Puisori de mai 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Aalina spune:
DanaMario eu recunosc ca nu mai stiu cat manca ghiocelul din dotare dar sunt atatea alte amanunte ce mi le amintesc...Incerc sa nu devin prea sentimentala ca vad ca Doina se straduie sa nu (se) mai planga.
Fetelor va zic eu ce e mai rau decat atata zapada ca la voi...lipsa ei. Anul asta numai pentru ca am insistat am iesit intr-o seara la ski caci zapada aproape nu am avut. Si acum plouaaaa...
DanaMario spune:
Am pus citeva poze cu iarna canadiana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
dana d spune:
Buna mamici! La noi e primavara in toata regula si oricat mi-ar placea mie iarna si Canada, zilele astea nu as vrea sa fiu acolo peste muntii de zapada. Aiurea, vorbesc prostii, as vrea sa fiu in Canada pe orice vreme si oricare i-ar fi clima, oricum vroiam sa spun doar ca acuma va invidiez mai putin si ma bucur de frumusetea primaverii de la noi.
Si noi suntem un pic raciti, eu si Ilinca, doar cu nasul - fornaite si cam atat.
Ne pregatim de mutare, deocamdata mai mult sufleteste si mental, adica facem planuri si ne organizam. Starea mea de spirit oscileaza intre fericire si nerabdare pe de-o parte, si regret si tristete pe alta. Si incep sa-mi fac griji si pentru copii, mai ales pt Ilinca, ma gandesc cum va suporta ea schimbarea de mediu si anturaj, cum isi va lasa ea prietenele, dar eu cum le voi lasa? Cred ca vara asta tot in cartier la noi vom iesi la joaca si vom sta mult pe drumuri intre Berceni si Titan, sau vom dormi multe nopti la parintii mei.
Despre Alexa stiu deja ca clar nu vrea sa se mute, si cu ea va fi o problema cu naveta la scoala ca o sa ramana la scoala veche pentru ultimul an, ce rost ar avea s-o mut pentru un an. Daca Alexandra ramana la scoala de acum... ma gandesc din ce in ce mai mult sa o las si pe Ilinca la gradinita asta. As fi vrut sa o dau la o gradi particulara dar oferta zonei e saraca si alea care sunt nu sunt asa de minunate cum speram, de fapt gradinitele particulare in general nu sunt asa cum visam eu.
Oricum, cred totusi ca o voi muta pe Ilinca si ma voi ocupa mai mult eu de dus si adus ca vad ca numai eu ma descurc bine cu ea. E foarte recalcitranta cu mamaia, nu o asculta, refuza sa se imbrace, plange dupa mine... ce mai, i-a scos peri albi lui mamaia. Dar si mie mi-i cam scoate in ultimul timp noaptea, are un somn foarte agitat, vrea s adoarma cu mine in pat si acolo se foieste de nu se poate, o mut in patul ei, se scoala si plange ca vrea inapoi, o primesc inapoi si o luam de la capat. Si asa imi petrec eu noaptea. Pe Ovidiu l-a gonit demult din pat, a facut schimb cu Alexa, noroc ca Alexa doarme ca o valiza in gara, habar n-are ca Ilince e ba cu picioarele in capul ei, pa cu capul pe burta ei, ba nu e intre noi in pat.
Asa ca o iau pe urmele lui Doina, umblu noaptea de chiauna prin casa si toata ziua casc si ma ustura ochii de somn.
Colac peste pupaza ieri mi-a murit calculatorul, a scos fum si s-a oprit. Acum trebuie sa il desfac sa vad ce ventilator s-a ars, sa ma duc sa-l cumpar si sa vad cum il schimb, ca nu mai chem tot felul de mesteri care vin si baga piese vechi sa ma tina 3 luni. 3 sau 4 luni sunt de cand i-am schimbat sursa tocmai ca se arsese ventilatorul si acum tot ala s-a ars (aproape sigur). Atatea probleme mi-a facut calculatorul ala ca am invatzat depanare pe el numai uitandu-ma la mesterii care s-au perindat.
Cam atat, vedeti ca chiar daca scriu mai rar cand scriu recuperez.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
ange spune:
salutare,salutare
va amintiti de noi? daca da,ne reprimiti si pe noi in gasca puisorilor de mai?
sunt placut surprinsa sa va gasesc la "in floarea copilariei".am umbalt dupa voi la "bebei de mai 2003"
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Aalina spune:
In primul rand un pupic pentru Josh...scump cum mi-l aminteam. DanaMario ti-am mai zis ca de cate ori il vad pe Josh stau si ma gandesc daca chiar o fetita imi trebe? :)) Bine, bine acu o perioada nu imi mai trebuie nimic da....
Doina stau si ma gandesc daca cumva reusesc sa fac un baietel daca nu aplica Dori numele de Paul :))
Ange....lume noua...bun venit mai...Ce face Robert? Dar Maia? Ange is io nebuna sau tu stateai in State pana acum? Si te-ai mutat?
Dana la Dori a mers foarte bine tocatul la cap cu partile pozitive ale schimbarii. Sper sa functioneze si la voi si sa se adapteze usor fetitele.
Noi suntem ok, la Dori functioneaza metoda laudatului mai bine decat metoda pedepsei sau a recompensei asa ca laud la greu. S-a adaptat foarte bine si am intrat intr-un ritm normal. Mananca tot la gradinita si mancarea de acolo e foarte buna :))) Si eu care ma stresam...
Si pentru ca tot ziceati voi ca nu va puteti desparti de pitici eu saptamana viitoare plec 3 zile la Iasi, de Pasti, fara copil.
In rest pana la mini concediu munca si iar munca de nu apuc sa mai scriu.
Las ca nici voi nu imi dati de citit,
Ia veniti la apel!!!
Declar astfel inchisa perioada mea de depresie asa ca astept poze si de fetite...Lumy, carrie pe unde or mai fi?
ange spune:
nu Alina.nu am fost niciodata in State.sunt in Canada de 8 ani.sunt sigura ca nu ma confuzi.sotul meu lucreaza in State si de aici probabil legatura
Maia a crescut,este clasa a 3-a,face patinaj sincronizat,participa la competitii si chiar castiga.
Robert putin sau ceva mai mult puturos.Nici la gradi nu vrea sa mai mearga.spune ca e mare si asteapta sa mearga in vara la scoala.Pe 25 august incepe scoala.Face si el hokey dar nu este tare incantat.merge mai mult de dragul meu si de gura lu'taicasu.La vara l-am inscris la fotbal.este singurul sport care-l atrage
In rest toate bune.casa,munca,copii,responsabilitati ca toata lumea.
dana,unde va mutati?parca voi stateati cu mama ta nu sau ma insel?
parpalak,danamario,frumoasa iarna asa-i?vine sau nu vine primavara.sau mai curand trecem direct la vara
alycia spune:
buna fetelor...
Dana_mario la voi vine Craciunul?..e o zapada ca-n basme..si ce mare e Josh...imi place tare mult cum i vine pijamaua de spiderman sau e costum?..Noi masca avem de spiderman ...i mai caut cotumul ca a il fac cadou de ziua lui.
Aalina am primit si notat PM...cand mai trec prin zona o sa te caut sa bem o cafelutza.Pup foc frumosul ghiocel...tare bucalat mai e...
Dana_d io zic sa nu-ti mai faci griji..omul e supus procesului de adaptare cat traieste..asa ca de voie de nevoie se vor adapta si ele..bine ca va fi mai greu asta e de la sine inteles...
Parpalak voi ce mai faceti? Ce ne mai povestesti de Paul, Minie..si restul gastii?...tare poznasi mai sunt
Daiopri io zic sa te apuci de treaba ca taaare e frumos cu doi flacai, am noroc ca ala miku e mai domol si mai intelept...lasa de la el cand e vb de ceva interese comune cu cel mare (de ex. calculatorul) si uite asa mai evitam cate un scandal..in rest nu-i bai cu ei..si chiar se iubesc si ala miku nu l-ar para pentru nimik in lume..doar daca i scapa accidental (si am eu grija sa-i scape)
Ange, bine ai revenit...cum mai e Robi...mai aveti probleme cu astmul, cu virozele si racelile...imi aduc cu nostalgie aminte cand vorbeam despre ei ca nu stau in funduletz..sau nu se rostogolesc de pe o parte pe alta...cand faceam conferintze pe mess cu Korinna pana ni se ardeau legumele pe aragaz (asta fiind masa de pranz a copilului)...baga ceva poze sa vedem cat de mari au crescut copilasii..
va pup , ca maine am o zi grea...
Alycia si cei doi flacaiasi!
ange spune:
alycia,asa-i.doamne ce vremuri! vai si cati ani au trecut!!!
Robert e ok. de vreo 2 ani a rarit astmul si racelile.In iara asta nu i-am pus pompa(sprayurile) decat de vreo 2 ori;de racit nici macar odata.A crescut flacau mare si odata cu asta am scapat si de probleme.Cand stau si-mi amintesc cat eram de disperata cand era bebe nu-mi vine sa cred Cat am tras cu eczema,cu alergiile,cu virozele,cu astmul! au trecut toate.
iti aduci aminte cand ma incurajati pe mess. toate si-mi spuneati ca or sa treaca toate si maine, poimaine ne invitam la nunta una pe alta?
iaca trec anii unul dupa altul,flacaii cresc si noi intinerim
io tocmai am facut 36 de ani
dana d spune:
Bine ai revenit Ange, chiar ca ai lipsit o vreme dar sa stii ca nu te-am uitat.
Nu stateam cu parintii, doar in cartier dar nu in aceeasi casa. E drept ca mamica e toata ziua la mine, duce/aduce copila de la gradi, face mancare, spala vasele ca mie nu-mi place deloc, mai strange prin casa, ce mai, o fericire sa ma duc acasa la de-a gata.
Din iunie ne mutam intr-un apartament nou in alt cartier mai departe de parinti... va trebui sa invatz sa-mi fac singura paturile dimineatza, de spalat vase tot nu ma apuc ca imi cumpar masina dar de dus copila la gradi nu mai am cum sa scap. Oricum imi face placere dar acum ar trebui sa ma duc in sesn opus celui in care merg la serviciu.
Mai, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Ilinca, nu vrea sa asculte deloc, dar DELOC. Ori face cum vrea ori urla de ma stie tot cartierul. Nu pot s-o aduc seara din parc, nu pot sa-i refuz sa o las la vecina Ioana, nu poate mamica sa o imbrace dimineata cu ce vrea ea... si tot asa, ori faci ca ea ori urla o juma de ora pana raguseste.
Aseara nu am lasat-o sa spele jucariile de parc ca sa se joace si in casa cu ele. Are munti de jucarii si ei i s-a pus pata pe alea. Nu am lasat-o si a urlat in baie cred ca 40 minute de ma durea capul si imi venea sa ma urc pe pereti de nervi, dar nu am cedat.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Daiopri spune:
Alycia, pai ma "muncesc" aici de un an si ceva. Si nu iese. Asta este. Zic mersi de motanul din dotare:))
De aia tot intreb cum e cu diferenta mai mare ca iaca tot creste diferenta intre ei, da ce pot sa fac?
Ange LMA si toate cele bune. Te urmez indata:))
DanaMario, Parpa si Ange nu va invidiez de loc anu asta:)) Si eu care ma vaitam de [ploaie. Nu mai zic nimic.
Da nu mai am putin si imii incalzesc ciolanele batrane la soare?
Mai prost e ca, tocmai acuma, cand am de pregatit cate ceva, si sa ma bucur si eu la gandul vacantei, m-au aglomerat astia la servici:((
Basca plecarea pe campuri saptamana viitoare.
Danad, mare boiereala pe tine;) Ce mi-ar fi placut si mie sa gasesc toate aranjate cand viu acasa. Da de vreo vrajiotoare ceva, ca mi s-ar fi facut rau sa fie mana buna a lui soacra-mea:))
Aalina, foarte frumos la serbare. Zau ca eu nu as putea sa mai am si grijile astea, costume pregatiri. Cred ca am devenit mai dintr-o bucata…
Parpalak trimite si la baba ceva poze. Ca vazusi repede asa in prima zi si dupa aia au disparut:)) Si nu apucasem sa te depistez. DanaMario ce ati facut cu vacanta?
Numai bine tuturor