Puisori de mai 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

mamaaaa..da frig mai e la voi in Canadica...
parpa...e semn ca Paul creste..la faza cu criticatul parului...asa am patit si eu cu Andrei..pe masura ce crestea se termina cu dulcegariile..si incepeau criticile..mai in gluma mai in serios...
Aalina lasa-mi un nr de tel. la mesaje private...ca sa te sun cand mai bagam cate o vizita la Bistritza...poate reusim sa bem o cafea impreuna
Daiopri, si eu i las singuri pe ai mei..cate o noapte la 4 zile(de fapt sunt 24h la 4 zile)..ca asa imi vine schimbul..chestia e ca sunt in oras si a doua zi i vad..dar oricum e destul de greu si asa si mereu sunt cu mana pe tel . sa-i controlez sa vad ce fac...colegele imi spun ca-s disperanta sa-i mai las sa sufle..da eu nu pot mai ales cand mi se intampla sa fie si bolnav careva...of de cate ori a trebuit sa-l las pe mircea bolnavior acasa si eu sa mergb la servici, noroc cu mama ca vine sa stea cu el ca altfel de mult imi schimbam serviciul

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hai mai DanaMario, sa nu vii tu in Vanc?:)
Acuma drept sa iti zic ca daca ar fi sa merg in deplasare intr-un oras mai mare ceva, as pune sotul sa ia vacanta si sa vina si ei cu mine. Din pacate eu trebuie sa merg in niste locuri nu cine stie ce, desi astia se tot lauda cu cat e de frumos BC-ul:))
Macar de ar fi fost vara. Oricum cred ca o sa incerc sa merg poate o data, caci e cam parte de ceea ce am de facut, si daca stau deoparte raman deoparte mereu. Noroc ca nu se intampla des, si asa cum ziceam seful zice ca nu trebuie. O sa vad cand e cazul. Multam de raspunsuri.
Noi iar tusim, adica baiatul, si taica-sau. Si asta e ultima luna de inot, ca dupa aia mergem in vacanta, iar apoi cand vii caldurile o sa mergem afara. L-am chemat iar pe socru, sa vedem daca vine vara asta. Avem cativa ani buni, de cand vine cineva in fiecare vara, asa ca nici nu ne mai place singuri.
D-nele din To intalneala placuta. Ce va pasa voua…:)))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor m-am scos. Eu, pe vremea mea, eram iubitoare de dans, dar al meu sot e total pe langa. Aseara ascultam muzica si m-a luat la dans copilul:))) M-am scos si eu s-a scos si tac'su :))

Eu am uitat sa va urez primavara faina...da sper ca nici acum nu e tarziu. Astazi ma duc la serbare sa imi cante odrasla "langa tine mama mea stau mereu alaturea langa tine fericirea mi-o gasesc" (io recunosc dupa un numar de ani sper sa si-o gaseasca si in alta parte ca sa nu devin o soacra de aia naspa)
Sper de data asta sa pun poze ca tura trecuta de Craciun, i le-am trimis la Doina da pe site nu am mai apucat sa le pun.

Eu deplasari nu fac de durata, da in schimb stiti bine ca mi-am lasat copilul la parinti. Prima perioada a fost crancen, inca imi aduc aminte. Apoi m-am mai invatat cu ideea.
Bine la mine crancen a fost si cand am iesit prima data fara Dori din casa si la jumatatea plimbarii prin magazine cu o amica, am oprit un taxi si m-am intors :))

Parpalak te rezolv atunci de o bucata de plans daca iti trimit ceva filmulet cu asta care urla urari mamei, ai? :)) Am gasit o inregistrare cu Dori de acu ceva timp cand ii ura lui Paul "la multi ani". Se intelegea din 2 in 2, da atat l-a amuzat pe Dori cum vorbea el atunci :)))

Alycia scriu pm.

Daiopri sanatate!

Fetelor ziceti ca dupa urarile de la serbare sa incep sa astept criticile? Asta e etapa ce vine? :)))
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Aalina cum a fost la serbare?

Daiopri la ce resort mergeti?

Mergi la inceput

Dragelor nu am apucat sa pove de serbare si nici poze nu apucasem sa pun pana acum. Nu-i bai ca nici nu prea am, si nici cele 3 puse nu sunt sigura cum se vad ca eu momentan lucrez pe un laptop antic care are ecranul cat un vizor. Dar va pot spune ca la serbare a fost aglomerat :)) asa ca stand in spate am reusit sa fac poze neinteligibile. Copilul s-a descurcat minunat in sensul ca a urlat langa ceilalti cantelece o vreme, si-a spus frumos poezia dupa care a admirat peretii caci se plictisea evident. Sincer si eu in locul lui as fi facut la fel. Organizarea a fost cel putin dezastroasa...asa incat nu prea am avut prilej sa simt ceva emotii. Sper ca tati sa fi prins pe camera mai multe, nu am apucat sa ma uit (Doina promit ca atunci cand reusesc viata asta sau viitoarea :)) fac si film), oricum mai bine de jumatate de serbare eu in monitorul camarei tinut deasupra capului de tati l-am urmarit pe Dori. Asta e. Nu m-am stresat eu foarte rau ba chiar m-am amuzat de amanunte.

In alta ordine de idei va doresc tuturor un 8 martie cu iubire multa langa cei dragi.
Si unora dintre voi vreau sa va spun ca se duce o campanie ca data de 9 martie sa fie ziua mamicilor de ingeri.
Va imbratisez pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

D-ne dragi,

Va dorim LMA de ziua mamicilor si tantilor si toate cele bune.
Incet incet ne reparam si noi (adica motanul), numai ca am anulat cursul de inot ca pierdeam prea multe sedinte.
Las ca ne luam noi revansa la mare la soare:)))
D-nele toronteze aveti grija cat si ce papati si sa va ganditi si la noi.
Dana_d nu mai treci si pe la noi?:))
DanaMario ai luat ceva belete?
Parpa, tu vaz ca ne-ai uitat:((( I-a pune pe Paul aicea sa scrie ceva.
Aalina, da macar ai plans?:))
Alycia, la voi cum a fost? Cum se impaca baietii tai? Ca vaz ca pe mine ma apuca batranetea cu unu, si sa stiu daca sa mai continui sau nu:(

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Aalina bune si 3 dar mai zi-mi odata linkul.

Daiopri nu am cumparat dar m-am hotarit la acelasi hotel
Tot caut pe internet si deocamdata am gasit zic eu o oferta pe selloffvacantion 3400 CDN (3 persoane 7 zile) zic eu destul de buna dar mai caut.

Mergi la inceput

DanaMario uite ici
http://community.webshots.com/user/aalinador

Daiopri nu am plans caci atmosfera era de ras. Si daca copilul mai tine sa cante non stop melodiile alea, inclusiv pe la 4 dimineata il apuca, zau ca o sa fac alergie la ele.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Deci cum ar veni acuma am ghiocel, asa ca pot sa termin sa ma mai pling . Pupam ghiocelul infocat.. [:*]
P-aicea iar e furtuna de zapada, zau daca nu-mi vine sa m-apuc de hibernare..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Aalina wow ce mare s-a facut nu-mi vine sa cred de citi ani scriem aici pe forum si cit de multe detalii stim imi aduc si acuma aminte cit lapte minca cind scriai ca faci botezu

Parpalak mie imi e si jena sa zic dar mie imi place sa ninga nu stiu nici eu ce-a fost cu mine dar iarna asta a fost asa frumoasa tot timpul totul alb si curat parca sint in statiune de iarna ma duc un pic la servici unde nu fac nimic dar nimic si gata simbata duminica plec cu Joshua peste tot.
Am constatat ca-mi place foarte mult iarna daca mergem la sanius,patinaj,batai cu zapada
Joshua acuma e afara cu tati la o bataie cu zapada si e o furtuna afara iar eu mi-am dat jaluzele la o parte sa admir zapada si ascult cintecele lui Joshua in romanaeste si Joshua si-a facut niste briose care umple casa de miros.
Cred ca are infuentata ca noi nu trebuie sa conducem pe autostrazi pe furtuni de zapada.

Asa ca eu inca ma bucur de zapada mai tirziu il duc eu la patinaj si apoi o sa-l las sa se catere pe niste munti de zapada sa ajunga in copaci.
Simbata am fost la patinaj la Harbourfront(lac) e fost asa frumos muzica,lac,lume multa,soare.
Eu in tara sufeream de aglomeratie imi placeau locurile mai putin aglomerate aici sufar de opus imi place multa lume dar nu-s asa multe locuri.

Mergi la inceput