Puisori de mai 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri noi numai cu scai avem toti adidasi nici gind de sireturi.
La gradinita sta numai in adidasi aici nu folosesc papici pentru interior.

Si eu vroiam sa incep cura de slabire dar cum toata firma azi au comandat "mici de la sirbi" n-am rezistat.
Sa vad miine poate nu mai tenteaza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

buna fetelor...azi Mircea mi-a facut cea mai frumoasa declaratie de dragoste...a zis ca ma iubeste ca pe 2 ingeri...m-a terminat...in alta ordine de idei..azi am tras o fuga la Bistrita cu ceva treburi...Aalina mama, e crunt de umblat cu masina pe acolo...cum rezistati..strazi inguste, aglomeratie..mi-am pus mainile in cap si bagam la frane in podea ca aproape am gaurit-o...hihih..bine ca VIO era la volan..io una ma lipsec de condus..
va pup si va urez zile cu muult soare..azi a fost superb...vine primavaraaaaaaaaaaaaaa!!!

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vezi Alycia de aia umblam noi pe jos :))) Cand mai vii da un semn sa ne vedem.
Banuiesc ca te-a topit pustiul cu declaratia :)

Daiopri si noi tot cu scai preferam incaltarile ca sa se poata descurca singur.

In rest suntem ok la gradinita, ba chiar e incantat. Si eu nu reusesc nicicum sa ma hotarasc sa tin cura :((( Si ar trebui musai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Si noi votam cu scaii.. mie-mi iau cu fermoar.. :)
Iar la JK tot cu adidasi sintem.. (ma rog.. cum se cheama..)
Daiopri, cel mai bine faci tura magazinelor si te duci glontz la o vinzatoare si-o intrebi daca are W, rezolvi mai repede.. :) Sa stii ca io am facut proba cu intratul in apa cu tampon si spre marea mea surprindere n-am avut accidente, ba chiar se reduce "debitul". Mai degraba sporeste daca stau la soare pe uscat.. Acu ma bag cu curaj si-n piscinele altora.. :)
La job nu ma mai relaxez ca ma enervez in parcare extraordinar, asa ceva n-am mai patit pina acu, azi dimineata am parcat in 15 minute.. Sper sa faca sefii astia ceva... Plus ca trebuie sa discut cu contractorul care pleaca peste-o saptamina si mi se pare cam prostut si cam plin de el, o combinatie cam nefericita si m-am dezobisnuit sa le dau peste nas la din astia... vezi ce face dom'le emigrarea din om?..
Aalina, cum mai esti cu stomacul? :) Ca junele vad ca e OK cu gradinita..
Mie Paul mi-a trintit-o ca Christy (aia de la gradi) e mama mai buna ca mine... ha??? pina la urma a intors-o ca eu sint cea mai buna mama din lume, dar Christy e cea mai buna mama din univers! :) Ca cica nu-i place vocea mea cind zbier.. ca Christy are o voce mai buna... Cum? Pai iti place mai tare cind tipa Christy la tine? Zice nu, cind tipa la altii.. :))
Ca azi dimineata sa declare cu lacrimi ca nu-i place de Christy, ca de ce le da time-out la copii.. :)))) I-a trecut repede, ca-l asteptau ca pe piinea calda, sa-l ia la joaca...
Alta data cind am tipat la el mi-a zis ca sint prea "bossy" si ca sint prea mica ca sa fiu "sefa".. Tati, care e mare, poate sa fie bossy, dar eu nu... plus ca pina si Christy e mai mare ca mine..
si uite-asa ma tot critica Paul.. :))
Christy m-a linistit ca si pe ea o critica fi-su (de care mie-mi place tare mult).

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu cu al meu inca suntem la tandreturi ca acum cu adaptarea asta nu stiu de unde mi-am luat tona de rabdare. Sper sa ma tina cat mai mult. Spre uimirea mea dupa o saptamana cand Dori la fiecare pas incerca sa protesteze sau sa se mataie acum e foarte cooperant la toate activitatile.
Acum astept cu nerabdare serbarea de ziua mamei sa ma bocesc :) ca din cate il aud pe asta fredonand prin casa va fi interesant.

In rest sunt ok, doar ca nu reusesc sa ma apuc de cura aia de slabire si sa ma tin de ea si tare mi-ar trebui.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Raportez ca am fost f. fericita cand am reusit sa incalt motanul:) DanaMario multam de pont cu shoe company. Mai prost e ca m-am indragostit de mai multe tipuri, si a trebuit cu greu sa imi revin la realitate si sa cumpar doar min necesar, ca le depaseste fara sa le poarte… Am luat o pereche compromis intre adidasi si pantofi, adica oleaca mai aratosi decat adidasi, si o pereche de sandale, ca deh indata mergem in tari calde. Yupiiii!
Da nu mai puteam sa scot sotu de acolo, si cred ca acolo imi petrec wk asta, de data asta pt adulti:) Vezi ce inseamna sa stau vizavi de mall? Nu ajung sa ma mai uit in alte parti. Nu mai zic ca in preumblarile mele am dat de un fel de centru de outlets, cam cum au aia prin state, si tre sa ma mobiizez sa merg fara copil acolo sa pot gandi.
Aalina, sa stii ca mie nu imi lipseste chestia aia cu aniversarea mamei aici. Cred ca as plange teribil sa il aud cantandu-mi de drag si jale. De cate ori ii aud pe alti copii cantand ma ia cu plans, dara sa-l aud pe al meu:) Eu is obisnuita numai cu voci ridicate nu cantecele de dor:))
Ai vazut ca s-a obisnuit Dorian cu binele?:)
Alycia nici declaratii din alea nu primesc:((( Cred ca nu merit:)
Parpa mama, nu-l baga in seama pe nenea care te supara. Ce sa ne scurtam noi viata pt orisicine:)
E ok cu alea interne, nu asa rau ca pe vremuri, da tot nu imi place. Si daca n-as fi socotit,si socotit, da tot dupa cum tuna este:(((
Pai Paul ar trebui sa se hotarasca de cine ii place. Noi nu avem discutii din astea, da mai zice uneori ca d-na i-a zis fara kisses, deci cred ca il mai apuca pasiunea ptr vreuna din ele.
Azi terminam inotul, ca nu am mai prins loc luna urmatoare. Nu stiu ce o sa ma fac cu atata timp liber:))
O primavara placuta tuturor, cat mai multe martisoare (mai putin noi cele de pe aici).

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Daiopri, nu te mai subestima..eu cred ca fiecare dintre noi meritam sa fim iubite si alintate cu declaratii de genul asta...iar la ziua mamei intr-adevar o sa simtim cum lacrimile urca rapid in ochi si nodul ala care ni se pune in gat ne face sa tresarim de emotii..atunci cand i auzim cu glascioarele lor cum fac declaratii de cate-n luna si-n stele...
Aalina sa vezi atunci la serbare ce mandra vei fi de Dori...si tandreturile astea..de-a Domnul sa-i tina cat mai mult...ca acusica cresc mari si se termina cu ele (am experienta cu cel mare..Andrei)
Parpalak, Paul e mare smecheras..i-a baga tu niste tocuri de 20 cm...si apoi intreaba-l pe Paul cine e cel mai tare din parcare..adeca..seful din casa...

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Am uitat sa va cer parerea. Parpa, tu parca faceai si deplasari nu?
Eu dupa ce m-am chinuit atatia ani sa am o slujba care nu ma trimite pe campi, tocmai ce acum minunatie de slujba de guvern implica deplasari pe teren. Am mai fost in cele de o zi, adica plecat dimineata venit seara, dar se arata la orizont una cu 2 nopti pe campuri. Seful tot zice ca nu trebuie sa merg neaparat, da odata ce mi-a zis de deplasare, si in plus cam slujba mea ar include si asta (desi nu am avut habar cand am aplicat sau la interviu), eu ma simt aiurea sa merg, dar si sa zic ca eu nu pot.
Mi-e peste mana sa las sotul si copilul acasa. Nu am facut-o niciodata, dar nici nu am chef sa ma trezesc fara servici din cauza asta. Cum naiba sa procedez? Seful meu cu care ar tb sa merg e mai tanar ca mine, dar nu asta e problema mea ci doar ca ma simt ciudat sa fiu fara ai mei.
Alycia, nu ma subestimez:) Mai glumesc si eu.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri eu am acum un job care presupune deplasari in Vancouver si Moncton.
Chiar zilele astea trebuia sa fiu in Moncton.
Eu le explic ca nu pot merge in deplasari motivind ca "sotul nu-si poate lua concediu sa stea cu copilul" cit sint eu plecata dar adevaratul motiv este ca eu nu am puterea sa-l las pe Joshua sa nu-l vad zilnic.
Se mai intimpla sa stau citeodata seara tirziu la servici si el doarme pina vin eu a doua zi ma zapaceste cu "mami te iubesc".
Nu cred ca refuzul de a merge in deplasari este un motiv de a-mi pierde jobul eu nu fac niciodata compromisuri in ce-l priveste pe Joshua numai sa-mi tin jobul.
Citeam cum va critica pe voi noi sintem momentan "in mari tandreturi" numai cind il cert rau imi mai zice "ca nu o sa mai fie prietenu meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Faceam deplasari la alalaltu, la asta nou nu mai.. Si le-am facut c-am vrut, ca daca nu voiam nu ma duceam, si daca nu le convine mai sint si alte joburi in fond.. Am recuperat oleaca cu somnul, nu zic, dar toata tevatura cu drumul a fost obositoare pina la urma.. Daca crezi ca-ti prieste pe vreo parte experienta asta, fa o proba si zi-i sefului c-ai facut pe dracu-n patru sa-ti aranjezi sa lipsesti de acasa si pe urma, daca nu-ti convine, baga la inaintare cum zice Dana. Prima oara cind i-am lasat pe baieti singuri mi-am facut multe griji, dar ei s-au descurcat asa de bine ca m-am simtit cam nebagata in seama dupa aia.. :)

Pe mine una m-a umflat plinsul azi dimineata cind i-am dat drumul sa se urce in autobuzul de scoala cu gasca lui...

Iar in seara asta pe drum spre cursul de crafturi iar m-a criticat ca nu-mi sta parul bine si ca-mi trebuie codite si ca sa fac bine sa-mi cumpar... :)

Ai mei or sa vina de cum primesc invitatia - si le-am cerut bulbi de ghiocei, sa vad daca reusesc sa plantez in gradina.. Mi se pare din cale-afara s-avem -17 grade de 1 Martie..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput