Puisori de mai 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Anais! Scuze de intarziere puiule!
La multi ani Thea!
La multi ani Stef!

Am intrat numai pe fuga ca is nauca de cap. Mama a avut o operatie la ochi...de la o cazatura...astazi abia am aflat ca se va face bine, sunt mari sperante sa isi recapete vederea cat de mult. Nu va spun ce stres...in conditiile in care la lucru e o nebunie, fac si un curs, asa ca numai noaptea ajung cand evident am diverse altele de finisat. Sambata am trecut si printr-un avort menstrual... testele de sarcina s-au pozitivat dar... asta e.
Da-ti-mi solutii sa evit stresul fetelor...ca in ritmul asta... Am slabit 4 kg in 3 zile, e drept acum daca ma gandesc de duminica pana in clipa asta am mancat 2 iaurturi si 2 pesti mici.

Macar Dori e ok, activ si sanatos. Sper ca toate sunteti bine chiar daca ocupate.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Iata ca ne apropiem si de ultimii sarbatoriti..sa aveti parte numai de bucurii sa cresteti mari si sanatosi!!!
La multi ani Anais,Thea si Stefu!!!
Aalina ai mare grija cu surmenajul psihic poate te-ar ajuta ceva Magne B6...aveti grija de voi!

Alycia si cei doi flacaiasi!

flacaii mei:http://community.webshots.com/user/Penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi Ani tuturor copilasilor nostri dragi. Eu am zis de la inceput ca nu apuc sa intru mereu, asa ca sper ca se pun si urarile mele:))
Aalina imi pare tare rau. Ai grija mare mare de tine si multa sanatate mamei tale. Drept sa iti spun stau cu frica in san de cand cu tine. Daca mi s-a parut greu ca e greu sa ramai acuma mi se pare cel mai important sa tii sarcina. Of, of, o lupta intreaga.
Incearca sa te detasezi caci cu siguranta sanatatea e mai importanta decat toate.
Mai fetelor, eu cred ca sunt culmea intamplarilor:)) Din cauza istoriei din familie, trebuie sa imi fac mamograme regulat. De un an jumate incerc sa raman si nimic, deci am tot amanat mamografia. Acuma am mers sa o fac in z13, si unde cucoana aia m-a innebunit daca sunt sau nu insarcinata, am zis ca nu cred, ca temp in dimineata aia era joasa. Noroc ca am pus totusi sortul protector ca ce sa va zic, cu norocul meu, tocmai ce am un test pozitiv:)) Dupa atata timp tocmai cand am facut mamografia s-a potrivit. Sper sa fie totul bine, ca acu ce pot sa mai fac:))?
In rest, suntem bine, umblam pe afara de nici nu stiu cand trece timpul. Si asteptam intaririle (bunicu).

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Daiopri felicitariiiiiiiii uraaaaaaaaaaa! Ce ma bucur pentru tine nu iti poti imagina.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ei nu ca asta chiar ca trebuie comentata chit ca o sa stau azi pana la noapte la munca sau imi iau de lucru acasa.
Felicitari Daiopri si ai grija de tine!! Si eu sunt fericita pentru tine de parca as fi eu in cauza.
Vezi acuma sa nu ne parasesti si sa te muti la un club nou de mamici de...ianuarie 2009(?), sa ramai si cu noi si sa ne povestesti si de bebicul mic ca si noua ne e dor.
Alina imi pare rau ca ai trecut prin clipe grele, bine ca se va rezolva necazul mamei tale, multa randare si optimism va doresc.
Sper sa intri intr-o perioada mai calma, sa te mai relaxezi si sa ai conditiile necesare sa mai faci un bebe si tu ca tare m-as bucura sa aflu de cat mai multe sarcini in grupul nostru. Puisorii nostri de mai au nevoie de fratiori si surioare.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Daiopri felicitari...ai vazut ca bb vine cand nici nu te astepti...aveti grija de voi!
Fetelor asa e, dupa 30 de ani sunt tot felul de surprize , si eu am ramas f greu insarcinata cu Mircea si si asa la 6 saptamani de sarcina am avut hemoragie de am crezut ca-l pierd..a scapat atunci insa la 32 de saptamani l-am nascut...ideea e ca daca perseverezi in a-ti dori tot se intampla in cele din urma...
Dana_d cum v-ati descurcat la tezele nationale?Am auzit ca de la anul se reintroduce examenul de admitere la liceu...

Alycia si cei doi flacaiasi!

flacaii mei:http://community.webshots.com/user/Penciu

Mergi la inceput

Buna mamici! Eu sunt in focuri, ma streseaza si mutarea care se apropie dar chiar zilele astea inscrierea la gradinita. Am umblat de mi-am rupt picioarele si am reusit sa depun dosarul azi la o gradinita cam departe de casa dar macar e pe traseul spre serviciu iar acum sotul e la coada la gradinita care era prima optiune si unde ieri scria ca nu mai fac inscrieri acum dar am aflat intamplator de la coada la cealalta gradi ca primeste si asta inscrieri asa ca am ajuns la ea cu intarziere. Am mari sperante ca vom fi acceptati chiar la amandoua pentru ca sunt gradinite noi si au multe locuri libere iar la grupa mare cred eu ca nu e mare batalie pe locuri.
In rest sa ma vad scapata cu asta ca ma asteapta altele cu adevarat grele si anume mutarea cu mobile, boarfe, si altele, ma ingrozesc cate am putut sa strang si cate din ele nu-mi folosesc. Problema cea mare e ca nu ne dau astia cheia la timp, nu putem intarzia predarea apartamentului vechi peste sfarsitul lunii si astia promisesera ca ne dau cheia pe 30 iunie, dci eu ar trebui in noaptea de 30 spre 1 sa mut tot calabalacul ceea ce e imposibil, bineinteles.
Alycia Alexa ne-a cam dezamagit si pe noi si pe profesorii ei, e mult mai buna decat notele pe care le ia la teze, asta e clar. A luat in jur de 7 la ambele iar la romana am facut contestatie la sfatul dirigintei care e de romana si o stie ce poate si a vazut si teza. Acum nu avem inca rezultatul dar inteleg ca diferenta intre nota originala si nota de la recorectare trebuie s afie de minim un punct ca sa se modifice nota tezei. oricum asta nu ne mai intereseaza la cate avem noi pe cap.
Si eu am auzit ca de la anul se revine la admiterea cu examen dar ca nu vor incepe cu copiii nostri, oricum tezele din clasa a 7-a iarasi nu se vor lua in calcul asa ca... bataie de joc de nervii nostri

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumesc de urari. Danad, nu plec inca nicaieri, cum sa las piticotii astia dragi. DPN ar fi cam 3 februarie, dupa DC:) Spor la mutat si sa va bucurati de casa noua!
La noi totul bine pana acum. Dr a zis ca ar trebui sa nu fie nici o problema cu mamografia, caci si daca a fost inainte ii trebuie 7 zile sa se localizeze. Plus ca am avut sortul. Apoi ieri am fost la eco caci parca ma dor ovarele asa, iar nenea ala nu a zis prea multe, ci doar ca e mic, 5 sapt, si nu a vazut bataile, dar macar e unul, yupiiii. Ca dr imi tot zicea sa fac simulare si eu nu si nu, ca mi-e teama de 2. Acuma cu DD inainte la crescut:))
Imi zicea dr ca exista acum o noua metoda de verificare genetica, neinvaziva. Stie cineva ceva? Asta ca sa nu fac amnio, caci sunt peste frumoasa varsta de 35:)))
Mai, eu nu stiu cum va descurcati cu scolile alea acolo… Eu mi-as lua campii. Asta nu imi placea mie ca mult prea multa presiune si pe parinti si pe copii.
Aalina, cum mai esti? De Parpa si DanaMario nici nu mai zic, caci ne-au parasit de tot:(((
La noi e o vreme ca naiba, si ca tot inscrisesem baiatul la inot, ca am zic ca o sa fie cald, iaca acuma e mucios. Cred c anu mai avem vara anu asta.
Alycia, Mircea cum mai e?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Dragelor acu m-am mai calmat da ma stradui sa nu ma relaxez prea tare ca asa am facut saptamana trecuta si numai bine dupa aia mi-a facut odrasla febra 39 timp de 4 zile, o infectie urata in gat luata cu elan de la camin. Mama a trebuit sa mai stea o saptamana in spital pentru o noua interventie deci am prestat un program de genul: 5 si ceva trezirea si facut pachetele cu mancare pentru copil, tata, mama, dus copilul la tara, bagat ca migul la lucru, adus copilul de la tara, mers la curs, mers la spital, facut mancare, spalat, etc etc si noapte lucru la proiect. Asa ca ...
Astazi e prima zi cand l-am dus la camin. Sper sa nu imi vina cu o noua surpriza.
Tot azi sper sa iasa si mama din spital asa ca in wk voi presta activitati casnice la tara.
Candva o sa si dorm :)))
Dar in rest suntem bine.

Dana sper sa fie ok cu gradinita. M-am mai stresat si cu aia saptamana asta caci nu stiam daca si noi trebuie sa punem un nou dosar sau nu. Pana la urma s-a dus sotul meu si l-au lamurit ca nu e cazul, e inscris in grupa pregatitoare.

Daiopri las ca acusi acusi creste samburelul :))) Ma rog sa te prind din urma. Eu am renuntat sa mai planific sau sa urmaresc ceva ca ...
Sa nu te stresezi!!!!!!!! Cu nimic :)) Doar sa te bucuri de burtica!

Aici ploua :(( Vreme de betie...
Va pup

Mergi la inceput

Buna mamici! Am depus dosarul la doua gradinite ambele noi deci cu sanse mari de a fi acceptati la amndoua. Acum alta problema si motiv de ingrijorare: se pare ca nu au personal pt gradinitele astea noi ca nu se duc fetele pe asemenea posturi prea prost platite, asa ca e posibil sa ne vedem acceptati intr-o grupa fara educatoare , sau nu stiu, pana nu o vad integrata intr-o grupa si cu personalul necesar educatiei si ingrijirii copiilor, tot nu stau linistita. Se pare ca n-am parte sa scap de stres vara asta.
In legatura cu mutarea, am inceput sa golim casa si caram, si caram la tara si tot nu pare ca se mai elibereaza. fac ce fac si scot alte si alte boarfe, carti, reviste, vase, ligheane, porcane, aparatura electrocasnica veche... de parca ar fi casa mea, oala aia din poveste care nu se goleste niciodata. Se pare ca ne vor da cheia sa depozitam boarfele in apartament dar nu vom putea locxui acolo ca inca nu se bransheaza apa, gazul si curentul (sau curent parca e..). Deci nu se stie cat va trebui sa locuim gramada la ai mei si va fi greu ca suntem multi, iar daca vine si caldura va fi criminal.
Azi avem serbare la gradi, maine ma duc la dentist si mai imi vine si seful din Ungaria si sta toata saptamana, numai motive de stres pe mine si nu sunt obisnuita sa suport presiune din toate partile. Unde e viata mea cea linistita, relaxata, lipsita de griji?

Fetele mele

Mergi la inceput