FIV in Ungaria 31

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vesti de la gura Szeged-ului
mihaaa e bineeeeeeeeeare 4 buni si nebuni
va pupa pe toatee si va multumeste de galerie..
mai multe va spune ea maine..





Putin cu putin se aduna marea...



Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna fetelor,

Noi ne pregatim sa facem FIV la Kaali (Budapesta) cu dr. Peter Kovacs. Deocamdata tinem legatura prin email cu el. Are vreuna dintre voi informatii despre clinica sau/si despre dr. Kovacs? Ma refer la informatii luate direct, din experienta personala sau a unei persoane cunoscute, nu la site'ul clinicii.

Simona, am inteles ca tu ai facut FIV la Budapesta. Ai facut la Kaali sau in alta parte?

Apreciez orice informatie imi puteti da.

Multumesc si multa bafta tuturor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor care ati facut FIV la Kaali Budapesta, Simona, Tuculucu, unde ati stat pe perioada FIV-ului? O sa merg si eu intr-o luna jumate si incerc sa gasesc cazare, lucru destul de dificil pentru ca din cate am vazut, nu prea sunt multe optiuni imprejur.
Laura Garner ti-am scris pe PM.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor
va rog din suflet luminati-ma si pe mine cu penurile astea.Nu am nici o idée despre ce vorbiti.
Andrada
stii cumva cat costa gonalul in Ungaria ?
Pussi
pupici pentru mama si fetite care sunt niste scumpe
Miha3
bafta luni la punctie !!!!!!
Tuculucu
sa inteleg ca faci fiv pe ciclu natural?pupici si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna, fetele mele!
Am revenit ieri. Cu Crisis81 si Liana30 am vorbit ptin pe mess, dar trebuie sa va povestesc si voua.
A fost foarte bine, ne-am cazat la Familia Panzio, aproape 1mil400 camera cu 2 paturi, incluzand si taxa de oras. Mi-a placut ca ne-am putut lasa masina in curte, sin u am platit nimic peste tariff. Ne-am deplasat pe jos la clinica si prin imprejurimi. De mancat , este o cantina studenteasca peste drum de clinica, unde cu 1000 HUF, mananci foarte bine + iti iei si de baut ceva. Au mancaruri bune, in plus sunt expuse si poti sa-ti alegi ce vrei, ca altfel nu prea intelegi nimic din meniu(e in ungureste).De inteles te intelegi prin semne .

Cu Dr Zadori m-am inteles in limba engleza. Nu va faceti probleme, daca stiti un pic de engleza e suficient. Termenii medical seamana foarte mult, si el nut e lasa pana nu esti complet lamurita. Noi am asteptat 2 ore, ca programarea a fost facuta in regim de urgenta, avand in vedere ca sotul meu a pornit de la azoo, si a ajuns la 100 mii (inainte de spermograma din Szeged) . Ma bucur ca dr. a inteles aceasta situatie, si anume fragilitatea starii de sanatate a sotului. Cunoscatoarele stiu ca aceste imbunatatiri de obicei se produc pentru perioade limitate de timp, si trebuie profitat cat situatia e mai buna, ca biopsia adduce si ea complicatiile ei. Doamne ajuta ca am scapat de ea deocamdata, mai mult, datorita rezultatului spermogramei de la Szeged 8.000.000.spermatoz (si nu am pus zero-uri in plus!!! ), mobilitate 30-40%, dr ne-a plasat intre ICSI si FIV, dar a spus ca in cazuri dinastea se merge totusi pe ICSI.

Ne-a dat AC(Linette), Gonal si Suprefact, pe care le-am cumparat de acolo, toate ne-au costat cam 6 milioane(din pacate nu mai am chitanta sa va dau defalcat-dar o sa-o mai caut! ).

Mi-a facut o impresie foarte buna Dr. , a stat aproximativ o ora cu noi, sin u am plecat cu sentimentul ca vrea san e ia banii, asta e senzatia pe care am incercat-o pana acum cu medicii la care am fost, si credeti-ma : nu sunt putini.

La eco transvaginala , cand a deschis monitorul hop, ca au aparut gemeni pe ecran….ramasesera de la echo dinainte, Dr. a zambit si mi-a spus ca e semn bun: Doamne ajuta sa fie asa!

Va sarut, si daca imi mai vine ceva in minte va mai povestesc!



Viitoare mamica.....cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Gonal in Ungaria
pen 300..34 000 forinti
pen 450..51 000 forinti
1 euro..254 forinti





Putin cu putin se aduna marea...



Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Marush
un nr de telefon de la fam.la care ai stat se poate ? Eu numai in martie am programare la prima consultatie la dr Zadori dar vreau din timp sa ma documentez cu toate sa nu intru atunci in stresuri .
Mai linistit referitor la intelegerea in engleza cu dr si m-am hotarat – la prima consultatie merg fara traducator si in continuare dc mi se pare ca nu ma descurc o sa vb cu cineva.
Mult noroc pe drumul pe care ai pornit.
Liana un si multumesc
1 forint …254 EUR ?????????
ce inseamna pen de 300

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloo

Bun venit noilor FIVoase de Ungaria! sa va ajute DUmnezeu si sa reusiti de data asta!

Andrada, bine-ai venit printre "unguroaice"! ma bucur mult ca scrii aici si te-ai hotarat sa mergi la Szeged! eu una, sunt sigura ca n-o sa regreti!
Miha , felicitari pt cei 4 embrionasi! sa te vedem cu burtica mare peste cateva luni!
Borzasimo, de ce n-ai indraznit? chiar daca nu sunt acum in focuri si nu ne stim bine, tot din gasca asta ma consider ca fac parte! sunt mai veche , la "unguroaice" nu renunt! mai ales ca vreau sa redevin aspiranta aici peste vreo 2 ani! multumim de aprecieri si iti doresc un bebe la fel si tie anul asta!
Tuculucu, ma bucur ca ne dai vesti! sa dea DD sa fie cu noroc de data asta!
Pussi, x3 pt fetele frumoase! ma bucur ca va merge bine si felicitari pt crestinare! ai niste printese adevarate, scumpe foc!






Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

Buna dimineata!

iata-ma din nou activa pe forumul dc (micul dejun ma asteapta pe masa si eu stau sa butonez...:))

laura garner: salut! eu am facut FIV la Budapesta cu dr. Kovacs Peter, ales la inceput doar pentru ca stie engleza ft bine (aren studii perin strainatate)-noi nu stim ungureste - in timp mi-am dat seama ca e foarte cautat, mai ales unguroaicele locale apeloeaza la el. mie mie se pare un dr. bun, intelege problema si incearca sa explice foarte bine tot ce se intampla cu tine. noi, din pacate,desi am avut o productie ft buna (9 embrioni) nu am reusit in vara, la inceputul lui iulie. dupa aceea, poate pt ca eu sunt mai sensibile, am dezvoltat o hiperstimulare ovariana de toata frumusetea, care a trecut la o infectie masiva tratata in 2 saptamani de spitalizare la cluj si inca 3 acasa. dar nu ne dam batuti: urmeaza joi, embrio transfer cu embrioni congelati. Bafta multa si daca mai ai intrebari, nu ezita sa le postezi.
andrada P noi nu am stat deloc in budapesta, pt ca drumul de la oradea (unsde stam noi) si budapesta il facem in 2 ore jumate. deci noi am facut drumuri de dute-vino si nu mi s-a parut obositor. pentru cazare iti recomand apartamentele. intre pe google si da cautare pe apartamente in budapesta pt inchiriat. o sa gasesti foarte multe variante, cu poze si preturi diferite. iti spun ca e ok pt ca o prietena de a mea cu inca vreo 3 oameni au facut o excursie de 4 zile si s-au cazat foarte convenabil la un asemenea apartament. au facut rezervare pe net, acolo au gasit locul, au primit cheile si la plecare le-au lasat in casa. nu a mai venit nimeni sa verifice ceva. si apartamanetul avea toate dotarile necesare(prosoape, utilitati in bucatarie, etc). referitor la mancare, noi mancam aproape de fiecare data intr-un "impinge tava" la Cristina Plaza. e ca o cantina unde cu 2000 de ft. mancam si eu si sotul foarte bine. e situata cumva vis-a vis de farmacia unde o sa-ti recomande dr. kovacs sa cumperi injectiile. bafta multa si nu ezita sa ma mai intyrebi. daca pot te ajut cu mare placere.
luck: da, voi face embrio-transfer pe ciclu natural, cu embrioni congelati. sper sa iasa totul bine. doctorul mi-a scris pe mail sa iau in seara asta ovitrell-ul si din 29 ian. ovule de Utrogestan de 3 ori pe zi.

fetelor cu endometrioza: ce credeti? mai avem nevoie de sustinere puternica sau e suficient utrogestanul ? eu ma gandesc ca din moment ce producem mai mult progesteron decat celelalte din cauza bolii, nu ar trebui sa insist la dr. pt alte sustinere (injectii cum au luat alte fete...??) ce ziceti? sunt putin in ceata pe tema asta.

va multumesc si va pup

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Tuculucu multumesc mult pentru informatii! Sunt foarte pretioase! Mai ales cea referitoare la cantina Daca spui ca voi mancati acolo inseamna ca e mancarea buna! Unde e Christina Plaza? In zona dimprejurul mall-ului Mammut sau in partea cealalta, spre Deli Pu? Ca sa stiu pe unde sa-mi caut apartament
Referitor la endometrioza (asta e si problema mea) vad ca si mie mi-a spus ca-mi da doar progesteron intravaginal (urtogestan probabil). Nu stiu ce sa zic...
Bafta multa, multa cu congelati!! Cati ai? Sa dea DD sa te intorci

Andicu nu ma duc la Szeget, ma duc la Budapesta. Nici nu stiu de ce am ales asa? Poate pentru ca in ultimul timp am tot auzit ca medicii din Budapesta sunt foarte buni. si pe tine si pe mandretea de bebe Filip.

Andrada

Mergi la inceput