Puisori de mai 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
Daiopri spune:
Aalina, pai nici eu nu m-am miscat mai deloc pana la 12 sapt. Da acu le-am depasit:)) In alta ordine de idei si sa fi vrut aseara si nu as fi avut unde intra. Nu am vazut niciodata atata populatie la piscina. De fapt nici nu am fost vara. Meci de polo si n lectii de inot.
DanaMario, tu cand ai inotat cu Joshua a fost in piscina de la bloc? Ca din ceea ce am citit pe internet, cam nasol cu piscinile interioare publice, asa ca am decis sa nu ma risc. Nu stiu cum ca la prima sarcina nu mi-am batut capul atata, acuma ma ingrijorez una doua. Si nu stiu cum am noroc sa zic la cate o prietena ce planuri am, si ele sa ma avertizeze:)) Ca parca stiam eu ceva cu piscina, da nu eram sigura.
Oricum am gasit o scuza:)))
Aalina, da tie rau tare? Mie mi-e rau daca nu mananca asa ca sunt mereu cu mancarea aproape:)) Cam la 2 ore tre sa mai infulec cate ceva. Am mai taiat din paine si parca am mai stat pe loc nitel, desi dupa juma de ora foame scrie pe mine. In plus de cand am fost racita, am ramas cu tuse, si nu ma ajuta nici aia ca incep sa tusesc si dupa aia sa te tii. Sotul meu zice ca nu isi aminteste sa fi facut asa urat la baiat:))))
Al meu nu a progresat mai deloc cu romana, ca bunicu mai intelge si nu isi bate capul, desi am observat ca at cand vb cu bunicu se straduieste mai mult sa zica in ro. Cu noi nici nu isi bate capul. La noi bunicu a scos pe cat posibil calc si jocurile. Nu zic c anu imi vine sa cred ca aproape 2 sapt nici nu a intrebat de PSP el care era mereu cu el in mana. Acu fac lectii:))) Cica, fiindca al meu cu rabdarea sta tare prost, si nici bunicu nu e cel mai bun profesor. Imi vina sa pic pe jos de ras, cand incepe bunicu sa faca lectii cu el, si bunicu ia in serios treaba, iar baiatul o taie de la masa si vezi bunicu continuind sa scrie sau deseneze inca juma de ora:)))
Am mari sperante pt la anul cand merg cu ei acasa sa inceapa si el, si sa incerc sa il duc eventual la camin acolo. Desi nu stiu cam cat sa stau ca nu ma indur sa stau fara sot. Nu de alta, da nu vreau sa se obisnuiasca fara copii:))))
Danad, v-ati mutat? Am citit ca aveti ceva probleme cu aia, s-a rezolvat?
Alycia tu ce mai faci?
Lumy, nu stiu daca am apucat sa scriu at, ca memoria mea e dusa, ma bucur ca esti bine si te mai asteptam pe aici.
Mai asteptam si celelalte fete sa mai treaca pe la noi, da cred ca ati scapat de adictie:)) Nu ca altii:)))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Aalina da e cam scump noi aici platim mai putin.
Daiopri eu mergeam la piscina din condominium dar doar nu intram in jacuzi dar in piscina nici nu m-am gindit ca ar fi probleme si dupa accea Joshua statea cu tati mai mult acolo Atunci imi faceam eu probleme ca el era prea mic si inhala miros de clor.
Dar l-am last ca-mi placea ca eu aveam liniste si vad ca nu a avut nimic.
Si eu as vrea sa merg la anu in tara as vrea sa renunt la servici in August sa am o luna de vacanta cu Josh si apoi sa stau cu el acasa sa facem lectii sau sa-mi caut partime.
Sper sa nu fie numai vise cu ochi deschise :)
Aalina spune:
Oricum vreau sa il inscriu macar pentru o tura dar numai din septembrie cand venim din concediu si incepe caminul. Acum ii e mult prea bine la aer. Si sunt si curioasa daca invata ceva sau e doar o balaceala colectiva de banii aia. Oricum ar fi e bine caci la noi slabe activitatile si posibilitatile.
Ce fain ca veniti in tara. Si eu sper sa fie totul bine cu bb2 si la anul cand incepe Dori scoala sa ii pot fi aproape fiind acasa. Desi nu stiu zau daca mai rezist doi ani pe margine.
Daiopri nu imi e rau tare. La Dori de exemplu era simplu ori alergam la geam ori la baie la prima ora si ma rezolvam pe toata ziua. Acum insa am o stare de greata si disconfort in unele zile mai mereu in altele deloc aproape. Si se rezolva numai daca mananc un pic. Ca nici de mancat nu pot manca mult. Uite azi pentru ca mi-a fost ok am bagat 2 banane, 1 kg lapte, 2-3 covrigei si o portie de paste cu sos and am ajuns acasa. Si gata. Ce ma mira pe mine e ca inainte era musai sa mananc seara acum nu imi mai trebuie. Si nici dulciuri deloc. De aia cred ca nu ma ingras. Culmea e ca inainte daca lasam tigarile mi se tripla pofta de mancare. Acum nimic.
Eu imi amintesc clar ca la prima sarcina nu stiam atatea si eram foarte relaxata. Stiu ca pana la 3 luni si atunci ma gandeam sa fie ok...da mai mult asa...la modul general. Si muncam mult pe atunci, aveam 3 joburi si nu am patit nimic. Si acum... umblu cu mine ca si cum as putea sa ma sparg. Oricum is tare mandra ca in seara asta am fost o ora si ceva la plimbare :)) Noroc ca e colega mea in concediu si isi plimba cainele si asa mai povestim si noi ca mi se acreste toata ziua singura la lucru.
Va pup
9+
alycia spune:
buna fetelor, noi tocmai ce ne-am intors dintr-o mica excursie...am tras o fuga pana in muntii Gurghiului...si pe la Tusnad si lacul SF.Ana...taaare placut a mai fost..chiar vorbeam cu sotul...ca mare pacat de tara asta ca nu o stim gestiona, cel putin in privinta turismului...ar fi o a doua Elvetie....niste peisaje superbe...dar atat...fara nici un fel de stimulare si de dezvoltare a turismului...strainii ar venii saracii la noi, numai ca in afara de natura si peisaj nu prea avem ce sa le oferim...pensiuni, cazari civilizate...jale..jale...Am ajuns aseara langa Tusnad la baile Balvanyos unde erau trei patru pensiuni pline ochi si gata...restul sa se care in alta parte..am incercat si la particulari care, ca lacomii aia nesimtiti, cereau 1 mil pe o camera cu pat dublu, mica si amarata de abia puteai respira in ea, fara tv fara nik...asa ca nu am avut alta alternativa decat sa plecam mai departe in noapte si sa cautam totusi ceva decent si civilizat. De asta spun, mare pacat ca sunt atatia profitori, care in loc sa promoveze turismul nu cauta decat profitul imediat fara a oferi totusi si conditii decente pentru preturile pe care le practica.Asta e!
Asa ca am decis ca restul concediului sa-l petrecem in CROATIA, macar daca dai un ban sa te simti si bine...nu neg ca sunt locuri in tara unde ti se ofera si conditii bune...insa acestea sunt prea putine, cine stie poate in viitor se vor inmulti.
va pup fetelor, aveti grija de voi...si pentru gravidutzele noastre...o sarcina usoara pe mai departe!
dana d spune:
Buna mamici!
Noi suntem din nou cu totii acasa, toti 6 in aceleasi 2 camere dar ma simt mai bine cu fetele langa mine, nu ma supara aglomeratia, mai tare ma supara singuratatea din saptamanile cand sunt plecate fetele si mama. Saptamana viitoare iar pleaca dar ce sa fac daca mama trebuie sa aiba grija de bunica la tzara..
Cu apartamentul.. incepem sa fim din ce in ce mai incantati pe masura ce prinde contur. Saptamana trecuta au venit sa monteze mobila de dormitor si biblioteca de pe hol, practic toata mobila noastra e pusa pe pozitii si acum constat si mai bine ce spatios e apartamentul asta fata de celalalt, ain dormitor acolo am bagat aceeasi mobila + biroul si a ramas o gramada de spatiu. Ieri am fost acolo si am facut curat ca se asezase o gramada de praf de la shantierul de afara si din nou am ramas incantata sa vad ce frumos e parchetul asa curat... Mai am de sters cateva zeci de metri de geamuri murdare mai ales pe afara si asta e cel mai complicat lucru din toata curatenia.
Saptamana viitoare cred ca in sfarsit mergem sa comandam mobila, inca nu stiu la care ne-am hotarat dar vedem atunci... ma refer la bucatarie si incastrabile. Tot cat de curand trebuie sa comandam si camera fetelor si apoi mai avem de mobilat livingul si de comandat doua dressing-uri.. si gata.. a, ba nu, covoare, perdele, draperii....inca sunt o gramada dar mai intai sa ne vedem cu utilitati si gata sa ne mutam ca apoi le facem noi pe toate.
Probleme cu ei avem cu penalizarile pe care ni le datoreaza din cauza intarzierii, nu vor sa le plateasca dar nici noi nu ne lasam mai ales ca e dreptul nostru clar si, chiar daca ajungem si la tribunal, peste ani tot castigam.
In alta ordine de idei.. nu mai stiu daca v-am povestit de la mare dar ma intelegeti ca la varsta mea.... orice e posibil. Parca v-am spus ceva de balamucul din Mamaia dar poze sigur n-ati vazut ca inca nu le-am pus sus, imediat ma ocup de asta ca am descarcat camera si la serviciu si acasa.
Aalina noi am mai fost pe Transfagarashan si ne-am cazat la Sambata de jos la o pensiune. Vezi ca gasesti pe internet cazare si in Sambata de sus la niste hoteluri, rezervasem noi atunci la hotel Diana dar n-am mai ajuns ca am gasit pensiunea asta mai ieftina si ne-a placut..
Transfagarashanul e super, ti se taie rasuflarea de la peisajul ala, de aia l-am ales si eu sa il duc pe cumnatul canadian asta toamna cand a venit sora mea acasa cu el. Cu asta am putut si eu sa ma dau mare din tara mea ca marea e oarecum asemenatoare cu lacul Ontario.
Daiopri si Aalina, tare mine imi aduc aminte de lenea sau lipsa de energie din timpul sarcinii, desi ma simteam foarte bine eram in stare sa zac la televizor ore intregi.. de aia am facut fundul mare si am ramas cu el asa Greturi nu prea am avut dar asta pentru ca nu stateam niciodata cu burta goala, tot timpul eram mancata , ma si mir cum de nu am pus mai mult de 12-13 kg pe mine dar nu am pus ca nu mai aveam unde...
Daiopri, a inceput sa se vada burtica? fa-i poze si pune aici. Aalina, o asteptam si pe a ta.. cu burtica la pozat.
Si ma rog sa va dea Dumnezeu fetitze, e bine? sa vedeti si voi cat e de frumos sa fii mama de fetitza.
Gata, acum pun poze.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
No Dana daca tot ai zis de poze am reusit si eu sa pun cateva.
Hai ca incet se rezolva si cu apartamentul.
Si da...ar fi frumos sa fie bb fetita :))
Alycia distractie frumoasa!
Pupici
9+
DanaMario spune:
Wow Aalina ce inalt e Dori. Joshua nu-i asa inalt dar in comparatie cu copii de aici japonezi, chinezi, coreeni el pare foarte inalt.
Frumoase peisajele pe acolo la munte.
Dana_d frumusele rau fetele tale
Alexa e o adevarata adolescenta machiata, paru aranjat (E vopsit sau mi se pare mie ?)
Ma intorc la lucru desi n-am nimic de lucru de facut si mai am un an din contractu asta .