Puisori de mai 2003 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Danad, imi pare rau ca te simti asa. Dar lasa ca o sa te obisnuiesti si acolo, si o sa simti ca si aia e casuta voastra draga. Cand am plecat noi incoace, soacra mea a avut ocazia sa isi vanda apartamentul (care e cam cu probleme de alttfel) la un pret bunicel, dar l-au apucat nostalgiile pe sotul meu, si nu l-au mai vandut. Si acum le pare cam rau, mai ales ca acum vine sotu cu ideea ca poate ar trebui si ei sa se mute intr-un bloc mai nou:))
Eu am cam racit, si astept sa treaca de la sine. In rest bine si astept si eu vizita la dr, poate poate mai imi da o trimitere sa vad buburuza…. Da slabe sperante:(
Fetelor voi ce faceti?

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna dragi mamici,

Sunt si eu oarecum in grupul vostru, cu o comorica de fetita de 4 ani.

Pentru ca eu tocmai am aflat ca o companie de asigurari si servicii financiare - lider mondial - face acum o campanie de informare asupra acelui fond de studii pe care il pot constitui parintii care se gandesc la viitorul copiilor lor, mi s-a parut interesant si m-am gandit sa va spun si voua.

Prezentarea dureaza aprox. 30 de minute, este facuta super profi (videoproiector, explicatii, exemple concrete, etc - si este absolut gratuita si nu implica cu nimik participantii. Se organizeaza pentru grupuri de minim 6 persoane.

Daca e cineva interesata - din Bucuresti - dati-mi un mail sau un PM si va dau pers. de contact.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Dana_d eu m-am mutat de 2 ori si in fiecare loc am stat 8-9 ani...chestia e ca daca mergi la mai bine..te obijnuiesti repede...tu te muti la casa acum..sau tot la bloc?
Daiopri ai grija cu racelile in perioada asta, nu sunt bune deloc!
Noi ne pregatim de vacanta si ne facem planuri, vreau sa-l duc pe Mircea si la mare si la munte...in total cam o luna de zile...sa vedem ce reusim....preturile de la Izvorul Muresului sunt de groaza..si nici macar rang de statiune nu are ...

Alycia si cei doi flacaiasi!

flacaii mei:http://community.webshots.com/user/Penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

chiar toata lumea e in vacantza...sau muncitzi pe branci?
Noi ne ascundem de canicula asta ca harciogii sub pamant...am asteptat sa vina vara ca sa stam in casa ca pe afara nu putem umbla...

Alycia si cei doi flacaiasi!

flacaii mei:http://community.webshots.com/user/Penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Buna fetele!

Imi cer scuze ca nu am putut fi atit de activa pe forum dar uite ca azi am deschis in sfirsit pagina de "bebei de mai 2003 " si am vazut ca nu am mai scris de pe 28 decembrie 2007! Nu-mi vine sa cred ca timpul trece pe linga noi , cu bune , cu rele si imi rau ca nu am putut fi alaturi de voi!
Vreau sa multumesc pt urarile de La Multi ani! Si vreau sa urez tuturor copilasilor de mai 2003 sanatate , bucurii si parintilor sa se bucure de ei din plin! Imi pare rau ca raspund tirziu dar am fost super aglomerata si super ocupata !
Am trait experienta unui test de cancer la sin din care am iesit curata! Nu doresc nimanui sa fie in astfel de situatie ! Ma gindeam cu groaza ca daca nu as fi avut-o pr Francesca era mai usor ! Apoi ginduri cu cine o las ,cine va avea grija de ea! E un moment crucial in viata ...((( A fost un capitol de viata si s-a incheiat cu bine!
Mi-am cumparat o casuta sa-mi fac labotator de tehnica dentara si am muncit acolo non stop! Sint multe de povestit dar chiar ca nu vreau sa sa incarc pagina cu problemele mele pt ca stiu ca fiecare avem probleme !
Ma bucur ca v-am regasit si m-as bucura enorm sa ma reintilnesc cu toate mamicile care ajung la mare!
Dana o sa te sun ! Promit!
O sa pun poze cit de curind!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Bine ai revenit Lumy. Imi pare rau ca ai trecut prin sperietura asta cu testul dar bine ca a fost doar o sperietura si esti bine. Si eu imi facusem o programare pt o echografie mamara cu mai mult timp in urma si programarea era chiar acum 3 zile in ziua cand trebuia sa dam cheia de la apartament. Nu am avut nici un chef sa ma duc, stiu ca sunt inconstienta dar am avut o stare asa proasta ca pur si simplu nu-mi pasa de nimic decat de casuta mea pe care o las in urma. Am preferat sa ma duc acolo pentru ultima data, sa o vad goala golutza, curata, frumoasa, pregatita pentru noul proprietar care nu o merita. Am mangaiat peretii, mi-am amintit cum am pus tapetul cu mainile noastre, cum am ales gresia, faianta, parchetul, cum ne-am bucurat de ea, cum ne-am ascuns de caldura si de zgomot intre peretii ei umbriti de teii batrani de la geamuri, cum am ascultat cantecul pasarelelor si ne-am desfatat cu mirosul de tei. Am varsat cateva lacrimi si am inchis o usa pentru ultima oara...
Acum stam la ai mei, 6 oameni in doua camere, caldura mare, aglomeratie, o singura baie, noroc ca mergem la serviciu si Ilinca a mers la gradinita pana azi. Ca sa mai scapam de acolo am luat bilete la mare de pe 15 iulie, as fi vrut mai devreme dar nu am gasit ceva ce sa-mi pot permite. Asa ca pe 15 iul, suntem la Mamaia, Lumy, pana pe 20.
Apartamentul nostru e gata ca l-au facut la urgenta dar celelalte din bloc abia acum se finiseaza si mai ales scarile nu sunt inca finisate. Asta nu mai poate dura mult, cel mult doua saptamani dar depindem de cand leaga aia complezul la apa si gaze, abia apoi putem sa comandam mobila si sa ne mutam. Realist asa.. poate cam o luna avem de stat la ai mei, o sa fie cea mai lunga luna din viatza mea dar in fiecare we de vineri pana luni vom fi la tzara la racoare si la gratar si va trece si ne vom bucura de noul nostru apartament spatios si confortabil, o sa ma relaxez in jacuzzi si o sa ne racorim la aer conditionat ca meritam dupa atata chin.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alycia de la caldura ni se trage leneveala. Eu sper totusi duminica asta sa reusesc sa duc piticul la zoo caci i-am promis...si am incurcat-o. Si-a exprimat clar dorinta de a vizita orasul Mures :)))
Voua distractie placuta in concediu.

Danad imi pare rau ca treci prin asta. Dar sa vezi ce apartament nou si frumos o sa ai. Cu multe, multe amintiri frumoase in el dupa ceva timp. O sa treaca si perioada asta. Distractie placuta in concediu.

Daiopri cum te mai simti? Ce face inimioara?

Lumy bine ai revenit. Slava Domnului ca toate s-au terminat cu bine.Pupici Francescai.

Noi probabil o sa facem numai iesiri scurte vara asta. Am fost wk-endul trecut cu cortul si Dori a fost ca de obicei incantat. Eu il mai duc inca doua saptamani la gradinita si numai apoi o sa il duc la tara in vacanta pana luam concediu. Incerc sa vad cum sta cu alergia de anul trecut, sa imi dau seama daca era de la polipi numai. Sper sa fi scapat. Pana acum nu i-a curs deloc nasucul in vara asta daca nu a fost racit.
In alta ordine de idei iar am teste pozitive :) o prind pe Daiopri din urma. Sper de data asta sa fie bine. Asa ca anul ast anu mergem la mare. As face un circuit in Maramures. Daca ati fost pe aici astept pareri.
As vrea eu si un Transfagarasan da nu stiu zau daca ma incumet.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Aalina, pai bine mai tanti cum ne-a fost vorba?:) Da te gasisem eu pe undeva, nici o grija. Felicitari si o sa vezi ca trebuie sa fie bine! Da nu te incadrezi la grupa mea?:)
Eu am senzatia ca trece tare greu timpul. Abia astept sa simt cum misca, macar sa am idee ce si cum pe acolo. Ca asa sunt in ceata si ma enerveaza starea, mai ales ca mai citesc si vesti proaste pe ici pe colo. Dar trebuie sa fie bine.
Sambata si duminica ne-am plimbat si am papat o gramada ca a fost tare cald pe aici. Iar luni dimineata m-am trezit cu putin maro, de m-am speriat de tot, dupa care am declarat ca eu nu mai merg nicaieri, si m-am pus pe bocit ca la cat am muncit la copchilul asta, nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau:)Tare a fost bine cu 4 zile libere. Si ma tot gandesc ca m-ar aranja mai bine un part time. Da cum o sa fie "fam grea" nu pup eu part time:))
Dar apoi am fost ok, desi am stat mai mult pe acasa. Mai ales ca am concurenta mare la mancat cu socru. Daca as fi stiut ca raman nu-l mai chemam:)) Ma duc acasa infometata, bun bazata ca am mancare si cand colo…..
Eu mai merg la dr abia pe 21, ca tare greu mai trece. Si cred ca o sa fac amniocenteza, ca deh, imi trebuie bb la batranete.
Lumy bine ai mai venit pe la noi mai asteptam vesti.
Tantele din Ca, da e frumos asa ceva? Nici un semn nimic, nimic:(((
Dana mutare usoara. Si vacante placute tuturor.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Daiopri daca ma plictisesc:))))))))))) Da ma stradui sa citesc rar si pe diagonala.
Nu stiu exact unde ma incadrez si nici nu ma stradui prea mult sa ma prind. Probabil tot prin saptamana aia cu 21 iulie o sa merg si eu la medic. Am fost acum vreo 3-4 saptamani si l-am intrebat daca pot sa ma duc prin saptamana 8-9 la control ca sa fiu sigura ca ii vad inimioara. Ca pana atunci oricum stiu de data trecuta ca nu imi face si nu imi da nimic....asa ca... Saptamana viitoare vreau sa ma duc sa fac ceva analize. Tie ti-a dat sa faci ceva?

Si eu mananc mult da macar am zis sa incer o parte din ce bag sa fie fructe si iaurturi. Macar atat :))))))))
Si ma doare spateleeeeeeeeeeeee...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Daiopri si Alina, va pupa mama de mamici cu burtici si aveti mare grija de voi, fiti cat puteti de egoiste si lasati-va rasfatate de toata lumea, adunati multe amintiri si impartasiti-ne si noua bucuria voastra cat mai in amanunt asa ca sa traim si noi inca o data minunea de a da viatza.
In alta ordine de idei, noi ne plimbam des ca sa stam cat mai putin acasa si asta ne iese foarte bine. Eu vin acasa in fiecare seara pe la ora 6 si ies cu fetele afara in parc pana pe la 8 jumate asa ca nu pot sa ma plang de aglomeratie, doar seara cand stam la coada la baie simt putin disconfortul. Azi plecam iar la tzara si stam pana luni dimineata, acolo e o casa mare cu etaj numai pentru noi si racoare ca e deal spre munte. E frumos doar ca nu sunt conditii ca la bloc...dar sunt altele in plus. Ilinca sa balaceste in albie la soare si umbla desculta ceea ce o incanta foarte mult. Avem acolo dusi doi saci cu jucarii, toate cartile noastre, saci cu haine .. asa ca nu ne lipseste nimic in afara de dush, apa calda, calculator, internet, televizor.
Casa noastra se apropie de finisare inclusiv casa scarilor si garajul ca apartamentul era gata mai demult, se pare ca pe la sfarsitul lunii avem sanse sa ne mutam.
Data trecuta cand am fost acolo sa ducem boarfele am facut niste poze si acum ma apuc sa le pun in album. Am s amai pun ce mai am nou si de la serbarea de sfarsit de an de la gradi si de pe acasa de la mutare si de prin cartier ca am facut sa am amintiri.
Va pup si ne "revedem" luni!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput