Puisori de mai 2003 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
dana d spune:
Buna mamici! Am venit si noi de la mare negre ca ciorile si cu chef de munca. Nu credeam ca o sa ajung sa spun asta, dar parca ma simt mai bine in scaunul meu la birou facand ceea ce stiu decat umbland teleleu cu ochii in toate partile sa nu pierd copiii. trebuie sa va spun ca in Mamaia e mare aglomeratie, balamuc, muzici date la maxim, lume multa si pestritza si mai ales fitze cat cuprinde, decapotabile galagioase, gagici cu craci lungi si expuse cat se poate si printre picioarele multimii copilasi, carucioare, triciclete....
Cam asta e Mamaia si pot sa spun ca te intorci de acolo mai obosit decat ai plecat dar e viata trepidanta pt cine o prefera.
Ilinca s-a balacit cu curaj, pleca singura in apa si eu doar o urmaream cu privirea. Bineinteles ca majoritatea timpului era cu Alexa sau toate 3 dar intra si singura fara frica si mai ales fara sa ceara voie asa ca trebuia sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie. Spaima mea cea mai mare e sa nu imi pierd copiii.
In rest suntem tot "in gazda" adica la parintii mei doar ca fetele sunt cu mama la tzara la bunica iar eu sunt acasa doar cu sotul si tata. Nu mai e inghesuiala de lume ci doar de boarfe.
Daiopri, despre nasi, tu trebuie sa ii alegi si sa-i intrebi daca vor si pot, nu se simte nimeni obligat, daca nu vor gasesc ei o scuza, problema e ce astepti de la ei, poti sa le spui din start ca nu ai pretentii de la ei sa faca cheltuieli ci doar sa-ti crestineze copilul si eventual sa-i fie apropiati in viata. nasii sunt parinti spirituali si normal ar fi sa participe la educarea crestina a copilului. Eu am asemenea nasi dar din pacate in ziua de azi putini mai gasesti sa se implice in viata finului, sa-l invetze despre Doamne-doamne sa-l duca la biserica sau sa-i dea cadou o iconitza. Asta e rolul adevarat al nasilor.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
Eu is pe aici da imi e lene...
DanaMario multam fain.
Daiopri tu alegi nasii.
Danad ce bine ca v-ati plimbat.
V=am zis ca imi e lene??????????
8+
Aalina spune:
Eu sunt bine. Cu lenea stau mai rau :))) Adevarul e ca la lucru imi e greata tot timpul si am observat ca daca ajung acasa si stau in pat ma simt mult mai bine. Acum ori am alergie la job ori ...
La cat de obsedata sunt recunosc ca ma menajez cat pot. Am mare noroc ca imi e pustanul in vacanta la ai mei.
In weekenduri am tot fost plecati la munte cu cortul si copilul e tare incantat. Acum ne cumintim caci peste 3 saptamani plecam in concediu. Desi anul asta nu mergem la mare abia astept...
Nu mai tin minte daca am mai intrebat asa ca intreb acum: a fost cineva in Maramures? Dar pe Transfagarasan? Caci astea ar fi cele doua destinatii pe care as vrea sa le ating anul asta. M-ar interesa daca stiti ceva cazari ok pe care le puteti recomanda.
De mancat nu am chef de nimic...mananc putin asa ca is tare incantata ca inca nu m-am ingrasat (nu e o problema ca oricum am cu 10 in plus asa ca...) Analizele au iesit bine. Astept acum data de 14 august cand avem urmatoarea eco...
Dori e incantat ca e in vacanta. Ca de obicei toata ziua sta pe dealuri sau se joaca in curte. S-a bronzat si a facut falcute. Mananca mult mai bine...
Va pup
9+
Daiopri spune:
Si eu tot asa, Aalina. Cand plec de la servici is bucati, da cred ca de la varsta mi se trage. Sau vorba ta, am rau de sv, ca in wk sunt bine mersi. Si ca sa ma "laud" eu deja am acumulat 5kg, de care tin cu dintii sa nu le depasesc. Ca la baiat la aceeasi varsta nu luasem atat:(( Bine, ca am prins unele dintre ele in vacanta de dinainte, da tot in plus se cheama.
Vineri fac eco pt SD si alte probleme, si o sa coreleze cu rezultatele la sange si sa vad daca am risc mare sau nu, si mai e necesar amnio. Eu sper ca sa nu fie cazul.
De azi incepe si motanul curs de inot in fiecare zi, pt 2 saptamani si sper sa reusesc sa inot si eu nitel in acelasi timp, daca nu oi ceda nervos si il trimit pe sot. Numai ca sotu are de facut un curs timp de luna, on line, si vrem nu vrem ne fugareste de acasa. Doar asa sa ma mai misc si eu, ca zau ca as sta numai in pat la tv, si nu de alta, da cred ca il trece baiatul pe bb pe lista neagra, ca de cand cu bb, mami sta in pat, mami aia nu….
Sambata am fost la zoo si apoi seara la artificii unde am mers o gramada pe jos, de ieri nu am mai facut decat mancare si am mancat:))
Asa ar tb sa ma misc in fiecare zi, dar ti-ai gasit. Ne-a pus sfantul sa incercam sa mergem cu skytrain-ul (ca un fel de metrou numai ca pe afara) si nu va zic ce aglomeratie si buluceala. Sotu a vrut cu masina, dar fiindca prietenii nostri mergeau asa, am zis sa incercam si noi. Nu mai zic, ca abia mai faceam fata pe la 11,30 noaptea sa merg pe strazi, iar sotu ma lua la basca, ca iaca acu nu mai imi e rau. Inseamna ca plimbarea imi lipsea in celelalte zile:)))
Apoi in tren, cum era baiatul meu si ceilalti 2 copii, a intrebat cineva daca sunt frati. La care cei 2 au zis ca ei sunt, iar al meu a inceput sa explice ca si el mai are unul la mami in burta:)) E f. interesant ca nu insista cu asta, dar se pare ca nu uita:)))
In schimb daca mi se face foame, ghinion pe cei din jur, ca mi-e rau si incep sa icnesc:((( Nici nu pot vorbi. Da macar nu vomit (inca).
Cam atat de la noi. Copilasii vostrii ce mai fac?
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Daiopri dar tu intri cu el in apa la cursul de inot?
Aalina nu-ti pot da detalii cu transfagarasan ca am fost acum 12 ani :) dar mi-a placut foarte mult.
Si noi mergem la inot numai ca eu l-am inscris din greseala la Ultra 2 care a cam avansat pentru el. El nu stie sa faca pluta pe spate
Acuma tot exerseaza cu tati dar daca tot nu invata data viitoare o sa-l incriu la Ultra1 dar ii place foarte mult la inot
Noi weekendul asta am stat pe linga casa sa-l invat pe bicicleta cu 2 roti ca ma zapacise la cap ca prietenii lui merg pe 2 roti.
Nu m-am asteptat dar a invata atit de repede.
In vara asta l-am inscris la multe activitati numai fotbalul nu-i place deloc.
Nu-i place deloc jumatate de joc plinge "ca el nu e bun ca nu prinde mingea si ca nu inscrie" Asa ca o sa renunta
Se vede treaba ca fotbalist nu-l fac :)
Daiopri spune:
DanaMario, nu trebuie sa intru si eu. Merge el singur, dar ma gandeam sa profit (desi numai de asta nu imi arde:))) de faptul ca oricum trebuie sa merg cu el, si sa imi mai misc burtile acumulate. Ca nu o am numai pe aia de insarcinata. Prima e aia cu sunculite si abia se vede cealalta:)
Eu nu prea am avut noroc cu ce l-am mai inscris, caci cum ziceam cel de tenis s-a anulat. Mai il am inscris la unul de tenis in aug dar dupa cum vad, tot nu cred ca au copii. Apoi am mai gasit unul de muzica pt o sapt, sper sa aiba clienti si aia, ca altfel imi ies din sarite ca nu mi se potriveste nimic din ce planificasem. In schimb se joaca din greu cu bunicu prin parcuri. Cand pleaca mama ta?
Drept sa zic dupa ce vine si al doilea nu vad ce cursuri mai face el, ca daca e dupa taica-sau nu face nik:) Da cred ca il inscriu si ii trimit:)) Din sept oricum merge iar la gimnastica. Dar as fi vrut sa incerc si din astea care de obicei le pun astia la ore la care suntem la sv.
Ce mai face tanti parpa? Ca ea nu mai zice nimic. Tztztz.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Daiopri cum sa profiti ca la noi cursul tine doar 30 minute (n-as avea timp nici sa intru in piscina) la voi e mai lung
Intrebai la subiectul celalalt de piscina eu am mers de multe ori la piscina cind am fost insarcinata cu Joshua.
Mama pleaca in septembrie cind incepe Joshua gradinita.
Eu sint asa bucuroasa ca Joshua a inceput sa vorbeasca destul de bine in romaneste de cind e mama aici.
De Parpalak nu stiu prea multe am vorbit ultima data cind vroia sa mergem in parc de distractii.
Cu activitatile eu din septembrie vreo 3 luni nu-l mai inscriu la nimic ca mi-a cam ajuns vara asta cit alerg cu el peste tot.
O sa-l mi duc doar simbata la scoala romaneasca.
Lui Joshua ii plac foarte mult carticele de pe site-ul asta
www.readinga-z.com incercati sa vedeti poate sint interesati si pitici vostri
Eu tocmai mi-am facut o subscriptie pe un an acuma sper sa-l tina interesu un an ca de platit am platit :)
Cu vulcani tot nu i-a trecut cel putin odata pe zi ne uitam la un CD cu vulcani.
Acuma a inceput si cu un DVD cu miracolele lui Isus dar noroc ca asta ii place si mama se uita amindoi.
Aalina spune:
Noi de vreo 2 ani tot dam tarcoale Transfagarasanului da nicicum nu il nimerim. Sper anul asta sa ne iasa pentru ca eu am o mare fixatie pe chestia asta. Acum clar depinde de vreme. Daca reusesc sa fac si Maramuresul ca obiective mari imi mai ramane Delta da aia clar numai cand vor inventa astia ceva costume antitantari.
Eu inca nu i-am spus lui Dori ca e din nou bb in burtica si nici nu cred ca ii spun prea curand. Oricum el din toamna cand vorbeste de viitor il include si pe bb in planurile sale. Probabil o sa ii spun cand voi sti ce e ca sa nu mai face el presupuneri si sa aiba stiu eu ce dorinte.
Si pe mine ma bate gandul sa il inscriu la inot din toamna ca am auzit ca ar fi si la noi in oras asa ceva. Mare minune... drept pentru care am inteles ca si pretul este... Dar daca tot i-am taiat marea anul asta sa se bucure copilul de apa.
Daiopri eu mi-am promis clar ca pana la 12 saptamani stau numai in pat... asa ca... Eu ma bucur ca oricat mi-ar fi de rau asta ma opreste sa mananc mult ca si eu am o problema cu domeniul asta.
Ma gandeam sa va intreb de poze cu puiutii da mi-am dat seama ca eu nici macar nu le-am descarcat pe ultimele facute...rusine sa imi fie.
Va pup.
9+