri se imbraca singuri?
Aalina , trimite si aici virusi din aia fraieri ca se pare ca astia de Tg. Mures sunt afurisiti rau de tot,ce bine de voi ca puteti merge la gradi, mi tare mila de Mirciulica al meu ca dupa 3 zile de gradi o pune mereu de o raceala..ma dispera pur si simplu.
La noi de 2 zile ploua si e tare urat si m-a lovit si pe mine o lene de nu va pot spune...insa concediul care se apropie ma face sa visez...o sa petrecem cateva zile la Praga si a Viena de Pasti doar noi doi...fara kinderi... abia astept ...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ooo, Alicya, te respecti, bravo! Fara kinderi, asta zic si eu relaxare si rasfatz in doi.
La noi e inca summit dar e bine, pe strada e aproape pustiu, ajung la munca in 40 minute in loc de o ora. Azi dimineata uitasem sa pun ceasul sa sune si m-am trezit de voie exact la ora la care trebuia sa ies pe usa. ce credeti? am ajuns la serviciu cu 5 minute inainte de program, in concluzie diseara iar "uit" sa pun ceasul sa sune si sper sa se intample la fel.
In schimb internetul merge tare prost, telefoanele se aud rau, abia te intelegi, chiar daca vin la job nu fac nimic, sunt singura si ma lupt cu dc-ul, ma lupt pentru ca dureaza 2 minute pana se deschide o pagina, noroc ca am timp .
Mi-e groaza ca vine "luni" si se imtorc toti la munca, sa te tii haos pe strazi, sa te tii furnicar la metrou. Le doresc tuturor celor care au parasit orasul sa ramana acolo, pe la munte, pe la mare, pe la rude, ca si lor si noua ne va fi mult mai bine. Of, nu ne mai incape!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna

Daiopri uite ca nu scapai si saptamana viitoare plec in delegatie in Moncton daca nu scap si vin si-n Vancouver o sa te anunt
Ma intrebai de ce trebuie sa-si ia tati concediu el lucreaza in televiziune si lucreaza de la 7 dimineata la 5 sau 2 la 12 noaptea asa ca nu prea are cum sa faca trebuie sa-si ia concediu.

Dana d noi stim literele, cifrele si scriem si cuvinte si o propozitie I love mami.
Cu engleza e si mai complicat dar vad ca el invata cuvintele pe de rost (nu pe litere ca la noi) ca sa stie sa le scrie.
II da saptaminal de la scoala cite o carte sa invete sa o citeasca singur si asa memoreaza cuvinte

Cu imbracatu - se imbraca, dezbraca singur aici e problema ca trebuie nu numai sa se imbrace singur dar intr-un anumit timp
Ieri ne-au dat de la gradinita evaluari si are f bine "la imbracat in timp"

Eu nu prea mai intru ca Joshua are prea multe teme de la scoala care mi se par prea complicate pt el asa ca petrec foarte mult timp cu el
Luna asta trebuie sa fac eu el "unitati de masura" trebuie sa invete sa masoare
-- patu cu furculite (furculita e unitate de masura)
-- inaltimea ursuletului
Uite aici un link (sa masoare ursuletu)
http://www.apples4theteacher.com/measure.html

Luna trecuta trecuta a avut figuri geometrice trebuie sa distinga intre 2 dimensiuni si 3 dimensiuni

Aseara am ptrecut toata seara cu el degeaba ca nu a reusit sa intelega "cind o propozitie e fapt si cind o propozie e exagerare"
asa ca mai continua astazi

Lui ii place foarte mult tot ce face la gradinita el crede ca toate-s jocuri.
Si continua sa vina acasa cu foarte bine la "pictura, arta, miscari creative, pian" ceea ce mie nu-mi place deloc dar deocamdata ma consolez zic ca-i mic.

Acuma ma zapaceste cu ziua lui
I-am printat niste foi si el completeaza numele copilui, data nasteri lui, locul unde vrea sa-si faca ziua si ora la care sa vina .
L-am si lasat sa faca ce vrea el si este atit de bucuros sa completeze invitatiile. El si-a ales locul, hirtia pt invitatii (care nu-s pe placu meu dar asta e )

Cam cu asta ne petrecem noi timpul.

Mergi la inceput

Fetelor mai avem un pik si facem 5 anisori..cum sarbatoriti..ce cadou le faceti?Noi suntem plini de masini, omuletzi luptatori si mingi...aveti vreo idee?Daca mai aveti ceva link-uri cu jocuri educative pentru copii da-ti va rog si pe aici...ca sunt satula de jocuri cu pac-pac si fight...pupici si astep idei de la voi!

Mergi la inceput

Sa nu-mi spuneti ca nu aveti nici o idee

Mergi la inceput