Puisori de mai 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Danad la mine nu e sigur viata aia linistita :)))))
Eu miercuri am examen si totul e o mare nebunie.
Spor la mutat si integrat in gradinite!
Daiopri ce face burtica?
Celelalte fete?
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

FELICITARI DAIOPRI ma bucur mult de tot pentru tine.
Aalina bafta la examen.
Dana_d lasa ca sa vezi ce o sa te mai bucuri dupa ce termini cu mutatu.

Vad ca voi sinteti foarte ocupate Noi sintem intr-o perioada foarte linistita macar sa ne fie asa mereu.
Joshua e bine ieri mi-a zis sa-I cumpar carti despre vulcani “ca vrea sa stie mai multe despre vulcani” n-am crezut ca ajung vreodata sa-mi ceara carti.

Eu la servici nu fac nimic dar nimic dar astia ma tot platesc (pt ce habar n-am) asa ca vin acasa destul de odihnita si am chef sa fac cu Joshua ceva activitati.

De la anul din august o sa vreau sa stau cu Joshua ½ an acasa sa-l canalizes putin cu clasa I si se pare ca o sa pot.

Mama o sa vina simbata si abia o asteptam. Sa incepem sa ne plimbam.

Apropo Parpalak daca esti pe aici uite un link cu activitati pt copii multe din ele gratuite si inregistrarea incepe June 14,15
daca vrei sa-l inscrii pe Paul la ceva.
http://www.kidsummer.com/events1.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

DanaMario, multam de urari. Pai adeca, tu nu ai ce face la servici si nu scrii aici?:)))
Aalina, sunt bine sper. Ca nici nu stiu ce sa zic. Nu prea am nici un simptom, si imi pare rau ca mi-am "consumat" trimiterea la eco sapt trecuta. Ca acuma nu mai stiu cand mai capat una sa vaz si eu o inimioara ceva:(((
Nici sani f. umflati, nici foame prea mare, nici rau cine stie ce, nici somn prea tare. Sper sa fie totul bine. Mai frumos e ca plec normala dimineata la sv si ma intorc seara ca un balon. Sau cel putin asa ma simt.
Ieri am fost la test de engleza cu motanul pt kindergarten, ca cica ii pune la zi plina daca nu vorbesc prea bine. Nu mi-a zis rezultatul, cica ma anunta ei da nu imi fac sperante ca vb asa de bine de o sa mearga zi scurta. Apoi ma intreaba tantea aia dac amergem la biblioteca cu el. Eu drpet sa zic nu am fost ca avem atatea carti acasa de nu prididim, dar vroiam sa va intreb daca voi mergeti?
In rest ne tinem doar de petreceri de copii, ca nici nu mai stiu de cand nu am mai facut si altceva in wk. Apoi asteptam bunicu:))
Noi vara cred ca nu avem anu asta asa ca ar trebui sa renunt la visele cu cursurile de inot afara…..
Spor la treburi.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Numa la mine s-a ingustat pagina de zici ca citesc cu lingurita? Ce ma enerveaza.
Am facut o pauza de la citit intrebari :)) Ma simt ca la examenul de la scoala de soferi...bleahhhh...

DanaMario vrei sa te invdiem? :))) Distractie faina! Si lecturi placute :)))

Daiopri stai calma si bucura-te de perioada asta fara probleme ca nu e musai sa ai geturi, etc 9 luni :))) Mai ai timp:)))
Eu nu am mai fost intr-o biblioteca pentru mine...ce sa ma duc pentru copil mai?

La ce program mi se rezerva in vara asta...o sa am concediu intr-o joi. Asa ca eu declar ca nu astept vara.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri noi nu mergem la biblioteca ca se duce de la kindergarden saptamanal si-mi ajunge stresu sa-mi amintesc mereu martea sa inapoieze cartea.
Dar simbata asta ma gindeam sa merg ca ma zapaceste cu carti cu vulcani ca n-am gasit nimic la Indigo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Aalina, iaca un simptom tot am:)) Am uitat sa iti urez bafta la examen.
DanaMario, ce bine de tine… Desi si eu pot spune ca boieresc pe la sv, si de aia am vrut inca unu, sa stau si eu acasa nitel, desi o sa fie o gramada de treaba:)) Oricum eu cu rabdarea mea lipsa, tot ar trebui s aduc baiatul la gradinita, ca s-ar plictisi rau cu mine. Doar sa iesim prin parcuri, ca de altfel la activitati nu sunt buna:((( Acuma ne tine in fiecare seara cate un show, cum a vazut el in vacanta, cu acrobati, Lion King, da noi tare nu ne indemnam sa ne jucam cu el:((((
Danad spor la mutat. Alycia voi cum mai sunteti?
Celelalte tante nu mai veniti pe aici?

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

mai fetelor, mai noi declaram inchis anul de gradi(4 ore) 2007-2008, am luat vacanta, partea proasta e ca in tot anul asta "scolar" Mircea a fost in total 6 saptamani restul fiind bolnav...respectiv 3 saptamani in toamna...1 da si trei nu si tot asa din cauza de boala...si in vara asta la fel am incercat din mai sa mergem din nou si totul a culminat cu o criza de bronsita spastica, de 2 sapt. jumate o tragem cu tusea, si astm indus la efort...cum face un pic de efort cum il apuca o tuse care se lasa cu vomitat si alte cele de mi se zbarleste parul in cap..pur si simplu ma dispera....nu stiu ce sa mai fac cu el...si taaaare mi groaza ca din toamna o sa se repete povestea,cand incepe gradi...
In vara asta am in plan sa-l cocotz undeva in varful muntilor la altitudine 900m(ceva gen muntii Harghitei, sau in Neamtz) si sa-l tin acolo undeva la o pensiune o luna de zile, poate, poate so mai intrema!
Aalina mama, lass-o mai moale ca doar nu stau ei numai in baza ta..tu de ceva concediu medical nu ai auzit?Si te mai relaxezi si tu cu familia undeva la munte sau mare...
Daiopri, ai grija de burtica, cat despre simptome daca nu le-ai avut cu CRISTIAN nu o sa le ai nici acum.Bucura-te de perioada asta, mai ales daca te simti ok.
Dana_d nici Andrei nu a tralucit la tezele nationale dar ma asteptam, deoarece nu s-a omorat cu invatatul.Mutare usoara in casa noua!

Alycia si cei doi flacaiasi!

flacaii mei:http://community.webshots.com/user/Penciu

Mergi la inceput

Scriu pe fuga
Alycia ce imi poti spune de Zoo Mures? Merita sa il duc pe pitic? Au program duminica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Aalina e frumos la noi la Zoo..eu zic ca merita sa-l duci..ideea e sa nu ploua :)) asa cum se anunta in WE asta!Au deschis si duminica...
Noi in WE asta incercam sa mergem la munte la Izvorul Muresului in recunoastere, sa vad ce cazare pot gasi pentru Mircea ca sa-l cocotz acolo vreo luna de zile.A fost careva acolo? Cunoasteti ceva cazari care sa nu te sece de bani timp de o luna?

Alycia si cei doi flacaiasi!

flacaii mei:http://community.webshots.com/user/Penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Fetelor eu de vreo doua saptamani plang pe la colturi de cate ori am ocazia. NU VREAU SA MA MUT!!! din casuta mea in care am trait 8 ani din viata, in care am venit cu Alexa mica tocmai pentru ca sa-i asigur o copilarie mai frumoasa si sigura, ca sa fiu langa parinti si sa traiesc inconjurata de multa verdeatza. 8 ani am fost multumita sau chiar incantata de apartamentul asta, ma ungea la suflet sa privesc pe geam la pomi si sa ascult ciripitul pasarelelor, nu va mai spun de mirosul de tei. De fapt cred ca mirosul de tei de saptamana trecuta mi-a pus capac, si am bocit si acasa si la serviciu de cate ori am fost singura si m-au luat gandurile. Acuma nu mai stiu ce a fost in capul meu cand am hotarat asta, nu mai stiu ce nu mi-a placut aici, adica stiu dar nu mi se pare un motiv suficient ca sa stergi cu buretele 8 ani din viata. Simpt ca iubesc fiecare cm de perete, fiecare toc de usa, cunosc fiecare crapatura sau fiecare mazgalitura de-a lui Ilinca, imi dau lacrimile cand vad semnele de pe tocul usii unde am masurat-o din cand in cand.
Sambata vin sa demonteze mobila si sa o care, poate mobila vanduta pleaca luni, in cazul asta mai putem petrece un we in casutza noastra.. si gata...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput