Gravidute si mamici intre 25-35 de ani(6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Bine ai venit printre noi Addiana.
Mei he he "batlanelol" eu de abia fac 26 de ani, he he
Iar sunt prima iar va dau cafele ,ciocolati si de toate, hei graviduto azi iti dau si ciocolata neagra ca doar e we. si te iert
VA pup pe toate

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ramyteo,eu l-am nascut cu 2.300 kg.era o mana de om.nici nu vreau sa-mi aduc aminte.si l-am scos cu 2.200 kg.mama mea e din gemeni, are o sora geamana dar nu seamana deloc.si sora mea a facut gemene, 2 fetite superbe.si le-a nascut la 7 luni cu cate 1.300 kg fiecare.dar afara nu poti sa-ti imaginezi cata grija au.pai au stat in spital 2 luni la incubator, au fosy monitorixate in permanenta.sora mea se ducea sa le hraneasca ca mai avea un baiat mare acasa.si acum daca le vezi nici nu zici ca au fost la 1.300kg.
daraban, nici asa nu e bine.macar de-as avea macar 50 kg.nu cer mult.mai ales la haine e super greu.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Mei, Nastasie iti dai seama ca ma gandesc cat de mic era bebele tau, pfoai...las el sa fie sanatos si voi binenteles.
Cand eram gravida m-au internat in spital ca aveam contractii nedureroase la 6 luni si noah , atunci a nascut una la cinci luni jumate parca daca imi aduc aminte bine oricum nu ii dadeau dr. sanse ca va traii fetita si acum e micuta dar e bine si traieste, era atat de mica sub un kg oricum. Ne-am dus sa o vedem si nu era mai mare ca o sticla de jumate oai ca mi s-a ridicat pielea pe mine mi-a fost frica cand am vazuto asa mica. Cand am sangerat la aproape sase luni dr. era cat pe ce sa ma operezze ca de nu putea muri fata in mine dar numai bine ca de a doua zi nu am mai sangerat si am scapat, dar sti ce era in mintea mea? Oai pai nu imi era frica de operatie mi-era frica cum o sa-mi pot lua copilul in brate asa mic ca ma duccea gandul tot la fetita aceea.
Mei e greu pana isi dau drumul ca apoi poate fi mai mari ca ceilalti.
Va pup pe toate fara exceptie!

mona&teo
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4934386" target="_blank">Teo sub 2 ani
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5008143" target="_blank">Teo sub 2 ani

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau!

Addiana ma bucur sa ne "intilnim" si la subiectul acesta, bine ai venit alaturi de noi

Miky bebelina mea e bine, multumesc lui Dzeu, si tot bebelina a ramas
Va salut pe toate si va

poze
BIANCA ANTONIA
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu o fuga, ca ne pregatim sa mergem la ziua unui prieten mai incolo un pic.

Vad ca ati scris ceva la noul capitol.

Trebuie sa citesc din urma si revin.

Pupici multi,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Am revenit.

Vad ca va tineti de cafele, ciocolate si alte alea care ingrasa. Eu nu ma mai chinui de mult sa slabesc, ca nu prea reusesc. Am tot in jur de 70 kg la 1,59 m. Dar asta e! Ce nu trebuie sa mai fie si grase, numai slabanoage?

MIKYCRIS, Ramona, acum m-am mai eliberat la serviciu, sper! si o sa fiu mai mult cu voi de maine. Pe urma, lunea viitoare plecam 5 zile la Viena (abia astept! ) si cand revin cu forte proaspete, o sa va povestesc ce-am facut pe-acolo. Ca plecam fara pitic!

addiana, bun venit in club! Sa-ti traiasca printelesele si sa creasca mari si frumoase!

Pupam toate fetele pana maine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_nitu spune:

Buna fetelor!
Imi pare nespus de rau ca odata cu pierderea sarcinii nu am mai deschis forumul dar, scuze. Mint daca spun ca am citit din ceea ce s-a mai intamplat, nu am rabdarea necesara pt. cat timp am pierdut dar sper sa ma intelegeti.
Am o mare curiozitate si daca ma puteti ajuta cumva...
Miercuri fac 6 saptamani de la ciuretaj si nu mi-a venit menstruatia dar, am fost la medic si mi-a spus ca daca nu-mi vine pana in ziua sus mentionata, tr. sa-mi bage sonda, ei bine, atat de nauca am fost incat nu am intrebat de ce, cum si pentru ce; probabil iar a aparut sinechia sau Dumnezeu stie ce...caci insarcinata nu sunt!
Multumesc si Dumnezeu sa fie cu voi oriunde, oricand si oricum.

Mergi la inceput

Ehei Gina ce-ti pasa(nu te doare nici la banana)
Va pup

mona&teo

PERLUTELE TEODOREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

seara buna fetelor!
ella10 ma bucur ca tu si bebelina sunteti bine iar bebelina tot o bebelina a ramas!mai dane vesti .restul fetelor,pt voi va raspund maine pt ca Deliei ii este f rau si ma stiga.pana manie
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

daraban, ramyteo, gina multumesc mult pentru primire!
ella ce mic e DC-ul! am vazut ca si alina- mama de david e pe-aici!

noapte buna si somn usor tuturor!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput