FIV in Ungaria 31
Raspunsuri - Pagina 5
BoboMom spune:
Crisis81, la noi asta va fi prima incercare (sa speram ca si ultima). Urologul si RE (reproductive endocrinologist) sunt de parere ca singura noastra sansa e IVF cu ICSI (din cauza numarului scazut de , motilitatii scazute si a anticorpilor antisperma + problemele mele). Am fi vrut sa incercam IA, dar ne-au convins ca ar fi pierdere de timp. Asa ca mergem direct cu IVF + ICSI.
Elmasi spune:
crisis multumesc pentru raspuns.
miha3 ce faci, cum te simti? iti tinem pumni luni suntem alaturi de tine si ne rugam
eu inca sunt ina asteptarea primei intalniri cu doctorul. parca nu mai trec zilele astea.............
pupici
Andrada.P spune:
Miha2004 iti tin pumnii sa fie lipiciosi embrionasii tai. Stiu o gramada de fete care au reusit din 2 embrioni. Chiar ieri am fost la botezul unei fetite a carei mamica a avut doar 2 embrioni si era tare nefericita si neincrezatoare la acel moment. Deci, SE POATE!!!! La fel si Pussi - 2 embrioni si 2 printese!
Andrada
Marush spune:
Luck
asta e pagina pensiunii, aici gasesti si telefonul http://www.familiapanzio.hu/
Bafta multa!
Dupa calculele mele eu o sa avem ET-ul pe la jumatea lui martie!
Va sarut pe toate, si ....sunt cu ochii pe voi!
Viitoare mamica.....cat de curand!
daniela76 spune:
salutare de la mare
pusii ai doua fete frumoase foc, si tu arati foarte bine dupa sarcina, felicitari pentru increstinare.
Andicu smecheru tau este un frumusel, Alexandra a inceput sa zambeasca cand a vazut pozele cu el, cred ca l-a placut, urmeaza sa-mi fac masina sa pot iesi si eu in parc sa le facem cunostinta....
revin....
poze cu noi
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
daniela76 spune:
http://www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1
am pus cateva poze noi...
intre timp am schimbat un mirositor...
cu intarziere:
FELICITARI MAMI CORINA !!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE ANDREI-DUMITRU !!!
Sa cresti mare sa fi sanatos si sa-ti bucuri parintii!!!
pupam toate fetele
lenny eu anul trecut pe 29.01 am aflat vestea cea mare, sper sa ne dai aceeasi veste buna, stam cu pumnii stransi....
poze cu noi
daniela76 spune:
scria cineva despre tratamentul greu si anevoios al fiv-ului
eu nu am avut nici un efect negativ, doar cateva kg in plus , dar care se topesc cu timpul.cel mai greu a fost stresul in aceea perioada,dar odata cu aflarea rezultatului am uitat totul, chiar daca mi-am facut singura toate injectii, gonalul, suprefact si progesteronul, cel mai dureros...acum as lua-o de la capat, dar este prea curand, mai vreau si eu un bebe si peste doi ani tot la Szeged ma duc cu toata increderea.Si eu ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a inventat fiv si ca mi-a dat copilasul mult dorit...
va pupam cu drag si asteptam numai vesti bune, o lista cu reusite cat mai mare
Liana am inteles ca ne pregatesti ceva? te pupam ....
poze cu noi
teacdrn spune:
Buna fetelor!
nu am mai scris de ceva vreme si nici acum n-am vesti bune. Am facut si eu intre timp o IA la Szeged, fara rezultat ...Stimularea a fost cu 3 injectii de Merional.As vrea sa mai incerc inca una in curand.Sper sa fiu mai norocoasa data viitoare, desi probleme am destule...
Bun venit fetelor noi,felicitari proaspetelor mamici si gravidute si multa incredere si noroc celor care se straduie anul acesta!!!
crisis81-felicitari pentru prima pagina!!! Te rog sa nu ma treci insa pe listuta pentru ca la mine lucrurile se desfasoara mult prea lent si ar fi o presiune in plus...
va pup pe toate, tea
andicu spune:
Daniela, Alexandra e o scumpa! si ce frumos e sarafanul!!! nu mai zic de pozele cu funda pe cap, e ca o papusa! o sa i-o arat lui Filip, poate cine stie ??!
Cat despre ce a scris Daniela, si eu la fel: n-am suferit deloc de pe urma stimularii si a celor 2 FIVuri, doar emotiile , atat! mi-am facut injectiile singura, mai putin progesteronul si tot cam in 2 ani vreau si eu sa revin la Szeged pt inca un bebe! sa dea Domnul sa reusim!
Daniela, mergem impreuna poate!
Multa bafta fetelor, sa veniti cu rezultate super zilele astea!
Azi avem 7 luni
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi
Liana30 spune:
daniela va pup sunteti frumosi toti..chiar pregatesc..sunt z4 de stimulare..am dat startul la FIV
tea te pup si capul sus..
mihaaaa te pup si tin pumniii,
Cosminaaaaaaaaaaaa stiu ca ceteste soatza ta..noi suntem toti 3 cu pumnii stransi...spunei soatzei sa grabeasca lucrurile ca vrem sa mai radem putinva pupam
ramonaaaaaaa ce faci?da un semn..cand vii?
va pup pe toatee
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!