Puisori de mai 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Aalina spune:
DanaMario macar peisaje sa am daca tot am marit distanta fata de mare. Asta imi place la zona in care stau. Sunt atatea locuri superbe si aproape.
Ce bine de tine ca nu ai de lucru. Eu in fiecare zi spun ca o sa termin si voi sta da nu imi iese. Trebuie sa mai rezist 2 saptamani.
Daiopri tin pumnii maine la eco. Sa fiti ok.
Pupici
9+
Daiopri spune:
Aalina multumesc mult. Ne pandim una pe alta:))
Tare imi pare rau ca nu suntem in aceeasi barcuta.
Tu cand mai faci ceva verificari? Eu o sa incerc sa scriu maine scurt daca apuc, ca ma zi libera si motanul e acasa:)) Plus ca merg si pe la dentist.
Nu pot vedea poze de la sv, da ma uit eu. Chiar cam ce dimensiuni mai au ai vostri. Al meu are 1,20m aproape si 23.5kg.
Munceste din greu la inotul ala, da mi se pare ca ii este greu cumva. Da sper sa o scoatem noi la capat. Numai ca eu numai nu ma intind pe jos pe acolo:)))
Abia astept sa mai stau degeaba in wk.
DanaMario ar fi bine sa poti merge in tara. Eu de aia am vrut pe al doilea:)))
Uneori mi-e si mie dor, da parca vad ca ma plictisesc cand o sa ajung.
Danad, o sa vezi ce o sa iti mai placa noul locusor. Alycia vacanta placuta in continuare. Cum mai e Mircea?
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Aalina spune:
Daiopri stai linistita ca eu oricum am DPN sfarsit de februarie inceput de martie, asa ca... De aceea si citesc ambele subiecte de burtici.
Dimineata l-am masurat pe Dorian si are 1.24 si 24 kg
Pupici
9+
Aalina spune:
Iooiii ce m-am binedispus. Vine Dori la mine in vizita la lucru ca sunt singura zilele astea, fiind colega mea in concediu, si s-a gandit mama sa imi faca o surpriza.
Si il servesc cu lapte cu cacao ca eu tot bag lapte zilnic. Si cum povesteam cu mama isi da copilul cu presupusul:
"Mami cred ca tu faci iar bebelas de zici ca tot mananci asa"
Nu stiu cum le-a legat el da intuitiv e... am ametit-o eu..fara sa raspund nici da nici nu ca prefer sa ii spun mai incolo si mai ales dupa ce stim ce este ca sa nu ne apucam iar de negociat.
10+
dana d spune:
Tot la capitolul vizita la mama la serviciu suntem si noi. Azi am avut-o pe Ili la mine la munca program intreg. A colorat cateva minute dupa care a inceput sa misune pe aici, sa cante, sa vorbeasca singura, se umble peste tot, apoi sa se planga ca s-a plictisit. Am scos-o o tura pe afara si i-am cumparat ceva d emancare si dulciuri si la intoarcere i-am dat drumul la tv la desene si cu asta am potolit-o. La pranz am mancat amandoua dupa care am culcat-o in patul sefului unde a adormit intr-un final. Acum s euita la limbile ceasului si trage de mine asa ca fug.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
Daiopri multumesc de urari. Iti las aici linkul sa vezi pozele.
Fetelor faceti cunostinta cu miniplodul:
http://community.webshots.com/user/aalinador
Am fost la medic si totul e ok suntem in grafic. Exista sanse sa raman in minoritate in familie :)) Da nu e sigur deci tot mai trag sperante la fata aia cu ochi albastri :))
O sa va scriu si comentariile lui Dorian. Slava Domnului ca de data asta a priceput ca in poza e frate'su sau sora'sa fara sa mai negocieze care din ei. In primul rand bb asta e chel. Apoi tre sa ma duc la spital cand il scot.
M-a intrebat cand vine bb si cum cel mai asteptat eveniment de anul viitor e ziua lui i-am spus ca inainte de ea va veni si bb. Asa ca a spus ca e clar vine pe 3 mai. A trebuit sa ii spun ca vine cu vreo doua luni inainte de asta si m-a lamurit ca va mai trebui sa astept o vara si o iarna.
De acum sa ma tin ... comentarii la greu o sa avem pe domeniu. De, are copilul preocupare noua.
Aseara am cazut lata cand am ajuns pentru ca in paranoia mea nu am pregatit nimic de concediu pana nu am fost la medic. Asa ca a trebuit sa ma agit caci maine dimineata plecam.
Concediu placut celor care va indeletniciti tot cu de astea.
Celorlalte weekend fain.
Va pup!
12+
alycia spune:
Aalina sunt vesti tare bune, felicitari! Sa ai grija de bb chel pana o sa mergi sa-l scoti afara .Unde mergeti in concediu?
Noi tocmai ne-am intors di Croatia...frumos, peisaj exotic dar prea cald pentru gustul meu.Dimineata la ora 10 erau 32 de grade!!! Asa ca dupa ce ne-am balacit cateva zile in marea Adriatica am decis sa ne intoarcem in muntii nostrii ca o fi mai racoare.
Aalina sti ceva de COLIBITA? E in apropierea voastra..sunt ceva cazari de treaba, pensiuni unde se poate servi si masa?Poti sa-mi recomanzi ceva?
Daiopri...bb tau ce mai face? Dar Cristian, cum priveste treaba cu inca un fratior sau o surioara?
Dana_D...voi cum stati cu priectul "casa"?
Fetelor va doresc tuturor concediu placut in continuare(celor care mai au)...si munca usoara celor care s-au reintors cu forte noi...eu mai trag chiulul pana la sfarsitul lui august. pupici
Aalina spune:
Alycia noi vrem sa mergem spre Sibiu si sa ne invartim un pic pe acolo cateva zile. Apoi sa facem Transfagarasanul si probabil oprire ori in Curtea de Arges ori in zona Ramnicu Valcea si apoi acasa dar pe Valea Oltului. Asta va fi prima faza. Daca toate sunt bune a doua va fi Maramuresul si probabil apoi cateva zile petrecute in zona Cluj.
Eu am fost acum cativa ani la Colibita si atunci peisajul mi-a placut foarte foarte mult. E un lac dar acum din cate am inteles s-au construit foarte multe vile si nu mai e atat de salbatic ca atunci cand am fost eu. Din pacate nu am nici o informatie despre cazare etc, stiu ca drumul e destul de rau. Tot ne propunem sa mergem dar nu am mai reusit. In concediul asta ne-a tot invitat un prieten. Daca reusesc sa ma duc iti zic noutatile.
Pupici
12+
dana d spune:
Buna mamici! Ce va pasa, concedii, munte, racoare, balaceala.... noi murim aici in Bucuresti la 40 de grade.
NU mai zic cum e la mine acasa, sau la mama ca nu e la mine. Inchipuiti-va 6 persoane in doua camere la etajul 8 orientate spre Sud si fara aer conditionat. Noroc ca peste drum e Selgros si Hornbach ca ne mai ducem sa ne racorim. Of, nu stiu cat mai rezist.
Ieri am fost la Mobexpert sa mai facem un proiect la mobila de bucatarie dupa ce mai intai a venit acasa sa ne masoare. A iesit un proiect frumos dar pretul a venit ca un dus rece. Cu incorporabile trece de 220 milioane, va inchipuiati? ca eu nu ma asteptam. De fapt pretul mobilei ma asteptam sa fie pe la 140 ca mai facusem un proiect dar totalul a fost oarecum shocant. Asa ca ne mai gandim, ca tot nu ne-au dat drumul la utilitati dar si mobila vine abia dupa 6 saptamani de cand dam comanda asa ca.... poate pe la inceputul lui Octombrie ne mutam si noi . Si cand ma gandesc ca ne-am dus la ai mei cu doua geamantane si cu gandul ca stam 2 saptamani, uite ca se fac acusi 2 luni si inca mai avem. Macar de ar tine vremea cu noi.
Noroc ca pe 3 sept pleaca ai mei in Canada, macar luna septembrie suntem singuri in casa.
Aalina dragut bebe chel dar nu i-am vazut putzulica, cate saptamani are? Sa fie sanatos si tu la fel! Si concediu placut, sa te gandesti si la noi cand iti e mai racoare si sa faci poze sa ne arati.
Alycia ma bucur ca ati vazut locuri exotice dar chiar nasol asa caldura. Sa ne povestesti si de la noi de la munte ca tare mi-e dor.
Va pup si mai scrieti si voi ca ma uit in fiecare zi si nimic, tot eu sunt ultima care am scris
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA